Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos - 2

QUOTE(Meduvė @ 2011 01 31, 10:16)
mane irgi domina sitie du aparaciukai. Kolkas minkau duona pati ir kepu orkaiteje, bet taip noretusi atsikelus ryte minkstos, nesenai iskeptos duonytes smile.gif
Skaitineju sia tema ir nesuprantu, kodel kai kurios nekepate duonos duonkepeje, o tik maisote ja joje? Ar labai ilgai iseina? orkaiteje apsimoka labiau?

skonis kitas, pluta man orkaitėj žymiai geresnė gaunas, kepaliuko forma ir aplamai kai kepi su raugu ir labiau ruginę reikia kildint ilgiau, o tada atidėtom programom kept neišeina.
Atsakyti
Mano numyletas Pnilips`as galutinai sustojo ir nepataisomas, variklio defektas ir siam modeliui nera gaminamos detales. Tai net nezinau ar tokia pacia ziuretis ar kita modeli?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 01 31, 11:32)
skonis kitas, pluta man orkaitėj žymiai geresnė gaunas, kepaliuko forma ir aplamai kai kepi su raugu ir labiau ruginę reikia kildint ilgiau, o tada atidėtom programom kept neišeina.

aciu uz atsakyma.
As beveik ax.gif visada kepu duona su raugu, tad ir galvoju kaip cia bus jei reiks duonkepeje kildinti ir kepti
Atsakyti
Sveiki,

Pribrendau ir as duonkepes pirkimui, o issirinkt sunku, tokia gausa modeliu ir kainu, o nieko nesuprantu...

QUOTE(mafiene @ 2011 02 01, 13:05)
Mano numyletas Pnilips`as galutinai sustojo ir nepataisomas, variklio defektas ir siam modeliui nera gaminamos detales. Tai net nezinau ar tokia pacia ziuretis ar kita modeli?

kiek skaitinejau ankstesne tema tai jus turite Philips HD9040 modeliuka? gl zinote ar tik siam modeliukui detales negaminamos ar ir HD9020 ? nes as ta pigesni ziurineju.

skaiciau skaiciau ir pasimeciau visai, kiek suprantu juoda duona galima iskept ir ne 100% rugine? jei taip tai ar pakanka duonkepes su 1 mentele? ir mums gal net nelabai aktualu tie dideli kepalai g.gif idealiausia iki 1 kg unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciukasvvv @ 2011 02 05, 17:51)
Sveiki,

Pribrendau ir as duonkepes pirkimui, o issirinkt sunku, tokia gausa modeliu ir kainu, o nieko nesuprantu...
kiek skaitinejau ankstesne tema tai jus turite Philips HD9040 modeliuka? gl zinote ar tik siam modeliukui detales negaminamos ar ir  HD9020 ? nes as ta pigesni ziurineju.
skaiciau skaiciau ir pasimeciau visai, kiek suprantu juoda duona galima iskept ir ne 100% rugine? jei taip tai ar pakanka duonkepes su 1 mentele? ir mums gal net nelabai aktualu tie dideli kepalai  g.gif  idealiausia iki 1 kg  unsure.gif

bent man dydis pasidaro aktualu, kai maišau bandelėm tešlą, nes į savo 1,5 kg kibiriuką galiu dėt max 500 g miltų, nes kitaip kai kyla išlipa per viršų
Atsakyti
QUOTE(juraciukasvvv @ 2011 02 05, 17:51)
kiek skaitinejau ankstesne tema tai jus turite Philips HD9040 modeliuka? gl zinote ar tik siam modeliukui detales negaminamos ar ir  HD9020 ? nes as ta pigesni ziurineju.
skaiciau skaiciau ir pasimeciau visai, kiek suprantu juoda duona galima iskept ir ne 100% rugine? jei taip tai ar pakanka duonkepes su 1 mentele? ir mums gal net nelabai aktualu tie dideli kepalai  g.gif  idealiausia iki 1 kg  unsure.gif

