o kokia turit?
man reikia iki 1.5kg kad butu kibiriukas, radau 1 kenwood tokia, ggal kuri turit? http://www.varle.lt/#!/smulki-virtuves...epe-bm-900.html
Esu turejusi PHILIPS 9040, bet daznokai vis kas nors nepavykdavo, tai neiskyla, tai gerai neiskepa galiausiai sugedo...defektuota buvo ir nepatasoma. Ji man patiko del dizaino ir bandeliu deklo, bet sulaukiau apie ja ne kokiu atsiliepimu ir teko isigyti kita. Beja uosviams taip pat padovanojome Philipsa ir ne taip seniai sugedo
Dabar turiu MOULINEX Home Bread Baguette ir tikrai viskas pavyksta. Duona perku tik tuomet kai norisi jos keptos su cesnaku Batona kepu orkaiteje, nes duonkepeje jis panasesnis i balta duona, o ne i batona.
Sekmes visoms kepejelems
Dabar turiu MOULINEX Home Bread Baguette ir tikrai viskas pavyksta. Duona perku tik tuomet kai norisi jos keptos su cesnaku Batona kepu orkaiteje, nes duonkepeje jis panasesnis i balta duona, o ne i batona.
Sekmes visoms kepejelems
QUOTE(xsakurax @ 2012 03 28, 19:44)
sveikutes gal kartais zinot kur moulinex garantinis servizas iki pardoj pirkom moulinex aciukas
čia Justiniškėse
Dabar ir aš turiu MOULINEX Home Bread Baguette
sveikutes,
norejau konsultacijos ar galima duonkepeje kepti duonele is naturalaus raugo?
aciu...
aciu...
QUOTE(diukute @ 2012 03 31, 10:38)
sveikutes,
aciu...
aciu...
galima, tik gali būt, kad ji per tą ciklą nespės iškilt, tuomet reiktų kildint ilgiau, ir jai iškilus jau rinktis tik kepimo preogramą
QUOTE(diukute @ 2012 03 31, 11:38)
sveikutes,
aciu...
aciu...
Taip ...su raugu ,be raugo,su mielemis,be mieliu ...kaip tik sugalvoji
Labukas duonos kepejoms
Vasario viduryje isigijau stai tokia duonkepe Moulinex duonkepe..bandziau kepti pirmas dvi dienas...nepavyko..entuziazmas baigesi..duonos kepimas ne man ...noreciau pasiulyti savo duonkepe..pirkau uz 359,99Lt, garantija 2 metai. Kaina sutartine, siulyti i az
Vasario viduryje isigijau stai tokia duonkepe Moulinex duonkepe..bandziau kepti pirmas dvi dienas...nepavyko..entuziazmas baigesi..duonos kepimas ne man ...noreciau pasiulyti savo duonkepe..pirkau uz 359,99Lt, garantija 2 metai. Kaina sutartine, siulyti i az
QUOTE(Eglu @ 2012 04 22, 17:37)
Labukas duonos kepejoms
O kas nepavyko? Aš labai panašią ar tokią pačią turiu, tai viskas super... Beje, manau, kad jūsų pranešimą pratrins kaip komerciją...
QUOTE(Eglu @ 2012 04 22, 19:37)
Labukas duonos kepejoms
Aš tokią pačią turiu duonkelę, tai irgi pradžioje man vis nesigaudavo, tai nekildavo, tai sukrisdavo ir t.t.. Supratau, kodėl taip buvo: dėdavau šlapias mieles vietoj sausų, netiksliai pamatudavau produktų kiekį. Dabar kepu viską ir esu labai patenkinta Tiesiog pradėjau viską daryti pagal receptus gramas į gramą (iš knygos Kepkime duoną namuose ar pačios duonkepės receptų knygelės), nusipirkau virtuvines svarstykles (pasirodo matavimo induose užbrauktos linijos cukrui, miltams ir pan. labai skiriasi nuo tikro gramų kiekio), kad tiksliai produktų kiekį pamatuot, prie duonkepės pridėtas matavimo indelis ir šaukšteliai. Pabandykit ir pamatysit, kad viskas pavyks
Va man tik vienas dalykas nepatinka su duonkepe: užstatau mažiausią apskrudimo lygį, bet vis tiek per smarkiai apkepa, va tas tai man nepatinka. Jau nekalbu apie vidutinį ar aukščiauią lygį, kartą pabandžiau, tai nupjaustyt degėsisu reikėjo Ydomu, čia koks mano duonkelpės brokas, ar visos jos mėgsta paskrudint, nes kaitinimas iš apačios vyksta?
QUOTE(Eglu @ 2012 04 22, 18:37)
Labukas duonos kepejoms
Viskas gerai su ta duonkepe, turiu ir aš tokią.
Reikia tik viską tiksliai daryti kaip parašyta ir viskas išeina.
Žinoma ir man neišeidavo, visko buvo, bet dabar viskas normaliai.
Papildyta:
QUOTE(Ruutta @ 2012 04 25, 11:57)
Va man tik vienas dalykas nepatinka su duonkepe: užstatau mažiausią apskrudimo lygį, bet vis tiek per smarkiai apkepa, va tas tai man nepatinka. Jau nekalbu apie vidutinį ar aukščiauią lygį, kartą pabandžiau, tai nupjaustyt degėsisu reikėjo Ydomu, čia koks mano duonkelpės brokas, ar visos jos mėgsta paskrudint, nes kaitinimas iš apačios vyksta?
Man per daug pridegdavo kai imdavau receptus su daugiau kiaušinių, kitu atveju viskas normaliai
QUOTE(Ruutta @ 2012 04 25, 11:57)
... Ydomu, čia koks mano duonkelpės brokas, ar visos jos mėgsta paskrudint, nes kaitinimas iš apačios vyksta?
Maniske irgi kaip reikiant sonus ir apacia paskrudina, tik virsaus ne.