Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos - 2

QUOTE(atilyte @ 2011 02 10, 16:02)
Sveikutes  4u.gif

Mano "bedos" tos pacios... Vis renkuosi sau gimtadienio dovana-duonkepe... blush2.gif
Jau naktimis sapnuoju  lotuliukas.gif 
Buvau nusiziurejus PHILIPS 9020/40, nes turim tikrai daug Philipso technikos, esam patenkinti, bet... Is patikimu saltiniu suzinojau,kad sitas (o gal ir PHILIPS 9040) modelis yra brokas. Todel patariu nebepirkti sio modelio. Avitela net is apyvartos iseme...
Todel pasirinkimui liko KENWOODas (greiciausiai 900), nes su dviem mentelem, duonos dydis 1000 ir 1500 g ir labai viliojanti kaina  mirksiukas.gif

Ir man keistokai pasirode, kad kur pirkau net nebesiule to pacio modelio, sake neturi ir nezino kada tures, grazino pinigus.
Jau taip pasiilgau trapios, siltos duonytes su sviestuku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2011 02 11, 09:30)
Olietuvišką inete radai? Nu tikėkimes nebus eilinis griozdas virtuvėje  biggrin.gif

ner lietuviskos internete, as gudriau padariau, kad ja gaut blush2.gif jei reiks, parasysi i AZ e-mail, permesiu pdf, tik programu numeracija truputi skiriasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabe: 11 vasario 2011 - 12:17
Sveikutes,

ziurinejam uosvienei gimtadienio proga duonkepe.Gal kas naudojat tokia Moulinex ar kkiu atsiliepimu zinot? rolleyes.gif
Atsakyti
merginos gal kas turit duonkepę Bread Maker 901 čia top shop produktas, reiktų lietuviškos instrukcijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2011 02 10, 19:19)
aš rinkausi tarp ''brangios'' ir ''pigios'' ir priėjau išvada, kad mano poreikiams sočiai per akis bus Bomann. bet kad dabar jos niekur neberandu pirkti lotuliukas.gif

Čia http://www.varle.lt/...-bomann-cb-593/
Atsakyti
Kad duonkepės yra gėris mūsų namuose, jau niekas turbūt neprieštarauja. Klausimas tik-kokią pirkt? Pernai Kalėdoms gavau dovanų čekį ir nusipirkau Moulinex OW5020, mokėjau net 499Lt (čekis buvo 500, tai norėjau iškart išleist).
Super, pora kart per savaitę vis ką nors kepdavau. Bet jau kokius 5 kepimus sudegina plutelę, nors nustatau minimalų apskrudinimą. Kiek skambinu į garantinius, tai tik susinervuoju-atvežkit, žiūrėsim...o kadangi gyvenu Lietuvos pakraščio kaime, tai vežti į garantinį į Kauną ar Vilnių doh.gif . Na nuo gedimų aišku niekas neapsaugotas, bet pikta schmoll.gif Draugės turi pigesnių prisipirkę ir patenkintos...Taip kad neverta dabar brangiai mokėt už FIRMĄ. Va šioms kalėdoms nusipirkau cikloninė krosnelę už 130 lt CLATRONIC-puikiai kepa, negaila bus jei ir neilgai tarnaus.
Atsakyti
sveiki, merginos galit patart kuri duonkepe geriau, nebeissirenku doh.gif biggrin.gif

renkuosi tarp PHILIPS HD 9020/40 , SEVERIN BM3991 , MOULINEX OW 1101 , KENWOOD BM 250 , „BBA3364“ (CLATRONIC), KENWOOD BM 150

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 02 05, 23:24)
jeigu norėsit kept ruginę su raugu ir daryt minkštesnę tešlą, tai nei  viena duonkepė jums neišmaišys  4u.gif

O tai ruginei duonai reiktu paciai paruosti tesla, o kepti duonkepeje g.gif
Merginos beskaitydama visai pasimeciau doh.gif Noriu duonkepes, kadangi orkaite prasta, duonos joje isikepti neiseina.
Sakykit gal kuri turit Severin BM 3991
Brangios nelabai iseina pirkt, tai galvoju apie Bomann CB593 arba Severin. Tik ar pavyktu su raugine rugine duonyte. Gal kuri kepanti tokia duona duonkepeje, parekomenduotu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2011 02 19, 13:47)
O tai ruginei duonai reiktu paciai paruosti tesla, o kepti duonkepeje  g.gif
Merginos beskaitydama visai pasimeciau  doh.gif Noriu duonkepes, kadangi orkaite prasta, duonos joje isikepti neiseina.
Sakykit gal kuri turit Severin BM 3991
Brangios nelabai iseina pirkt, tai galvoju apie Bomann CB593 arba Severin. Tik ar pavyktu su raugine rugine duonyte. Gal kuri kepanti tokia duona duonkepeje, parekomenduotu  blush2.gif

kitom maišo ir duonkepė, bet reik dėt daugiau miltų ir vis tiek padėt duonkepei. Tai man paprasčiau ir greičiau pačiai. O kept galima ir ten, ir ten.
Esu suformuotą kepaliuką kepus duonkepėj, viskas puikiai pavyko. Paprastai visose yra tik pačio kepimo programa be jokių minkymų.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 02 18, 16:52)

lotuliukas.gif kai tada ieskojau, nebebuvo, o va pries pora dienu gavau dovanu Moulinex 5023. super duper ir rugine ismaiso. dziaugiuosi labai. vis noriu kepti ir kepti.
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2011 02 19, 14:21)
sveiki, merginos galit patart kuri duonkepe geriau, nebeissirenku  doh.gif  biggrin.gif

renkuosi tarp PHILIPS HD 9020/40 , SEVERIN BM3991 , MOULINEX OW 1101 , KENWOOD BM 250 , „BBA3364“ (CLATRONIC), KENWOOD BM 150

Aciu  4u.gif

Patariu nepirkti Philips HD 9020/40, nes modelis brokas - normalios parduotuves net is pardavimo iseme. Jeigu man reiktu rinktis, imciau Kenwooda mirksiukas.gif

As laukiu nesulaukiu savo Kenwoodo 900, bet atvaziuos i LT tik apie kovo viduri... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atilyte: 21 vasario 2011 - 08:53
QUOTE(atilyte @ 2011 02 21, 08:51)
Patariu nepirkti Philips HD 9020/40, nes modelis brokas - normalios parduotuves net is pardavimo iseme.

Gal maišot su HD 9040/90?

HD 9020/40 normali mašina. Turiu ir nesiskundžiu smile.gif
Atsakyti