Įkraunama...
Įkraunama...

Pavardės keitimas 2 dalis

[quote=_Smalsutė_,2007 05 04, 17:28]
Aš irgi buvau susikūrus blush2.gif , bet nuo "plačiosios visuomenės" iki vestuvių dienos labai atsakingai slėpiau. biggrin.gif Tiesiog buvau priversta gmail'u pradėti naudotis, tai negi kursies su sena pavarde, kai po poros mėnesių vis tiek naujos oficialios pašto dėžutės reikės. ax.gif
Papildyta:

Vat butent!
Del tos pacios priezasties - naujos gmail'o pasto dezutes - ir man taip nutiko! biggrin.gif
Kol kas slepiu ir as!
O kokia buvo juokinga maniskio reakcija, kai jis pamate mano dabartineje dezuteje atejusi patvirtinimo laiska is -iene@gmail.com!!!! lotuliukas.gif
Ir dar gavau pasiaiskinti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 05 05, 13:00)
Aš tai dėl to, kad poliklinikoj pati dirbu, tai kai ateina pacientės dvigubom pavardėm  doh.gif  vieną kartą sako vieną, o kitą kartą -kitą  blink.gif  ir žinok tu žmogau kur jų korteles laikyt ir kur ieškot  g.gif  ax.gif

jo, su tom dvigubom pavardem tai vargelis doh.gif
Atsakyti
Sveiki,
O as tai atsisakiau -ienes ir -e, o pasirinkau pavardes gale -a. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciapa @ 2007 05 05, 18:58)
Sveiki,
O as tai atsisakiau -ienes ir -e, o pasirinkau pavardes gale -a. bigsmile.gif

kaip tu taip? gal vyras užsienietis? g.gif aš irgi taip norėjau. bet mano vyras lietuvis, tai sužinojau, kad negalima doh.gif ax.gif
Atsakyti
Na man tai net nekyla klausimas: -iene ar -e, tuoksimes anglijoje CMB ir Lietuvoje baznycioje, tai tiesiog keisiu pavarde i vyroir tiek, man visiskai nepatinka -iene ar -e geriausia, kai vyro ir zmonos ir dukters pavardes vienodos.Maniskui ilgai teko aiskinti visa ta painiava su lietuviskomis pavardemis, kai uzsakinejom lektuvo bilietus mano tevams.Jis vis galva sukojo ir klausinejo, kodel musu triju pavardes skirtingos ir kai paiakinau, paklause, kodel gi tada mano brolio pavarde kaip tecio? Atrode, kad pas mus taip moteris diskriminuoja biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasiimsiu dvigubą ax.gif Ir kartais sakysiu vieną, kartais kitą doh.gif biggrin.gif Bet labai norėjau taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2007 05 06, 22:09)
Na man tai net nekyla klausimas: -iene ar -e, tuoksimes anglijoje CMB ir Lietuvoje baznycioje, tai tiesiog keisiu pavarde i vyroir tiek, man visiskai nepatinka -iene ar -e geriausia, kai vyro ir zmonos ir dukters pavardes vienodos.Maniskui ilgai teko aiskinti visa ta painiava su lietuviskomis pavardemis, kai uzsakinejom lektuvo bilietus mano tevams.Jis vis galva sukojo ir klausinejo, kodel musu triju pavardes skirtingos ir kai paiakinau, paklause, kodel gi tada mano brolio pavarde kaip tecio? Atrode, kad pas mus taip moteris diskriminuoja  biggrin.gif  lotuliukas.gif

isivaizduoju kaip buvo sunku paaiskint doh.gif , pas juos visiskai lengviau mirksiukas.gif , viena pavarde ant visu kuri nesikeicia
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 05 06, 21:28)
kaip tu taip? gal vyras užsienietis?  g.gif  aš irgi taip norėjau. bet mano vyras lietuvis, tai sužinojau, kad negalima  doh.gif  ax.gif

nezinau, man niekas nieko nesake as uzpildziau prasyma ir ten parasiau kokios noreciau pavardes... ir jie prieme... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciapa @ 2007 05 11, 17:59)
nezinau, man niekas nieko nesake as uzpildziau prasyma ir ten parasiau kokios noreciau pavardes... ir jie prieme...  4u.gif

Galbūt tavo vyro pavardė buvo "rusiško tipo"? Tarkim, Ivanovas. Tada galima pasiimti neutralią pavardę nebūtinai Ivanovė, o Ivanova.
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2007 05 14, 15:03)
Galbūt tavo vyro pavardė buvo "rusiško tipo"? Tarkim, Ivanovas. Tada galima pasiimti neutralią pavardę nebūtinai Ivanovė, o Ivanova.

Ne kaip skamba Ivanovė, panasiai kaip ir Zvonkė
Atsakyti
As imsiu vyro pavarde.Nebuvo net klausimo tokio, kad galeciau pasilikt savo pavarde.bet yra toks klausimas, gyvenam Airijoje, tuoksimes Lietuvoje.ir ka daryt man su pasu? Ar iskart pasikeist i nauja? Zinau galiu ji keist ir LR ambasadoj Airijoje, bet ar mane leis isskrist? Gal skamba kvailai, bet gal taip kam buvo?
Atsakyti
Atsiprasau jei sutrukdziau, bet pati radau atsakyma.Tik reikejo truputeli ilgiau paieskot. blush2.gif
Atsakyti