Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos - 2

QUOTE(Tučka @ 2011 10 17, 14:10)

Kai rinkausi duonkepę, labai padėjo youtube. Pabandykite įrašyti bread maker (хлебопечка) ir modelį, peržiūrėkite. Labai praplečia akiratį.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 10 17, 08:00)
O kur pirkot ta Panasonic?
Man tai norisi kepimo atidejimo funkcuijos, skirtingu dydziu kepaliuku, skrudinimo ir neblogai butu galimybe bandelems.
Paziurejau, kad Topshop siulo, ko noriu, bet bijau is ju pirkt unsure.gif neradau atsiliepimu ir siaip neaisku, kas per aparatas doh.gif

Mes pirkom iš https://www.amazon.c...r...5525&sr=8-1 , bet prieš du metus kainos buvo žymiai geresnės, nesigavo nė 400 Lt. Dabar yra jų ir Lietuvoje. Šiaip visos duonkepės gali kepti skirtingų dydžių kepaliukus, skrudinimo lygiai taip pat keli, daug iš jų atidėjimus turi, ir programų daug... Panasonic gaminiai tikrai kokybiškesni, nei Bomann (lyginom pagal tą pačią receptūrą ir iš tų pačių produktų keptus gaminius). Jei vėl reikėtų pirkti rinktumės tik Panasonic. Na, kad duonkepė gera - matyti iš puslapyje esančių atsiliepimų ir reitingų. Su Moulinex, Kenwood ar Philips susidurti neteko.
Atsakyti
Pas mane Philips HD9020 (atrodo). Nesiskundžiu smile.gif Yra visos reikiamos funkcijos, su atidėjimu, apskrudimo lygiais, svorio pasirinkimu (500g, 750g, 1kg).
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 10 18, 00:29)
Pas mane Philips HD9020 (atrodo). Nesiskundžiu smile.gif Yra visos reikiamos funkcijos, su atidėjimu, apskrudimo lygiais, svorio pasirinkimu (500g, 750g, 1kg).

Moulinex: atidėjimas iki 15h, svoriai 750g, 1kg, 1,5kg ; trys skrudinimo lygiai, galimybė tik minkyt, tik kept, dvi mentelės, galimybė virti džemą (pridėtas apelsinų džemo receptas) smile.gif pas mane ne baguette modelis, tai bagečių/bandelių nėra kaip kept smile.gif
Atsakyti
Tik va kainos Moulinex ir Philips sakysim skiriasi labai. Nu as kalbu apie Moulinex bagete ir dar ten kita aukstesnes klases.
O panasonicu Vilniuje kur ieskoti, gal patartumet 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
ar kuri turejo/turi MOULINEX OW2000 duonkepe? Kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
pas mane viso dvi stovi tai ir nebenaudoju, viena su vienu iesmeliu teslai, kita su dviem; su vaikais ir ju prasidejusiom ligom nebereikia man jau duonkepiu, kur det reiks nei pati nezinau, siaip geras manau daiktas 4u.gif
Atsakyti
Labai norėčiau patarimo. Noriu nusipirkti duonkepę. Man patarė pirkti Philips duonkepę. Radau mano manymu nebloga pasiūlymą skelbiu.lt puslapyje:

http://www.skelbiu.l...0-12558039.html

patikrinau per kitas svetaine ir radau, kad Pigu LT parduoda po 399Lt (Dabar akcijuoja), o kitur parduoda apie 500Lt.

