Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos - 2

QUOTE(laguna @ 2011 02 28, 10:44)
Būtent tos duonkepės nežinau. O tu pasirinkai programą nuo ...iki ? Ir kepei su mielėmis? Man rodos galima pasirinkti apskrudimo laipsnį pasirinkti  g.gif  Aš kadangi kepu su raugu tai naudotu atskiras dvi programas. Maišymo-kildinimo ir kepimo, kuriame jau pasirenku kepimo laiką ir apskrudinimą

rinkausi kaip ir viska kas priklauso, bet kepiau nepagal dunkepes recepta, o pagal savo recepta kuri vis kepdavau orkaitej.Jauciu todel man ir taip gavosi.

QUOTE(Aira* @ 2011 02 28, 10:51)
na jei pasirinkai 1 programą ir daugiau nieko nemaigei, tai ji automatiškai parenka II apskrudimo lygį (viso 3 yra) ir kepaliuko dydi II (nuo 750 g iki 1 kg berods). ir viskas, sumaišo tešlą , pakildina ir iškepa. jei matai, kad pasibaigus programai, per mažai apskrudusi, jungi kepimo programą ir dr pakepi pora minučių.

taip programa 1, rinkausi kepalo dydi II, skrudinina pati didziausia lygi ax.gif nu ir truko man dar kepimo...
gavau dar viena patarima is kitos forumietes, kad reikejo man dar spustelti 12 programa ax.gif
Atsakyti
Dėl nusitrynimų, tai galiu parašyt savo pastebėjimus, kad bulką kepant, tai praktiškai niekas nesibraižo, bet jei duoną, tai išimant iškepusią tikrai kepimo indas stipriai braižosi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(RomenaL @ 2011 03 03, 11:27)
Dėl nusitrynimų, tai galiu parašyt savo pastebėjimus, kad bulką kepant, tai praktiškai niekas nesibraižo, bet jei duoną, tai išimant iškepusią tikrai kepimo indas stipriai braižosi... g.gif

Minkymo metu braižosi ir nuo pakankamai nesusmulkintų įvairių priedų (riešutų ir pan.)
Atsakyti
RomenaL ir tu kepi duonele smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras

Taigi, rinkausi rinkausi ir isigyjau Philips duonkepe, kepa puikiai, labai patinka, bet pries pora dienu kai norejau sukrest uzmaisyta tesla ir tik issikept iskilo klausimas.... ar kasnors bandet tik kepimo f-ja naudotis? nes as pasiziurejau kad duoda tik 10 min. kepimo blink.gif juk per tiek laiko niekas neiskeps, o kaskart is naujo spaudyt tai irgi truputi ne i tema... blink.gif o gal as kazka ten ne taip supratau... blush2.gif

O tevam dovanu nupirkau Boman, galiu tik tiek pasakyt kad ir ten ir ten matau ir pliusu ir minusu lotuliukas.gif
na bet manau svarbiausia kad ir su viena ir su kita galima issikept skanios kvepiancios duonytes wub.gif

QUOTE(atilyte @ 2011 02 10, 17:02)
Buvau nusiziurejus PHILIPS 9020/40, nes turim tikrai daug Philipso technikos, esam patenkinti, bet... Is patikimu saltiniu suzinojau,kad sitas (o gal ir PHILIPS 9040) modelis yra brokas. Todel patariu nebepirkti sio modelio. Avitela net is apyvartos iseme...

negasdinkit, ir as sia duonkepe isigyjau, tfu tfu tfu jau menuo kaip naudojames ir kepam galima sakyt kasdien, tai nesiskundziu viskas veikia kuo puikiausiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciukasvvv @ 2011 03 06, 19:56)
Labas vakaras

Taigi, rinkausi rinkausi ir isigyjau Philips duonkepe, kepa puikiai, labai patinka, bet pries pora dienu kai norejau sukrest uzmaisyta tesla ir tik issikept iskilo klausimas.... ar kasnors bandet tik kepimo f-ja naudotis? nes as pasiziurejau kad duoda tik 10 min. kepimo  blink.gif  juk per tiek laiko niekas neiskeps, o kaskart is naujo spaudyt tai irgi truputi ne i tema...  blink.gif  o gal as kazka ten ne taip supratau...  blush2.gif

ten turėtų būt kažkoks pliusiukas ar kažkas analogiško, kas didina laiką. Tiesiog minimalus yra 10 min, o paskui spaudžiant kažkokų mygtuką vis po dešimt didėja 4u.gif
Atsakyti

