Įkraunama...
Įkraunama...

Pasyvus namas ir jo variacijos VI

QUOTE(EVOY© @ 2011 01 25, 09:41)
Nuo Vilienės. Todėl, kad kainas jau pasitikrino, ir skaičiukai kur tai pas jį mėtosi.

Nuo manęs. Todėl, kad tai vėlgi kertasi su "PN už StN kainą" strategija, ir dažniausiai tik apkramtys paties namo charakteristikas. Žodžiu: per daug garbės tam garažui. Namas statomas pirmiausia žmonėms- o ne kažkokiai skardinei skarbonkei. O jei biudžetas verčia rinktis arba/arba- negi dar gali kilti klausimų?

Renkames visada pigesni varianta smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 01 25, 09:36)
Gali neeksperimentuoti - tokius sandwich gamina Širvintos kaži ar gausis pigiau atskirai osb ,eps pirkt ir klijuot pačiam.
KOdėl garažą paprasčiausiai karkasinį nepastačius? Jokių kosminių technologijų, greit ir nebrangiai?

na visu pirma man paciam idomu,medienos as turiu savo reiketu pirkti tik osb ir polistiroli ir putas,o sia minti man dave uosvis statybininkas siuo metu dirbantis UK kur mate anglus juos sekmingai besigaminancius pas save garaze .youtubeje maciau filmuka kur sios sistemos uzpildomos ekovata
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2011 01 25, 10:34)
na visu pirma man paciam idomu,medienos as turiu savo reiketu pirkti tik osb ir polistiroli ir putas,o sia minti man dave uosvis statybininkas siuo metu dirbantis UK kur mate anglus juos sekmingai besigaminancius pas save garaze .youtubeje maciau filmuka kur sios sistemos uzpildomos ekovata

O kodel nenori iskarto karkaso rinkti vietoje ?
Atsakyti
http://www.15min.lt/...video-61-134569

butu neblogai tokia plevele gauti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saule0803 @ 2011 01 25, 14:22)
http://www.15min.lt/...video-61-134569

butu neblogai tokia plevele gauti  thumbup.gif

Mano saldiklis ir be pleveles min para neatitirpsta...
Siuntinys nemaza laiko dali praleido lektuvo bagazo skyriuje, kur tikrai nera silta biggrin.gif
Gerai dirba Panasonic vadybininkai biggrin.gif
Atsakyti
38 kartus efektyviau, nei Paroc doh.gif
g.gif

QUOTE(Carbon @ 2011 01 25, 13:07)
Mano saldiklis ir be pleveles min para neatitirpsta...
Siuntinys nemaza laiko dali praleido lektuvo bagazo skyriuje, kur tikrai nera silta  biggrin.gif
Gerai dirba Panasonic vadybininkai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Torro @ 2011 01 25, 12:07)
O kodel nenori iskarto karkaso rinkti vietoje ?

neydomu karkasas noriu pabandyt kazka kitokio
Atsakyti
Prognozės žaliavinei naftai pagal kiekvieno skonį ir planuojamą nugyventi amžių. Dujoms, malkoms, elektrai ir t.t.- vaizdelis bus identiškas.
Atsakyti
QUOTE(EVOY© @ 2011 01 25, 19:12)

Buciau labai nustebes, jei visos diagramos leistusi zemyn biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ihmantas @ 2011 01 25, 15:38)
neydomu karkasas noriu pabandyt kazka kitokio

Kresk is molio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(EVOY© @ 2011 01 25, 19:12)

Na tu. žmogeli, ir neapsisprendęs. Forume bezdi, kad PN nieko nepabrangsta, o čia jau į ragą pūti, kad pabrangsta 22 proc.

http://www.ekspertai...u_namu_trukumai

Beje, prognozės labai dažnai nepasitvirtina.
Atsakyti
QUOTE(Carbon @ 2011 01 25, 19:39)
Buciau labai nustebes, jei visos diagramos leistusi zemyn  biggrin.gif

Mane tai nustebino, kad Tamstos tai nenustebino. Tai kuo tuomet remiasi visi Tamstos teiginiai, jei ne "leistusi zemyn"?
Papildyta:
QUOTE(Grand @ 2011 01 25, 20:29)
Na tu. žmogeli, ir neapsisprendęs. Forume bezdi, kad PN nieko nepabrangsta, o čia jau į ragą pūti, kad pabrangsta 22 proc.

Nuo žmogaus priklauso. Vienam "0 % pabrangimas". Kitam "iki 22 % pabrangimas". Žurnalistui-Miunchauzenui ir "50 % pabrangimas"- tikrai ne riba.

Fanklubas turi susikūręs savo temą. Ko čia pritrūkote?
Ir kiek planuojate eksploatuoti mano niką? Suprantu, kad be jo kartojimo vos ne kiekviename poste- jaučiatės tuščiomis vietomis. O man iš to kokia nauda?

P.S. Nė karto į Jus nesikreipiau "tu". Kokiu čia šūdo gabalu laikote save, kad pastoviai tujinatės? Jei save priskiriate prie inteligentijos (kaip kad spėju)- gal ir kalbos kultūros verta kiek tai paisyti? Tai man statybininkui daugiau atleistina- darbo specifika tokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVOY©: 25 sausio 2011 - 19:51
QUOTE(EVOY© @ 2011 01 25, 20:44)

P.S. Nė karto į Jus nesikreipiau "tu". Kokiu čia šūdo gabalu laikote save, kad pastoviai tujinatės? Jei save priskiriate prie inteligentijos (kaip kad spėju)- gal ir kalbos kultūros verta kiek tai paisyti? Tai man statybininkui daugiau atleistina- darbo specifika tokia.

Bl, siutina tokie snobai! smileysex.gif Vaizduoja proto bokstus, o istiesu menkystos visiski gun_rifle.gif
Elkis taip,kad kiti tave gerbtu!
Atsakyti