QUOTE(~Diva~ @ 2011 11 04, 09:00)
hmm. o kiek laiko trunka tas teslos minkymas/kelimas?
su bomann man nepatinka viena- kiek ziurejau jose nera kepimo atidejimo- tai jei ryte nori sviezios duonos- tai reiks keltis ir ijunginet paryciais, ane? vat noretusi vistik kad ji moketu pati isijungt po kazkiek laiko.
o kas turit ta philips 9020/40 ? kazkaip apie ji galvoju... namie visa technika philips ir kazkaip patenkinti mes ja. moulinex visko prisiskaiciau o ir neteko su sia firma susidurt. atkalbesit?
))
Tešlos minkymas su pakildinimu mano duonkepėj trunka 1,25 val, kitose, manau, daugiau mažiau irgi panašiai.
Mano Moulinex, kur buvo akcija "Iki" už lipdukus, tai tfu tfu tfu veikia kol kas be priekaištų. Tik vienas minusas - veikia garsiai, o kaip šiek tiek anksčiau rašė rama17, jos pirkta užsieny veikia tyliai ir stabiliai.
QUOTE(Ragainė @ 2011 11 04, 09:20)
Mūsų 3 asmenų šeimai tešlos iš 600 g miltų užtenka, nes bandelės vis tik skaniausios šviežios. Mums iš tiek tešlos gaunasi dvi skardos bandelių, visų nesuvalgom iš karto, lieka dar ir kitai dienai. Picai maišom tešlą tik iš 300 g miltų (gaunasi trys tokios picos)
Blogai žiūrėjai
.
Atidėjimas 13 val.
Mes tai kepam storapadę, per visą skardą (kur prie orkaitės būna), tai iš 500 gr miltų mums pats tas