Gal kas turi duonkepe BOMANN 593 ir galetu padeti. Kepiau pora sykiu, bet nesuprantu ar taip turi buti ar ne. Visa instruksija isstudijavau, bet nieko neradau. Pasirenku 1 programa Normal. Rodo 3 val. paveikusi duonkepe 2,5 val. pradeda pypseti be susojimo, STOP mygtukas pypsejimo nesustabdo. Tada isjungiu duonkepe, po kurio laiko vel ijungiu ir nustatau 12 programa Backen, kad duonute baigtu kepti, nes ji buna graziai iskilusi, bet dar neapskrudusi. Ar cia taip ir turi buti ar koks brokas?
QUOTE(SSB @ 2011 02 23, 12:10)
Ar cia taip ir turi buti ar koks brokas?
pirma programa trunka 3 val. kai ji baigiasi keleta kartu supypsi duonyte buna pilnai iskepta
manau,kad pas jus su ja kazkas ne taip
QUOTE(dagli @ 2011 02 23, 16:16)
pirma programa trunka 3 val. kai ji baigiasi keleta kartu supypsi duonyte buna pilnai iskepta
Aciu labai. Bandysiu aiskintis.
Laba kepejeles
Noriu isigyti duonkepe bet nezinau kokia sakykit cia radau va toki pasiulyma http://www.technonet...eid=&pageid=693
sakykit gal kuri turit, arba ka manot apie sita
Duonkepė Bomann cb 593 o gal neverta jos pirkti? susigundziau del kainos seip vis kepdavau orkaitej.
Lauksiu atsakymu Aciu
Noriu isigyti duonkepe bet nezinau kokia sakykit cia radau va toki pasiulyma http://www.technonet...eid=&pageid=693
sakykit gal kuri turit, arba ka manot apie sita
Duonkepė Bomann cb 593 o gal neverta jos pirkti? susigundziau del kainos seip vis kepdavau orkaitej.
Lauksiu atsakymu Aciu
Merginos, pagelbėkite. Radau vieną duonkepę, prie kurios parašyta, kad galima kepti su ja ne tik duoną, bet ir bandeles, pyragus. Deja, jos kolkas neturi. Ieškau kitos, kad irgi keptų duoną, bandeles, pyragus, bet nerandu arba kaina virš 500lt Ar tokių duonkepių gal išvis tik vienetai yra?
QUOTE(Blykstė @ 2011 02 24, 21:12)
Merginos, pagelbėkite. Radau vieną duonkepę, prie kurios parašyta, kad galima kepti su ja ne tik duoną, bet ir bandeles, pyragus. Deja, jos kolkas neturi. Ieškau kitos, kad irgi keptų duoną, bandeles, pyragus, bet nerandu arba kaina virš 500lt Ar tokių duonkepių gal išvis tik vienetai yra?
Pas mane Moulinex irgi atseit bandeles kepa, pyragus ir t.t. Parsisiunčiau iš FR už 310Lt kažkur. LT kainuoja tokia apie 500. Garantija mačiau Kaune pramones pr. Jei turi kantrybės paieškok užsienyje.
o as vakar nusipirkau vis delto stai tokia duonkepe paziurejau, kad pradziai pakaks man tokios, o ir kaina nebloga
http://www.azon.lt/S...ANN-CB-593.html
http://www.azon.lt/S...ANN-CB-593.html
QUOTE(Blykstė @ 2011 02 24, 20:12)
Ieškau kitos, kad irgi keptų duoną, bandeles, pyragus,
na duoną, tai kepa visos, tam jos ir yra, su pyragais vėl, pyragas pyragui nelygus.,bet su bandelėm? arba aš kažko nesuprantu, gal būna kokios grotelės, bet kiek tų bandelių ten iškepsi?
manau kad čia tik turima omeny paruošti tešlą bandelėms, o kepti jau gali orkaitėj.
(aš turiu duonos mašinos knygą, tai ir ir pynučių, ir biskočių, ir bagečių (ilgų) ir visko yra, bet su tom visom tik tešlą susimaišai, o formuoji ir kepi jau orkaitėj).
QUOTE(laguna @ 2011 02 24, 22:55)
Pas mane Moulinex irgi atseit bandeles kepa, pyragus ir t.t. Parsisiunčiau iš FR už 310Lt kažkur. LT kainuoja tokia apie 500. Garantija mačiau Kaune pramones pr. Jei turi kantrybės paieškok užsienyje.
O is kurios parduotuves siuntetes, cia per SM ar tiesiogiai?
QUOTE(grange @ 2011 02 25, 09:29)
na duoną, tai kepa visos, tam jos ir yra, su pyragais vėl, pyragas pyragui nelygus.,bet su bandelėm? arba aš kažko nesuprantu, gal būna kokios grotelės, bet kiek tų bandelių ten iškepsi?
manau kad čia tik turima omeny paruošti tešlą bandelėms, o kepti jau gali orkaitėj.
(aš turiu duonos mašinos knygą, tai ir ir pynučių, ir biskočių, ir bagečių (ilgų) ir visko yra, bet su tom visom tik tešlą susimaišai, o formuoji ir kepi jau orkaitėj).
na yra tas pvz moulinexas su bagetėm, bet žaidimas ir tiek
mano šeimynai net po vieną nesigautų
QUOTE(smilty @ 2011 02 25, 09:51)
įtariu iš La redoute.
Bent jau moulinexus pritaikius kokia nuolaidas ten labiau apsimoka pirkt
QUOTE(smilty @ 2011 02 25, 09:51)
Tiesiogiai
QUOTE(keistuole @ 2011 02 25, 09:56)
įtariu iš La redoute.
Tikrai taip