Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos - 2

QUOTE(~Diva~ @ 2011 11 03, 15:38)
supratau, kad uzteks man kilograminio kibirelio, nes laabai jau dideles tos su 1,5 kg.

Pas mane 1,5 kg ir man atrodo, kad tai optimalus variantas, nes pvz kai darau tik tešlą (be kepimo) iš 500 gr miltų, tai kai tešla pakyla, jos būna pilnas kibirėlis, o mažesniam turbūt per viršų liptų g.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2011 11 03, 17:30)
Pas mane 1,5 kg ir man atrodo, kad tai optimalus variantas, nes pvz kai darau tik tešlą (be kepimo) iš 500 gr miltų, tai kai tešla pakyla, jos būna pilnas kibirėlis, o mažesniam turbūt per viršų liptų  g.gif

drinks_cheers.gif
500 - 600 g miltų mielinei tešlai jau riba, norint, kad neišliptų iš 1,5kg kibirėlio.
Mano šeimynai tai praktiškai vienam kartuo bandelių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 11 03, 15:38)
<...>o gal ne blogiau dirba ir tos eta, clatronic ir kt panasios.?

Mama ir anyta jau senokai naudojasi patenkintos Bomann duonkepėmis. Tikrai geras kainos ir kokybės santykis, nenorint išleisti labai daug pinigų. Neblogai atrodo šios duonkepės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 11 03, 18:24)
drinks_cheers.gif
500 - 600 g miltų mielinei tešlai jau riba, norint, kad neišliptų iš 1,5kg kibirėlio.
Mano šeimynai tai praktiškai vienam kartuo bandelių  lotuliukas.gif

Tai gi va, kad nedaug tos tešlos iš 500 gr miltų - skarda bandelių, arba viena pica (per skardą), arba vienas pyragas... Kartais 2 reisus tos tešlos minkau... smile.gif
Atsakyti
hmm. o kiek laiko trunka tas teslos minkymas/kelimas?

su bomann man nepatinka viena- kiek ziurejau jose nera kepimo atidejimo- tai jei ryte nori sviezios duonos- tai reiks keltis ir ijunginet paryciais, ane? vat noretusi vistik kad ji moketu pati isijungt po kazkiek laiko.

o kas turit ta philips 9020/40 ? kazkaip apie ji galvoju... namie visa technika philips ir kazkaip patenkinti mes ja. moulinex visko prisiskaiciau o ir neteko su sia firma susidurt. atkalbesit?smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2011 11 04, 07:26)
Tai gi va, kad nedaug tos tešlos iš 500 gr miltų - skarda bandelių, arba viena pica (per skardą), arba vienas pyragas... Kartais 2 reisus tos tešlos minkau...  smile.gif

Mūsų 3 asmenų šeimai tešlos iš 600 g miltų užtenka, nes bandelės vis tik skaniausios šviežios. Mums iš tiek tešlos gaunasi dvi skardos bandelių, visų nesuvalgom iš karto, lieka dar ir kitai dienai. Picai maišom tešlą tik iš 300 g miltų (gaunasi trys tokios picos)
user posted image user posted image user posted image

Papildyta:
QUOTE(~Diva~ @ 2011 11 04, 09:00)
su bomann man nepatinka viena- kiek ziurejau jose nera kepimo atidejimo- tai jei ryte nori sviezios duonos- tai reiks keltis ir ijunginet paryciais, ane? vat noretusi vistik kad ji moketu pati isijungt po kazkiek laiko.

Blogai žiūrėjai mirksiukas.gif . Atidėjimas 13 val.
Atsakyti
QUOTE(Ragainė @ 2011 11 04, 09:20)
Mūsų 3 asmenų šeimai  tešlos iš 600 g miltų užtenka, nes bandelės vis tik skaniausios šviežios. Mums iš tiek tešlos gaunasi dvi skardos bandelių, visų nesuvalgom iš karto, lieka dar ir kitai dienai. Picai maišom tešlą tik iš 300 g miltų (gaunasi trys tokios picos)
user posted image user posted image user posted image
Papildyta:

Blogai žiūrėjai  mirksiukas.gif . Atidėjimas 13 val.

ech kokios picos..smile.gif noooriu. o kokio jos diametro? mazdaug. del bomann kai kuriuose saituose raso, kad atidejimo f-jos nera, tai as ir susimasciau. na vaziuosiu sivakar i senukus- manau kazka nusipirksiu.
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 11 04, 11:02)
ech kokios picos..smile.gif noooriu.  o kokio jos diametro? mazdaug. del bomann kai kuriuose saituose raso, kad atidejimo f-jos nera, tai as ir susimasciau.  na vaziuosiu sivakar i senukus- manau kazka nusipirksiu.

