QUOTE(rimcikas @ 2012 08 28, 15:59)
Labas kepėjėlės. turiu problemą. vyras sėkmingai pametė mano duonkepės maišymo mentelę. duonkepė sėkmingai du metus tarnavo (Bomann gamintojas)... gal įsivaizduojate iš kur galima ją gauti? gal pas ka sugedusi duonkepė yra, tai nupirkčiau tą mentelę
bandykit ieškot ebay
pasiskambinkit į AG servisą, gal jie gali užsakyt
Sveikos merginos,mane domina kaip ELECTROLUX EBM8000 kokybe ir patogumas.ar kas turite?papasakokite daugiau.
Padovanojome mamai Duonkepe Moulinex OW200034 , deja neiskepa duona viduje, mama labai nusiminusi
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 09 17, 14:51)
Padovanojome mamai Duonkepe Moulinex OW200034 , deja neiskepa duona viduje, mama labai nusiminusi
Dabar klausimas ką darei/kepei? Ką dėjai kokį receptą, kokiu eiliškumu net, gal kažką užmiršai...
Kadangi gyvenam domuojamam bute, orkaites tikrai nekeisiu uz savo pinigus, kuri sh kepa. probrendau ir as duonkepei, kadangi namuos mazas pirpiras it ant mieliu auga..
turiu du variantus: Moulinex OW 3101Uno ir Panasonic SD255.
nium, tai kuria patarsit? jus cia visos , tai man "zaliai" meskit savo nuomones. priimu visas
ir dar kvailas klausimas- ar butina naudot spec miltus duonkepem?
turiu du variantus: Moulinex OW 3101Uno ir Panasonic SD255.
nium, tai kuria patarsit? jus cia visos , tai man "zaliai" meskit savo nuomones. priimu visas
ir dar kvailas klausimas- ar butina naudot spec miltus duonkepem?
QUOTE(zhirnius @ 2012 11 08, 20:51)
ar butina naudot spec miltus duonkepem?
Nebūtina.
Kaip kepanti duoną trijų asmenų šeimai (ne ypatingai daug duonos valgančiai), kitą kartą pirkčiau kepančią mažesnius kepaliukus.
Nes geriausiai yra išmaišomas (be mano pagalbos) vidutinis kepalo dydis, o iškepusi duona yra sotesnė už parduotuvėje pirktą.
Taigi savo 1 kg (vidutinį kepalą) valgom LABAI ilgai.
Nors galėtumėm kasdien kepti, nes viskas labai paprastai pasidaro. Dukra sugeba produktus pasverti ir sudėti į duonkepę.
Aš turiu tą iš IKI (Moulinex su 2 mentelėm) duonkepę, kur su lipdukais akcija buvo.
QUOTE(Juozelija @ 2012 11 08, 20:50)
Nebūtina.
Kaip kepanti duoną trijų asmenų šeimai (ne ypatingai daug duonos valgančiai), kitą kartą pirkčiau kepančią mažesnius kepaliukus.
Nes geriausiai yra išmaišomas (be mano pagalbos) vidutinis kepalo dydis, o iškepusi duona yra sotesnė už parduotuvėje pirktą.
Nors galėtumėm kasdien kepti, nes viskas labai paprastai pasidaro. Dukra sugeba produktus pasverti ir sudėti į duonkepę.
Aš turiu tą iš IKI (Moulinex su 2 mentelėm) duonkepę, kur su lipdukais akcija buvo.
Ana Ziuriu lyg tai su viena mentele. Tai jauciu linksiu prie Panasonic. Pas mane vyras vis I darba dedas sumustiniu. Tai sueitu. O plius, Panasonic galima svori rinktis nuo 500g... Hmm...
Niu, palukesiu, mazu dar kas pasisakys... aciu!
QUOTE(zhirnius @ 2012 11 08, 23:22)
Ana Ziuriu lyg tai su viena mentele. Tai jauciu linksiu prie Panasonic. Pas mane vyras vis I darba dedas sumustiniu. Tai sueitu. O plius, Panasonic galima svori rinktis nuo 500g... Hmm...
O man kaip tik labiau patinka platesnės duonkepės, na tos su dviem mentelėm. Kodėl - ogi todėl kad tose mažose duonkepėse kepalas išeina labai aukštas, ten net nežinai nuo kurio galo pjauti riekę. Tiesiog riekės labai didelės. Todėl man patinka ilgesni ir ne tokie aukšti kepaliukai.
Nors jau ir taip kepant 1kg batoną jis gaunasi gana aukštas.
Na čia tik dėl kepalo formos aš kabinėjuosi, o jei tas nekliūna tai nesvarbu tada...
Turiu aš tą IKI'ninę Moulinex. Visai gera ji. Tik aš kadangi labiau mėgstu tamsią ruginę duoną kepti, tai ji kartais jau sunkiai suka tešlą, o jei norėsit tokią duoną kepti su tom mažesnėm duonkepėm bijau, kad ir neišmaišys (nes nepakankamai galingos) ir ne iki galo iškeps...
Batonas tai išeis, bet jei jau maišyt ruginius/kvietinius ,kaip kad juodai duonai, tai abejoju ar tos mažesnės, vienos mentelės, sugebės ir išmaišyt ir iškept...
Na kitos gal gali pakomentuot daugiau, aš tik spėlioju ir esu iš kelių žmonių girdėjęs, kad su tom mažesnėm nelabai išėjo be batono daugiau ką iškept...
Beje esu išbandęs daug receptų, ir iš nataliuncik blogo ir kitų, bet vistiek nebuvau iki galo patenkintas. Ar tai receptai netiko ar santykiai ne tie buvo...
Dabar atradau vieną puslapėlį - http://www.indresvir.../virtuve/duona/
tai duonelės atrodo kaip tik mano duonkepei, liuks
Išbandžiau:
"trijų sėklų duona" - liuks
"ruginė duonelė" - gera
"riebi ruginė duona" - liuks
"rusiška ruginė duona" - liuks
"kasdieninė duona" - hm, na čia nelabai, gal per daug miltų, labai jautėsi miltų skonis
kitų kol kas nebandžiau...
Aš tik už Panasonic SD255, jei tik turit galimybę tokią įsigyti. Naudojam jau beveik tris metus, kepam kas antrą naktį pieninį baltą pyragą, kartą į savaitę ruginę duona, savaitgaliais tešlos bandelėms, picoms, koldūnams. Nors Moulinex ir nesu bandžiusi, bet palyginus su Bomann, tai kepinių kokybė žymiai geresnė gaunasi.
Daug skaitėm rusiškus forumus (ten informacijos ir atsiliepimų nepalyginamai daugiau) išsirinkom būtent šį modelį ir tikrai nesigailim.
Daug skaitėm rusiškus forumus (ten informacijos ir atsiliepimų nepalyginamai daugiau) išsirinkom būtent šį modelį ir tikrai nesigailim.