QUOTE(EVOY© @ 2011 02 01, 19:23)
To sarune+
Sudėtinga prisėsti visai litanijai- todėl bandykime prisižadėtą atiduoti po gabaliuką. Iš karto pabrėšiu: Jūsų projektas nėra koks tai visiškai žalias, ir daug kas ten priimtina ar bent jau pilnai toleruotina. Kalbame tik apie vieną vienintelį punktą- kaip dar truputi atpiginti PN statybas. Suprantama, kad Jums tokie išvedžiojimai- jau kaip šuniui penkta koja. Šiaip- gal kam tai kas tai pravers.
Pradžiai išplanavimas (stogas).
Kiek pratampius ir prastumdžius- Jūsų variantas amerikietiškai. Nekreipkime dėmesio į niuansus- tik vienas iš būdų, kai ištempti kvadratą. Dar paieškojęs, gal atrasiu kur tai užsimetusį amerikietį, kuris kiek labiau vykusiai ištampytas. Žinau apie nenorim didžiulio koridoriaus. Tačiau/vis tik/turbūt- tokiame kompromise kas tai yra (tik europiečiams neįprąsta).
Viskas labai liux
ir didelis Jums aciu, labai vertinu visus patarimus ir visus priimtinus, kuriuos dar galiu, bandysiu itraukti i projekta (pvz. laiptu perkelima i garaza). O sprendimu kaip "uzbranginti" PN statybas pas mane tikrai yra, ir dazniausia tai del "lietuvisko mastymo inercijos".
Jusu pateikstas projektas tikrai "amerikietiskas"
mano "lietuviskam" skoniui truputi per "progresyvus", matyt truksta siauru koridoriuku
Del namo istampymo su Jumis pilnai sutinku, pats buciau istempes i pailgesni staciakampi, taciau beda, kad sklypas nera visiskai dekingas PN statybai. Jis pailgas siaures-pietu kryptimi, o ne rytu-vakaru. Bet sklypas jau nupirktas, nieko geriau negavome atsizvelgiant i pasiula-kainas-galimybes. Tikiuosi ant sklypo "pataupem" tiek, kiek isbrangs stogas
QUOTE(EVOY© @ 2011 02 01, 19:23)
P.S. Visai ne į temą PN už StN kainą.
Kažkuo patiko- ir tiek.
Gerai Viliene sako, prie tokio namuko tulas lietuvis nesiziures. Siaip grazus namukas
, gal truputi ne mano skonio. Zmona sako, primena namus is siaubo filmu