Įkraunama...
Įkraunama...

Pasyvus namas ir jo variacijos VI

QUOTE(Carbon @ 2011 01 25, 21:10)
Bl, siutina tokie snobai! smileysex.gif  Vaizduoja proto bokstus, o istiesu menkystos visiski  gun_rifle.gif
Elkis taip,kad kiti tave gerbtu!

Bronius, Carbon, Grand- tai tie konkretūs "kiti", į kurių pagarbą man tiesą sakant nusispjaut. Keliaukite į savo parapiją, ir ten toliau melskitės mano nikui. Ko čia vėl erzelį keliate?

P.S. Visiški menkystos yra tie, kurie nesugeba "egzistuoti" SM, neprisisiurbę prie kažkokio tai niko, bei gražiai prašomi, patys neranda durų. Dar kartą klausiu: kokiais šūdo gabalais save laikote, jei negalite prasisukti be mano niko šešėlio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVOY©: 25 sausio 2011 - 20:21
QUOTE(EVOY© @ 2011 01 25, 20:44)

Nuo žmogaus priklauso. Vienam "0 % pabrangimas". Kitam "iki 22 % pabrangimas". Žurnalistui-Miunchauzenui ir "50 % pabrangimas"- tikrai ne riba.

Fanklubas turi susikūręs savo temą. Ko čia pritrūkote?
Ir kiek planuojate eksploatuoti mano niką? Suprantu, kad be jo kartojimo vos ne kiekviename poste- jaučiatės tuščiomis vietomis. O man iš to kokia nauda?

P.S. Nė karto į Jus nesikreipiau "tu". Kokiu čia šūdo gabalu laikote save, kad pastoviai tujinatės? Jei save priskiriate prie inteligentijos (kaip kad spėju)- gal ir kalbos kultūros verta kiek tai paisyti? Tai man statybininkui daugiau atleistina- darbo specifika tokia.

Vien išvedžiojimai ir pilosopija. Pusę teksto sukandęs dantis dar iškentė be įžeidimų, o paskui pratrydo. Fui, kaip smirda.
Atsakyti
QUOTE(Grand @ 2011 01 25, 21:17)
Vien išvedžiojimai ir pilosopija. Pusę teksto sukandęs dantis dar iškentė be įžeidimų, o paskui pratrydo. Fui, kaip smirda.

Nepasisekė vargšeliui- ne tą vietą pasirinkote prisisiurbti.
Atsakyti
QUOTE(EVOY© @ 2011 01 25, 21:48)

Išsisėmė buduliai. Kiek gi galima tryse savo temoj nesamones pliurpt? Carbon net garažą apšiltint nusprendė - kažkodėl anųdviejų pagalbos neprašė smile.gif tipo šioj temoj matyt daugiau šansų gauti tikrą, profesionalų pasiūlymą...Juk tokie korešai, kodėl Carbon nepadeda? Užverstų superiniais patarimais, kad nafig šiltint, geriau 100kW KKK kad auto nekalentų dantukais smile.gif
Dabar čia kels bangas, nes savoj temoj liūdna verysad.gif
Ne trečias kartas. Iškęsim.
Atsakyti
QUOTE(EVOY© @ 2011 01 25, 21:48)

Kad pas tave kitos vietos ir nera...
Atsakyti
Gerai cia pavaret smile.gif. O jums nesinori protingais klausimais diskutuoti ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Torro @ 2011 01 26, 09:17)
Gerai cia pavaret smile.gif. O jums nesinori protingais klausimais diskutuoti ? smile.gif

pamacius kas paskutinis temoje parase zinute net nesinori skaityti nes zinai ,kad bus s ir ant virsaus prisikta
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2011 01 26, 08:22)
pamacius kas paskutinis temoje parase zinute net nesinori skaityti nes zinai ,kad bus s ir ant virsaus prisikta

Ka turi omenyje ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Torro @ 2011 01 26, 09:52)
Ka turi omenyje ? smile.gif

atsibodo tos pjautynes ir vieni kitu juodinimas
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2011 01 26, 09:05)
atsibodo tos pjautynes ir vieni kitu juodinimas

Jei nepastebejai , visuose forumuose atsiranda zmoniu kurie megsta sumenkinti kitus. Taip jau yra, tiesigo nereikia kreipti i tai demesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Torro @ 2011 01 26, 09:17)

Mes ir bandome protingais klausimais diskutuoti. Evoy visuomet teigia, kad PN už standartą nė cento nekainuoja brangiau. Taip jis sako šitame forume. Aš teigiau priešingai, kad PN yra apie 15-25 proc. brangesnis už standartą. Užuot normaliai diskutavęs "profesorius" tik juodindavo ir be reikalo puldavo mane, t.y. įžeidinėdavo.

Vakar netyčia radau jo paties žodžius, kad PN pabransgta apie 22 proc. ir įdėjau nuorodą čia. Atsakymas buvo aiškus: 50 proc. atsakymo sukandęs dantis tylėjo, o likę 50 proc. rašliavos buvo vieni įžeidimai.
Atsakyti
QUOTE(Grand @ 2011 01 26, 09:59)
Mes ir bandome protingais klausimais diskutuoti. Evoy visuomet teigia, kad PN už standartą nė cento nekainuoja brangiau. Taip jis sako šitame forume. Aš teigiau priešingai, kad PN yra apie 15-25 proc. brangesnis už standartą. Užuot normaliai diskutavęs "profesorius" tik juodindavo ir be reikalo puldavo mane, t.y. įžeidinėdavo.

Vakar netyčia radau jo paties žodžius, kad PN pabransgta apie 22 proc. ir įdėjau nuorodą čia. Atsakymas buvo aiškus: 50 proc. atsakymo sukandęs dantis tylėjo, o likę 50 proc. rašliavos buvo vieni įžeidimai.

Tai ir taip aisku kad brangesnis smile.gif, cia ne diskutuoti nereikia smile.gif
Atsakyti