noriu paklausti apie stai sita duonkepe
user posted image
kepiau joje jau pora kartu duona ir vistiek man reik ja dakepti orkaitej blush2.gif gaunasi zalia, vidus lipnus, o kai orkaitej kepdavau anksciau viskas budavo gerai. Ar kas turi tokia? pas jus irgi tas pats? o gal tai koks brokas irenginio? as ja nesenai pirkau tik g.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 03 09, 15:31)
Ar kas turi tokia? pas jus irgi tas pats? o gal tai koks brokas irenginio? as ja nesenai pirkau tik g.gif

pas mane tokia pat duonkepe, viskas kuo puikiausiai iskepa kai kepu pagal 1 programa,kur trunka 3 val. o va ana karta kepiau duonele su raugu tai kai ijungiau tik kepimo programa, kuri trunka 1 val. duona ir man neiskepe, tada teko pratesti kepimo laika . tik beda ta,kad kepimo programai issijungus nezinojau,kai pratesti ta laika, nes kol duonkepe neatvesus tai neina ijungti kitos programas, tai internete pasigooglinus, radau kaip.... tik va idomu ar nekenkia paciai duonkepei,kad programai nepasibaigus, ji nutraukiama g.gif gal kas galit parasyt ....
o kokia duonele pati kepei? kazkur skaiciau, kad kepant su raugu arba plikoma duona valandos kepimo neuztenka,nes ji buna tokia dregnesne, bet va kai pratesiau kepima dar valanadai ji iskepe, bet pluta pasidare tokia storoka ir kieta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dagli: 09 kovo 2011 - 15:54
Sakykit, o kuo skiriasi Moulinex OW5003 ir OW5023? Is apraso kiek suprantu tik pora programu naujojoj daugiau.

Gundausi is Prancuzu parsisiust, bet turbut garantija cia nebegalios? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciukasvvv @ 2011 03 06, 19:56)
Labas vakaras

Taigi, rinkausi rinkausi ir isigyjau Philips duonkepe, kepa puikiai, labai patinka, bet pries pora dienu kai norejau sukrest uzmaisyta tesla ir tik issikept iskilo klausimas.... ar kasnors bandet tik kepimo f-ja naudotis? nes as pasiziurejau kad duoda tik 10 min. kepimo  blink.gif  juk per tiek laiko niekas neiskeps, o kaskart is naujo spaudyt tai irgi truputi ne i tema...  blink.gif  o gal as kazka ten ne taip supratau...  blush2.gif

Aš ir ją pirkau ilgai studijavęs supermamų forumą. Labai patenkintas, o dar už +10% kainos gavau net 5 metų garantija smile.gif
Ta funkcija niekada nesinaudojau, negaliu atsakyti, bet tešlą maišo picom tai nuostabią biggrin.gif Daugeliui picerijų tik slėptis su savo picų padais prieš duonkepės ir jos paprastumą ir superinį skonį biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(simina @ 2011 03 09, 17:45)
Gundausi is Prancuzu parsisiust, bet turbut garantija cia nebegalios?  blush2.gif

O kaip manai, Prancūzams moki pinigus, o čia kažkokia firma nemokamai tau tvarkys smile.gif Nebūkime naivūs smile.gif
Beja kiek naršiau šį forumą, gan dažnai pasitaiko žmonėms problemų su mechanine dalimi, o pati duonkepė gera. Panasonic žiauriai geros ir pasauly labai gerai vertinamos, tačiau in LT nelabai yra ką pirkti, tik siūstis...
Atsakyti
Dėl tos garantijos, tai aš nebūčiau tokia tikra, kad negalios, visgi jei LT yra oficialus atstovas, koks skirtumas, kokioj šaly pirkai mastau.gif
Reiktų nuvažiuot patikrinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 03 09, 16:31)
noriu paklausti apie stai sita duonkepe
kepiau joje jau pora kartu duona ir vistiek man reik ja dakepti orkaitej  blush2.gif gaunasi zalia, vidus lipnus, o kai orkaitej kepdavau anksciau viskas budavo gerai. Ar kas turi tokia? pas jus irgi tas pats? o gal tai koks brokas irenginio? as ja nesenai pirkau tik g.gif

aš tokią turiu ir kepu (na duoną pagal giminaičių duotą receptą kepiau keletą kartų taip: 3 programa ( atrodo 3val 40 min) ir paskui 12 programa (dar 40 min.) išėjo liux. smile.gif pabandykite. gal per daug vandens pripylėte? pagal mano receptą tai apie 0,5 l pilasi.
Atsakyti