Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos - 2

QUOTE(*tigriukas* @ 2011 02 25, 08:45)
o kur tokia knyga galima nusipirkti?  bigsmile.gif

na,kadangi aš ne lt, tai pirkau čia kur gyvenu, nes kaip tik prdėj buvo toj pačioj duonkepės, paskiau ir knyga atsirado, realiai tai internete galima rast visus receptus panašius,tik norėjau knygos, tuo labiau kai nei 2 eur nekainavo...

QUOTE(keistuole @ 2011 02 25, 08:56)
na yra tas pvz moulinexas su bagetėm, bet žaidimas ir tiek
mano šeimynai net po vieną nesigautų  lotuliukas.gif

nu jo, ten tos mažiukės, bet tikrai kad žaidimas, jau paprasčiau manau orkaitėj dėt 3-4 dideles ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 02 25, 10:56)
na yra tas pvz moulinexas su bagetėm, bet žaidimas ir tiek
mano šeimynai net po vieną nesigautų  lotuliukas.gif

Labai aciu uz patarimus az 4u.gif Jau turim duonkepe bigsmile.gif Pirkau be bageciu - Moulinex OW 5020. Siandien isbandysim, ziuresim ar kas gausis blush2.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
Niu ka mirksiukas.gif penktadini tik per plauka spejau atsiimti savo issvajota duonkepe BOMANN CB 593 blush2.gif
Savaitgali iskart ir isbandziau mirksiukas.gif kepiau balta duonele su saulegrazomis is ten pateiktu receptuku ax.gif tik man sunkiai viskas sekesi ax.gif teko pabaigti kepti orkaitej blush2.gif gal sakau kazko nedaspaudziau as ten? blush2.gif
Rinkausi programa normal... blush2.gif Sakykit gal reik dar prie to jungti ir skrudinima? padekit man prasau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *tigriukas*: 28 vasario 2011 - 09:31
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 02 28, 09:29)
Laba ryta  4u.gif
Niu ka  mirksiukas.gif penktadini tik per plauka spejau atsiimti savo issvajota duonkepe  BOMANN CB 593  blush2.gif
Savaitgali iskart ir isbandziau  mirksiukas.gif kepiau balta duonele su saulegrazomis is ten pateiktu receptuku  ax.gif tik man sunkiai viskas sekesi  ax.gif teko pabaigti kepti orkaitej blush2.gif gal sakau kazko nedaspaudziau as ten?  blush2.gif
Rinkausi programa normal... blush2.gif Sakykit gal reik dar prie to jungti ir skrudinima? padekit man prasau  blush2.gif  4u.gif

Būtent tos duonkepės nežinau. O tu pasirinkai programą nuo ...iki ? Ir kepei su mielėmis? Man rodos galima pasirinkti apskrudimo laipsnį pasirinkti g.gif Aš kadangi kepu su raugu tai naudotu atskiras dvi programas. Maišymo-kildinimo ir kepimo, kuriame jau pasirenku kepimo laiką ir apskrudinimą
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 02 28, 09:29)
Laba ryta  4u.gif
Niu ka  mirksiukas.gif penktadini tik per plauka spejau atsiimti savo issvajota duonkepe  BOMANN CB 593  blush2.gif
Savaitgali iskart ir isbandziau  mirksiukas.gif kepiau balta duonele su saulegrazomis is ten pateiktu receptuku  ax.gif tik man sunkiai viskas sekesi  ax.gif teko pabaigti kepti orkaitej blush2.gif gal sakau kazko nedaspaudziau as ten?  blush2.gif
Rinkausi programa normal... blush2.gif Sakykit gal reik dar prie to jungti ir skrudinima? padekit man prasau  blush2.gif  4u.gif

na jei pasirinkai 1 programą ir daugiau nieko nemaigei, tai ji automatiškai parenka II apskrudimo lygį (viso 3 yra) ir kepaliuko dydi II (nuo 750 g iki 1 kg berods). ir viskas, sumaišo tešlą , pakildina ir iškepa. jei matai, kad pasibaigus programai, per mažai apskrudusi, jungi kepimo programą ir dr pakepi pora minučių.
Atsakyti
Labas rytas, aš galvoju pirkti duonkepę, norečiau moulinex OW 5023 pigiausia radau www.neostore.lt tik nelabai suprantu kaip ten su garantiniu g.gif
Iš Pranzūzijos baisu pirkti jeigu atsius kokį brokuotą, ką tada daryti, o čia parašyta, kad pristatys i namus ir tada sumokėti, galima ir pavedimu.
Ir dar idomu, kodėl pas juos moulinex OW 5023 modelis pigesnis už OW 5020 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malaizija: 28 vasario 2011 - 12:05
Labai norejau paklausti besinaudojančių duonkepemis, ar nesusidūrėte su tokia problema. Indas kuriame maišoma tešla tefloninis, o ties grioveliais (ten tokie yra) tas teflonas tiesiog nusilupo, ir tose vietose iškeptas pyragas prikimba. be to juk teflonas kiek girdejau tai ir kenksmingas. Duonkepe Boman, naudoju pora menesiu, akmenuku į pyragus nededu schmoll.gif ar pas jus viskas su tuo teflonu gerai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukas @ 2011 02 28, 20:41)
Labai norejau paklausti besinaudojančių duonkepemis, ar nesusidūrėte su tokia problema. Indas kuriame maišoma tešla tefloninis, o ties grioveliais (ten tokie yra) tas teflonas tiesiog nusilupo, ir tose vietose iškeptas pyragas prikimba. be to juk teflonas kiek girdejau tai ir kenksmingas. Duonkepe Boman, naudoju pora menesiu, akmenuku į pyragus nededu  schmoll.gif    ar pas jus viskas su tuo teflonu gerai  blink.gif

Na kolkas viskas tvarkoje unsure.gif Kreipkis į garantinį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukas @ 2011 02 28, 20:41)
Labai norejau paklausti besinaudojančių duonkepemis, ar nesusidūrėte su tokia problema. Indas kuriame maišoma tešla tefloninis, o ties grioveliais (ten tokie yra) tas teflonas tiesiog nusilupo, ir tose vietose iškeptas pyragas prikimba. be to juk teflonas kiek girdejau tai ir kenksmingas. Duonkepe Boman, naudoju pora menesiu, akmenuku į pyragus nededu  schmoll.gif    ar pas jus viskas su tuo teflonu gerai  blink.gif

Naudoju virš metų, jokių nusilupimų apsitrynimų nėra g.gif Gal plovėt su kokiom čiurkščiom kempinėm g.gif
Atsakyti
tai kad nera ka ten plauti schmoll.gif be to plaunant nebūt nusitryne butent tik tose vietose. teks bandyti kreiptis į garantinį. gal kam teko susidurti su varle.lt, kur ten pas juos garantinis
Atsakyti
QUOTE(naminukas @ 2011 02 28, 22:41)
tai kad nera ka ten plauti schmoll.gif be to plaunant nebūt nusitryne butent tik tose vietose. teks bandyti kreiptis į garantinį. gal kam teko susidurti su varle.lt, kur ten pas juos garantinis

Kaip suprantu, čia:
VILNIUS, Verkių g. 50
Tel.: (8-686) 99908; servisas@varle.lt
Darbo laikas: I-V 9-17

g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 01 kovo 2011 - 00:50
QUOTE(Calaquendi @ 2011 02 21, 12:04)
Gal maišot su HD 9040/90?

HD 9020/40 normali mašina. Turiu ir nesiskundžiu smile.gif

Ne nemaišau schmoll.gif
Vadinasi, Jums pasiseke mirksiukas.gif