Ar verta pirkti sita modeli ir ar kaina, kur skelbia per skelbiu.lt yra gera.
Dekui us pagalba
Atsakyti
Sveikos, kepejeles. Noriu klausimuka uzduot- gal padesit man dilema issprest. uzsisvajojau apie duonkepe. bet ne vien duonai, o kad galima butu bandeliu issikept- na tarkim mieliniu. t.y. kaip suprantu mechanizmas toks: susiminkai tesla su masina, tada darai bandeles ir jas kepi. o ar galima pvz tesla ir bandeles pasigaminti vakare, jas sudeti i masina ir uzprogramuoti kepima uz keletos valandu, kad atsikeli ryte ir vuolia- pusryciams bandeles gatavos. nes mes kasdien perkam pusryciams prie kavos bandeles- ieskom siltu ir skaniu.. ar galima taip kazkaip issukt? nes ryte tai negaminsiu bandeliu ir nekepsiu orkaitej- noretusi kad uz mane tai padarytu masin smile.gif) na ir, aisku- kurios masinos yra su tom formom papildomom bandelems. as ci a pasiziurejau va gera akcija http://www.varle.lt/#!/smulki-virtuves...4090-30149.html tik va kad kazkaip cia temoj negiriat sito modeliuko. o gal uz tokia kaina jis visai geras???? Busiu labai dekinga uz konsultacija.
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 26, 00:58)
Sveikos, kepejeles.  Noriu klausimuka uzduot- gal padesit man dilema issprest. uzsisvajojau apie duonkepe. bet ne vien duonai, o kad galima butu bandeliu issikept- na tarkim mieliniu. t.y. kaip suprantu mechanizmas toks: susiminkai tesla su masina, tada darai bandeles ir jas kepi. o ar galima pvz tesla ir bandeles pasigaminti vakare, jas sudeti i masina ir uzprogramuoti kepima uz keletos valandu, kad atsikeli ryte ir vuolia- pusryciams bandeles gatavos. nes mes kasdien perkam pusryciams prie kavos bandeles- ieskom siltu ir skaniu.. ar galima taip kazkaip issukt? nes ryte tai negaminsiu bandeliu ir nekepsiu orkaitej- noretusi kad uz mane tai padarytu masin smile.gif) na ir, aisku- kurios masinos yra su tom formom papildomom bandelems. as ci a pasiziurejau va gera akcija http://www.varle.lt/#!/smulki-virtuves...4090-30149.html  tik va kad kazkaip cia temoj negiriat sito modeliuko. o gal uz tokia kaina jis visai geras????  Busiu labai dekinga uz konsultacija.

na bandelių jums jokia duonkepė nesuformuos, vienintelį, ka ryte galit turėt šiltą duonos formos bulką.
O tokie priedai man nepasiteisina, nes kepu bandelių gerokai duagiau, kiek telpa į orkaitę, tai su duonkepe visai nesinori žaist.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 10 26, 07:57)
na bandelių jums jokia duonkepė nesuformuos, vienintelį, ka ryte galit turėt šiltą duonos formos bulką.
O tokie priedai man nepasiteisina, nes kepu bandelių gerokai duagiau, kiek telpa į orkaitę, tai su duonkepe visai nesinori žaist.

tai as suprantu, kad nesuformuos. bet jei as pasidarysiu tesla vakare, suformuosiu bandeles, sudesiu i duonkepe ir paliksiu nakciai uzprogramavus 6 ryto iskepti- man pavyks? ar mielines bandeles tokio dalyko neatlaiko? na arba jei vakare iskepu- ryte jos bus dar sviezios, ar nelabai? nes perkam is kepykleles butent sviezias, dar siltas.

orkaitej ryte- ne variantas- vyras tiksliai nekeps, o as vos ne vos is lovos islipu rytais- tikrai nesikelsiu anksciau bandeliu kept- geriau jau tada kepyklele pakeliui i darba. uztat ir galvoju ar galima kazkokiu budu su duonkepe tai pasidaryt.
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 26, 09:23)
tai as suprantu, kad nesuformuos. bet jei as pasidarysiu tesla vakare, suformuosiu bandeles, sudesiu i duonkepe ir paliksiu nakciai uzprogramavus 6 ryto iskepti- man pavyks? ar mielines bandeles tokio dalyko neatlaiko? na arba jei vakare iskepu- ryte jos bus dar sviezios, ar nelabai? nes perkam is kepykleles butent sviezias, dar siltas. 

orkaitej ryte- ne variantas- vyras tiksliai nekeps, o as vos ne vos is lovos islipu rytais- tikrai nesikelsiu anksciau bandeliu kept- geriau jau tada kepyklele pakeliui i darba. uztat ir galvoju ar galima kazkokiu budu su duonkepe tai pasidaryt.

na nesu aš kepimo profė, bet suformavus bandeles gaunasi, kad jas kokias 6 val kildinsit, na kaip ir daugoka g.gif Be to jos ir apdžius per tiek laiko.
Aš ko gero daryčiau bandelinę tešlą ir kepčiau be jokių formavimų. Skonis taigi tas pats, tik išvaizda ne ta.
Atsakyti