QUOTE(Saldumynai @ 2011 01 18, 23:20)
Aš tikrai pritariu tam, kad reikia viską iš naujo daryti, kas liečia išplanavimą
tiesiog tai vienintelis variantas, kurį sugalvojau pagal savo norą pilnai atskirti 3 erdves viename aukšte ir dar, kas liečia PN, tai būtent orientavimas pagal pasaulio šalis. Pamaniau, kad tai puikus būdas pagauti visą įmanomą saulės šviesą. Gal būtų verta pamėginti pusrutulio formą?
) Ir dar, pagyvenus, gal gali plačiau pakomentuoti trūkumus, nes pradėjus iš pradžių nežinant klaidų, padaryčiau tas pačias
Jūs paskaitykite EVOY atsakymą ir pats sau atsakykite, ko norite iš savo namo. Jei tai turi būti šedevras ir iš tolo atspindėti jūsų individualybę - tai nors ir rutulį ant pušies kabinkite. Jūsų norai realizuojami už jūsų pinigus ne kažkieno reikalas. Tik paieškokit gero konstruktoriaus, kad pakabintų normaliai.
O jei poreikis tikrai pragmatiškas noras atskirti erdves - tai tame trikampyje nėra nieko šiuo klausimu daugiau, nei kad standartinėje dviejų galų Lietuviškoje troboje - per vidurį virtuvė/svetainė, vienam gale vaikų kambariai, kitam gale tėvų zona. Beja, gera garso izoliacija tiek sienai, tiek ir perdangai (jei kartais nukryptumėte link dviejų aukštų) kainuos pigiau nei trikampis ar rutulys.
Tik prašau per daug nekreipti dėmesio į mano nuomonę - esu labai praktiška ir žmonių su polėkiu niekada nesupratau