Ragaine, o koks modeliukas?
QUOTE(Dovis @ 2011 10 16, 15:31)
Ragaine, o koks modeliukas?
Mūsų SD 255 (turi ruginės duonos kepimo funkciją ir sausų priedų (razinų, riešutų) skyrių. Labai į ją panaši ir SD 254, tik ji neturi neturi minėtos funkcijos ir sausų priedų skyriaus.
Labai sudomino duonkepes, ir galvoju, kad man jau reikia tokio daikto Ar galetumete pavardinti pacius populiariausius modelius kokius jus turite Nepykit jei pasikartosiu, bet trumpai apibudinkite koks esminis skirtumas tarp vienos ir dvieju menteliu
Busiu labai dekinga
Busiu labai dekinga
QUOTE(Tučka @ 2011 10 16, 16:01)
<...> trumpai apibudinkite koks esminis skirtumas tarp vienos ir dvieju menteliu <...>
Duonos kepaliuko forma.
QUOTE(Ragainė @ 2011 10 17, 08:17)
Duonos kepaliuko forma.
Tik tiek?
Papildyta:
Istraukiau aprasyma is interneto ir nesupratau ka reiskia toks parasymas
860W, 14 progr:Borodino duona, balta duona, ............, tik kepimas.
O kur pirkot ta Panasonic?
Man tai norisi kepimo atidejimo funkcuijos, skirtingu dydziu kepaliuku, skrudinimo ir neblogai butu galimybe bandelems.
Paziurejau, kad Topshop siulo, ko noriu, bet bijau is ju pirkt neradau atsiliepimu ir siaip neaisku, kas per aparatas
Man tai norisi kepimo atidejimo funkcuijos, skirtingu dydziu kepaliuku, skrudinimo ir neblogai butu galimybe bandelems.
Paziurejau, kad Topshop siulo, ko noriu, bet bijau is ju pirkt neradau atsiliepimu ir siaip neaisku, kas per aparatas
QUOTE(Tučka @ 2011 10 17, 08:44)
Istraukiau aprasyma is interneto ir nesupratau ka reiskia toks parasymas
'Tik kepimas' (bake only) reiškia, kad tešlą pasidarai atskirai, įdedi į duonkepę ir su ta programa iškepi. Yra ir tešlos programa. Aš su tešlos programa darau picai tešlą, blynams, varškėčiams.. kartą buvau nusipirkusi kekso mišinį. Kadangi neturiu jokios formos, kad galėčiau kepti orkaitėje, kepiau duonkepėje neradau jokios programos, pagal kurią tiktų maišyti tešlą ir kepti (maždaug tokiom sąlygom, kaip rašo recepte), tai tešlą padariau su tešlos funkcija, o iškepiau su 'tik kepti' funkcija. Jinai kepa tik 10min, tai vis pakartodavau procesą
QUOTE(Tučka @ 2011 10 17, 07:44)
Šiaip dar kepant ruginę duoną duonkepė su 2 mentelėm geriau paruošia tešlą, geriau išminko.
QUOTE(Calaquendi @ 2011 10 17, 09:57)
'Tik kepimas' (bake only) reiškia, kad tešlą pasidarai atskirai, įdedi į duonkepę ir su ta programa iškepi. Yra ir tešlos programa. Aš su tešlos programa darau picai tešlą, blynams, varškėčiams.. kartą buvau nusipirkusi kekso mišinį. Kadangi neturiu jokios formos, kad galėčiau kepti orkaitėje, kepiau duonkepėje neradau jokios programos, pagal kurią tiktų maišyti tešlą ir kepti (maždaug tokiom sąlygom, kaip rašo recepte), tai tešlą padariau su tešlos funkcija, o iškepiau su 'tik kepti' funkcija. Jinai kepa tik 10min, tai vis pakartodavau procesą
Supratau apie "tik kepimo" funkcija, bet tai ar tarkim Moulinex OX 5020 is IKI yra programa nuo...iki? Kad pati duonkepe sumaiso visus produktus, pakildina tesla ir iskepa duona? (beje ar visose duonkepese yra ta kildinimo ir maisymo fukcija)?
QUOTE(Tučka @ 2011 10 17, 11:17)
Supratau apie "tik kepimo" funkcija, bet tai ar tarkim Moulinex OX 5020 is IKI yra programa nuo...iki? Kad pati duonkepe sumaiso visus produktus, pakildina tesla ir iskepa duona? (beje ar visose duonkepese yra ta kildinimo ir maisymo fukcija)?
Visose duonkepėse yra normalios funkcijos, kurios pačios sumaišo produktus ir iškepa Tik tešla ir tik kepimas naudojamas tik esant poreikiui. Dažniausiai naudojamos standartinės funkcijos, kuriose užtenka tik sudėt pagal reikiamą tvarką produktus, parinkt programą ir palikt keliom valandom, kol iškeps Daugiau nieko nereikia daryti Nebent įdėti papildomus produktus (riešutus, šokoladą...), jeigu duonkepė neturi tam skirto stalčiuko.
QUOTE(Calaquendi @ 2011 10 17, 12:38)
Visose duonkepėse yra normalios funkcijos, kurios pačios sumaišo produktus ir iškepa Tik tešla ir tik kepimas naudojamas tik esant poreikiui. Dažniausiai naudojamos standartinės funkcijos, kuriose užtenka tik sudėt pagal reikiamą tvarką produktus, parinkt programą ir palikt keliom valandom, kol iškeps Daugiau nieko nereikia daryti Nebent įdėti papildomus produktus (riešutus, šokoladą...), jeigu duonkepė neturi tam skirto stalčiuko.
Labai dekui jums uz aisku ir issamu paaiskinima.
Dar neradau sioje temoje atsakymo kuo skiriasi duonkepe 700 W ir 1700 W Ar ta negalinga kepa ilgiau ar kaip?
Ir dar ar i visas duonkepes galima ideti priedu, nesvarbu ar tai butu stalciukas ar supypsejus idesiu priedus
Nepykit jei kvailoki klausimai, bet noriu issirinkti geriausia varianta duonkepes.
Beje renkuosi tarp:
Moulinex OW5000
Moulinex OW5020
Moulinex OW3101
Bomann CB 593
Ar yra juose esminiu skirtumu?
Man svarbios funkcijos: Sverimo nustatymas, papildymas priedais, galimybe kepti rugine duona, atideta programa.
Dekui, kas galesite atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 10 17, 08:57)
Kepa nebūtinai 10 min, galima didinti laiką, tik kas 10 min, pvz negalima nustatyti 13 min, bet 10, 20 ir t.t. Man dar gerai ši programa tada, kai kepu keksą ir po visos programos jis būna šiek tiek neiškepęs, tai dar kokių 20 min pastatau tik kepimo funkciją