Senukų internetinėje parduotuvėje kaip tik akcija. Pigiau šio modelio niekur neteko matyti. O gal dar kas nors kris labai į akį... Sėkmingai išsirinkti smile.gif.

user posted image .

Atsakyti
hmm. o kiek laiko trunka tas teslos minkymas/kelimas? 

o kas turit ta philips 9020/40 ? kazkaip apie ji galvoju... namie visa technika philips ir kazkaip patenkinti mes ja. moulinex  visko prisiskaiciau o ir neteko su sia firma susidurt.  atkalbesit?smile.gif))

Tešlos minkymas su pakildinimu mano duonkepėj trunka 1,25 val, kitose, manau, daugiau mažiau irgi panašiai.
Mano Moulinex, kur buvo akcija "Iki" už lipdukus, tai tfu tfu tfu veikia kol kas be priekaištų. Tik vienas minusas - veikia garsiai, o kaip šiek tiek anksčiau rašė rama17, jos pirkta užsieny veikia tyliai ir stabiliai.

QUOTE(Ragainė @ 2011 11 04, 09:20)
Mūsų 3 asmenų šeimai  tešlos iš 600 g miltų užtenka, nes bandelės vis tik skaniausios šviežios. Mums iš tiek tešlos gaunasi dvi skardos bandelių, visų nesuvalgom iš karto, lieka dar ir kitai dienai. Picai maišom tešlą tik iš 300 g miltų (gaunasi trys tokios picos)

Blogai žiūrėjai  mirksiukas.gif . Atidėjimas 13 val.

Mes tai kepam storapadę, per visą skardą (kur prie orkaitės būna), tai iš 500 gr miltų mums pats tas smile.gif
Atsakyti
o kas turit ta philips 9020/40 ?

Aš turiu ax.gif Gavau dovanų per Kalėdas, tad negaliu pasakyti, kodėl būtent tokį modelį turiu, o ne kitokį biggrin.gif Mama prieš pirkdama skaitė kažkur apie duonkepes ir parinko tą modelį. Iš pradžių kepėm vos ne kasdien, dabar rečiau. Kepam ne tik pagal duotus receptus, bet ir naudojam pirktinius pyragų ir keksų mišinius, maišom varškėčiams, picai tešlą ir panašiai biggrin.gif Nesiskundžiu turima duonkepe ax.gif
Atsakyti
Na ka, merginos- dekui uz konsultacijas. Prisiduodu- nusipirkau vistik philips 9020/40. pagalvojau kad tik 100 lt brangiau, o daiktas ilgam laikui, viliuosi, kad dirba tyliau nei bomann ir gal patikimiau- vistik turima namuose philips technika nesyk nenuvyle. Kaip bus- ziuresim. Pradejau nuo teslos ruosimo- keliau sonatinos bandeles su cinamonu. - esu baisiai patenkinta- tesla pasiruose pati, nereali, minkstute, plonai issikociojo, nelipo. man reikejo 10 minuciu iskociojimui, supjaustymui ir gavau pilna orkaite (16 vnt ) bandeliu. skanios nerealiai, parduotuvej uz tokias mokam po 1 lt, cia savikaina kiek skaiciavau gaunasi apie 20-30 ct. tik vienam kartui mums biski daugoka- kitam sykiui bandysiu uzsaldyti ir kepti butent tai dienai- manau ta doze bus kokiems 3 kartams. siandien bandysiu gal koldunine tesla, rytdienai- batona, o dar obuoliu turiu daug- reiks gal obuoliu surio pasigaminti - raso kad imanoma... ech kiek daug reikia visko isbandyt. bet esu labai patenkinta- tokiu bandeliu pati niekad nesu iskepusi o ir nebuciau matyt net bandziusi. kitas zingsnis- naminiai kruasanai..smile.gif))
Atsakyti
As va ziuriu, namie siaip badas biggrin.gif i parduotuve seniai vaziavom, bet duonos visada sviezios yra ir sviesto (nes perku sveriama, supjaustau ir saldyklyje laikau). Tik siandien apsizioplinau doh.gif irgi cinamonines bandeles norejau kepti, idejau maisyt telsa. ale pridejau miltu 500ml, vietoj 500g doh.gif doh.gif tai dabar per nauja maisau doh.gif nes isejo tokia gera blynine tesla lotuliukas.gif
Atsakyti