Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos - 2

QUOTE(neringa.r @ 2012 08 28, 21:00)
Padėkite išsirinkti duonkepę. Renkuosi tarp Kenwood BM 260, Moulinex OW3101 ir Electrolux EBM8000.

As turiu kenwood bm 260. Kai rinkomes mums patare imti kenwood. Minusai 2. 1 - nera kildinimo funkcijos, jei nori tik kildinti tesla.2 - dureles nesandariai uzsidaro. Cia po kokiu 4 - 5 menesiu naudojimo. Dabar reikia ka nors sunkesnio ant virsaus uzdeti, kitaip duonos vidurys buna zalias. Siaip labai patenkinta esu siuo aparatu. Kepu kiekviena savaitgali juoda ir balta duonas. Jeigu seimyna uzsimano ko skanesnio ir dar dazniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2012 11 08, 20:51)
Kadangi gyvenam domuojamam bute, orkaites tikrai nekeisiu uz savo pinigus, kuri sh kepa. probrendau ir as duonkepei, kadangi namuos mazas pirpiras it ant mieliu auga..  biggrin.gif

turiu du variantus: Moulinex OW 3101Uno  ir Panasonic SD255.

nium, tai kuria patarsit?  jus cia visos smartass.gif , tai man "zaliai" meskit savo nuomones. priimu visas  bis.gif  biggrin.gif

Mane ir domina ši duonkepė Moulinex OW 3101Uno
Kokie atsiliepimai? ax.gif

Ir kuo skiriasi OW3101 Uno nuo OW 3101 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 11 lapkričio 2012 - 15:19
QUOTE(niusyte @ 2012 11 09, 16:03)
Minusai 2. 1 - nera kildinimo funkcijos, jei nori tik kildinti tesla.

O duonkepes turi tokia funkcija? g.gif
Atsakyti
Labas vakaras, 4u.gif
Padekite apsispresti, ar verta demesio SEVERIN BM 3992????
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2012 11 08, 21:51)
Kadangi gyvenam domuojamam bute, orkaites tikrai nekeisiu uz savo pinigus, kuri sh kepa. probrendau ir as duonkepei, kadangi namuos mazas pirpiras it ant mieliu auga..  biggrin.gif

turiu du variantus: Moulinex OW 3101Uno  ir Panasonic SD255.

nium, tai kuria patarsit?  jus cia visos smartass.gif , tai man "zaliai" meskit savo nuomones. priimu visas  bis.gif  biggrin.gif
ir dar kvailas klausimas- ar butina naudot spec miltus duonkepem?  g.gif  ax.gif

Panasonic wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2012 11 12, 23:27)
Labas vakaras,  4u.gif

Neverta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2012 11 12, 23:27)
Labas vakaras,  4u.gif

Taip. Man ji thumbup.gif
Jau antri metai duonos nebeperku, kepa si duonkepe ax.gif

QUOTE(rausvakase @ 2012 11 13, 00:44)

kodel? g.gif Labai smalsu butu, nes mano atsiliepimai apie ja tik patys geriausi butu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 13 lapkričio 2012 - 08:49
QUOTE(rausvakase @ 2012 11 13, 00:44)

Sveiki,
kodel taip kategoriskai, gal galite pakomentuoti ax.gif
Atsakyti
na si firma negarseja tokiu patvarumu, kaip pvz kokia Moulinex ar Bosh.. Gali buti, kad jums pasiseks - ilgus metus naudosite ta gamini, o gali buti kad nepasiseks wink.gif Kitas dalykas -reiktu palyginti skirtingu firmu gaminiu elektros sanaudas, gali buti kad kitur mazesnes wink.gif
Kitu priezasciu nera - jei naudojates ir dziaugiates - tiesiog puiku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2012 11 13, 10:31)
Sveiki,
kodel taip kategoriskai, gal galite pakomentuoti ax.gif

Man nepasiseke su sia firma. Teflonas buvo nekokybiskas, netvirtas, trupantis ir besilupinejantis. doh.gif O siaip pati duonkepe atlieka savo funkcijas, duona ismaiso ir iskepa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2012 11 13, 12:21)
na si firma negarseja tokiu patvarumu, kaip pvz kokia Moulinex ar Bosh.. Gali buti, kad jums pasiseks - ilgus metus naudosite ta gamini, o gali buti kad nepasiseks wink.gif Kitas dalykas -reiktu palyginti skirtingu firmu gaminiu elektros sanaudas, gali buti kad kitur mazesnes wink.gif
  Kitu priezasciu nera  - jei naudojates ir dziaugiates - tiesiog puiku biggrin.gif

man nepasisekė su moulinex, po mėn sudegė variklis... pirkau antrą moulinex ši veikia be priekaištų blush2.gif
Atsakyti
matai, kaip nepasiseke.. O tai garantinis netaise?
Atsakyti