QUOTE(Alchemie @ 2011 10 28, 10:52)
Perkant duonkepe turi buti konvekcija, tai reiskia, karsto oro paskirstymas, pigus variantai kaitina tik is apacios.
Nebūtinai. Panasonic duonkepės neturi konvekcijos, bet iškepa labai gražiai. Ir tikrai nereikia žiūrėti, kad kuo didesnis duonkepės galingumas būtų. Mūsiškės 550 W, bet ruginę maišo (nors tik vieną mentelę turi).
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2011 10 28, 11:04)
Ragaine, o su raugu duonkepeje nepatartumet kepti? Nes toje knyguteje Kepame duona namie, tai raso tiesiog supilti i duonkepe ingridientus..tai vat mastau, nes kol kas duonkepeje tik su mielem kepiau, nu kad minkyti nereiktu nes kepu daug ir daznai, dabar pirstas su itvaru, nes nutrukusi sausgysle tai ngelaiu minkyti.
Kepėm duonkepėje ir su raugu, tik tada jungdavom pirma tešlos minkymo programą, o kai duonelė pakankamai pakildavo - kepimo programą. Čia fotosesija