Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos - 2

QUOTE(Vita-Marius @ 2011 06 27, 01:59)
GAL KAS GALITE ATSIUSTI ATSVIESTA CEKI?
BET NEMANAU,KAD TAI IEIS I GARANTINI...
BET PABANDYTI VERTA,AS KALBU APIE MOULINEX IS IKI UZ LIPDUKUS.
ACIU LABAI[SIZE=7]

Pas mane duonkepes garantiniame lape nurodyta prekes pirkimo data. Vadinasi, tinka tik tos pacios dienos pirkimo cekis. O gal pas jus nera nurodyta pirkimo data, kitu atveju ne bet koks pirkimo cekis tiks. g.gif Teks ieskoti zmogaus, kuris duonkepe pirko ta pacia diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurum2010 @ 2011 06 28, 23:56)
Pas mane  duonkepes garantiniame lape nurodyta prekes pirkimo data. Vadinasi, tinka tik tos pacios dienos pirkimo cekis. O gal pas jus nera nurodyta pirkimo data, kitu atveju ne bet koks pirkimo cekis tiks. g.gif  Teks ieskoti zmogaus, kuris duonkepe pirko ta pacia diena smile.gif

Laba.manau,kad jokios itakos neturi,kokia diena...tinka ir su garantiniu atsviestas,gal "prasuksiu" kaipnors.beje skambinau tuo tel., nr,bet niekas nekele.gal zinot kita numeri?aciu
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,

Noriu Jūsų pagalbos, iki šiol duoną kepiau tik orkaitėje, bet dabar nusprendžiau įsigyti duonkepę, sakykite, ar visose yra tarkim mielinių bandelių, keksų kepimo funkcijos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sju00 @ 2011 09 06, 11:19)
Sveikos, mergaitės,

Noriu Jūsų pagalbos, iki šiol duoną kepiau tik orkaitėje, bet dabar nusprendžiau įsigyti duonkepę, sakykite, ar visose yra tarkim mielinių bandelių, keksų kepimo funkcijos? 4u.gif

Nevisose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sju00 @ 2011 09 06, 12:19)
Sveikos, mergaitės,

Mielinių bandelių negamina nė viena. Net tos, kurios turi tokią funkciją, užminkiusios tešlą sustoja ir laukia, kol jūs rankomis suformuosite bandeles ar bagetes, o tada iškepti galėsite duonkepėje. Tokia duonkepė turi turėti specialų priedą (skardeles).
Bet visos duonkepės minko mielinę bandelių tešlą, iš kurios suformavusi bandeles galėsite iškepti orkaitėje.
Kas yra keksų kepimo funkcija? Ar tai reiškia, kad galima kepti ne tik mielinius kepinius, bet ir su kepimo milteliais?
Atsakyti
QUOTE(Juozelija @ 2011 09 06, 18:26)

Kas yra keksų kepimo funkcija? Ar tai reiškia, kad galima kepti ne tik mielinius kepinius, bet ir su kepimo milteliais?

kai kurios turi tokią
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 09 06, 18:42)
kai kurios turi tokią

Gal galite plačiau.
Man keksas kažkaip asocijuojasi tik su "O" forma ne tik su kepimo milteliais. Negi būna duonkepių turinčių tokios formos skardą? Ar kažko nesupratau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juozelija @ 2011 09 06, 18:50)
Gal galite plačiau.
Man keksas kažkaip asocijuojasi tik su "O" forma ne tik su kepimo milteliais. Negi būna duonkepių turinčių tokios formos skardą? Ar kažko nesupratau?  4u.gif

na va kaip skirtingai biggrin.gif
man keksas tik su tokia forma asocijuojasi

user posted image

o šiaip aš jų nemėgstu, tai niekad nebandžiau kept, bet maniškėj duonkepėj yra tokia funkcija. Kaip suprantu ji pamaišys ir iškart keps ir nieko daugiau mandro.
Atsakyti
QUOTE(Juozelija @ 2011 09 06, 18:26)
Mielinių bandelių negamina nė viena. Net tos, kurios turi tokią funkciją, užminkiusios tešlą sustoja ir laukia, kol jūs rankomis suformuosite bandeles ar bagetes, o tada iškepti galėsite duonkepėje. Tokia duonkepė turi turėti specialų priedą (skardeles).
Bet visos duonkepės minko mielinę bandelių tešlą, iš kurios suformavusi bandeles galėsite iškepti orkaitėje.

Dėkui labai už patarimus, apsistojau vis dėlto ties duonkepe MOULINEX OW5020:) Reikės sturdijuoti dabar jau receptų temąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 09 06, 20:09)
na va kaip skirtingai  biggrin.gif

Dabar aišku.
Aš tik neseniai sužinojau, kad yra spec kepyklos mufinams kepti. Sumąsčiau, kad gal yra ir keksakepės.
Atsiprašau už spam.gif
Atsakyti
Mergaitės labai reikia jūsų patarimų. Noriu nusipirkti duonkepę, bet nebeišsirenku smile.gif . Tikiuosi, kad jau yra merginų kurios turi ir naudoja šias duonkepes ir galės išsakyti savo nuomonę. 4u.gif
http://www.varle.lt/#!/smulki-virtuves...-900-79938.html
http://www.senukai.l...38573945_5.html
Atsakyti
QUOTE(AMAZONES LELIJA @ 2011 09 28, 19:41)
Mergaitės labai reikia jūsų patarimų. Noriu nusipirkti duonkepę, bet nebeišsirenku smile.gif . Tikiuosi, kad jau yra merginų kurios turi ir naudoja šias duonkepes ir galės išsakyti savo nuomonę. 4u.gif
http://www.varle.lt/#!/smulki-virtuves...-900-79938.html
http://www.senukai.l...38573945_5.html

mano moulinexo kažkiek panaši, tik be priedo ilgiems batonams, peilio ir šepetėlio.
Tikrai nesiskundžiu, dvi mentelės, gerai išminko, pagrinde kepu ruginę duoną. Yra uždelsimas iki 15h, greitas 1h,30m balto batono kepimas, nemažai režimų (pas mane panaši į šitą, o gal ir ta pati), knygelė su receptais. Kepiau ir pagal kitus receptus, juos pakeisti teko labai nedaug ax.gif bandžiau pyragą, česnakinę duoną, kai kuriuos pusiau improvizuotai, o va to prancūziškų batonų priedo visai norėčiau (kaip suprantu, čia vos ne pagrindinis skirtumas), tik nelabai mačiau atskirai pirkt... gal tiktų? smile.gif trys svoriai, trys plutos apskrudinimo režimai, rašo, kad gali ir džemą virti - nebandžiau smile.gif yra ir ne automatinio kepimo režimas, tešlos minkymo pora režimų.... Be to. kadangi pas mane orkaitė nelabai veikia, tai kartais iš vieno sluoksniuotos tešlos lapelio pasikepu po porą "bandelių" su įdaru naudodama rankinį kepimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 28 rugsėjo 2011 - 19:58