Pas mane Philips HD9020. Nežinau dėl detalių. Dar neišliko tokia problema biggrin.gif Naudojam jį dar tik mėnesį, bet beveik kasdien (pabaigiam vieną duoną ir kepam kitą, nes iš parduotuvės jau nebeperkam). Toj duonkepėj yra 500g, 750g ir 1kg programos. Paprastą duoną kepam mažiausią, o šokoladinę - kilogramą (nes labai greit susivalgo biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 02 05, 23:00)
bent man dydis pasidaro aktualu, kai maišau bandelėm tešlą, nes į savo 1,5 kg kibiriuką galiu dėt max 500 g miltų, nes kitaip kai kyla išlipa per viršų

blush2.gif kad zinok kiek kepu bandeles tai visada minkau kazkur is 250-300 g miltu, kad butu porai dienu musu seimynai. o be to retai jas ir kepu, vien del to pirkt didele ne labai noriu blush2.gif

QUOTE(Calaquendi @ 2011 02 05, 23:29)
Pas mane Philips HD9020. Nežinau dėl detalių. Dar neišliko tokia problema biggrin.gif Naudojam jį  dar tik mėnesį, bet beveik kasdien (pabaigiam vieną duoną ir kepam kitą, nes iš parduotuvės jau nebeperkam). Toj duonkepėj yra 500g, 750g ir 1kg programos. Paprastą duoną kepam mažiausią, o šokoladinę - kilogramą (nes labai greit susivalgo biggrin.gif ).

tai dabar ir uzpulsiu klausimais lotuliukas.gif o kokia duona kepat? ta prasme su mielem ar su raugu? ir ar ten viska gerai ismaiso? ir tarkim ar meginot kept tamsia duonyte su ruginiais miltais? chmm... dar norejau kazko klaust, bet jau nebeprisimenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciukasvvv @ 2011 02 05, 22:58)
blush2.gif kad zinok kiek kepu bandeles tai visada minkau kazkur is 250-300 g miltu, kad butu porai dienu musu seimynai. o be to retai jas ir kepu, vien del to pirkt didele ne labai noriu  blush2.gif
tai dabar ir uzpulsiu klausimais  lotuliukas.gif  o kokia duona kepat? ta prasme su mielem ar su raugu? ir ar ten viska gerai ismaiso? ir tarkim ar meginot kept tamsia duonyte su ruginiais miltais? chmm... dar norejau kazko klaust, bet jau nebeprisimenu  doh.gif

jeigu norėsit kept ruginę su raugu ir daryt minkštesnę tešlą, tai nei viena duonkepė jums neišmaišys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 02 06, 00:24)
jeigu norėsit kept ruginę su raugu ir daryt minkštesnę tešlą, tai nei  viena duonkepė jums neišmaišys  4u.gif

Šiandien pabandžiau kepti duoną su raugu duonkepėj....niekada daugiau taip nedarysiu, nesąmonė . Su raugu man paprasčiausiai ir greičiausiai gaunasi rankomis šakar makar ir į orkaitę. O vat batonams visokiems -super, viskas kas su mielėm-liuks. Nesigailiu išleistų litų tam reikalui. Vienas minusas- tešlą bandelėms suminko puikiai, bet kažkodėl neiškočioja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 02 05, 23:43)
Šiandien pabandžiau kepti duoną su raugu duonkepėj....niekada daugiau taip nedarysiu, nesąmonė . Su raugu man paprasčiausiai ir greičiausiai  gaunasi rankomis šakar makar ir į orkaitę. O vat batonams visokiems -super, viskas kas su mielėm-liuks. Nesigailiu išleistų litų tam reikalui. Vienas minusas- tešlą bandelėms suminko puikiai, bet kažkodėl neiškočioja  tongue.gif

dėl ruginės 100% drinks_cheers.gif daugiau plovimo nei naudos iš to minkymo.

o dėl kočiojimo, tai nesupykčiau, jei ir įdarą įdėtų tongue.gif

Nors iš kitos pusės niekad gyvenime nebuvau kepus iki duonkepės įsigijimo bandelių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 06 vasario 2011 - 00:00
QUOTE(juraciukasvvv @ 2011 02 05, 22:58)
tai dabar ir uzpulsiu klausimais  lotuliukas.gif  o kokia duona kepat? ta prasme su mielem ar su raugu? ir ar ten viska gerai ismaiso? ir tarkim ar meginot kept tamsia duonyte su ruginiais miltais? chmm... dar norejau kazko klaust, bet jau nebeprisimenu  doh.gif

Kepu su sausom mielėm. Su raugu dar nedrįstu daryt wink.gif
Viską normaliai išmaišo ir iškepa. Mes neturim orkaitės (nuomojam butą), tad labai gerai, kad duonkepė viską padaro pati. Tik sudedam produktus, kai supypsi, įdedam priedus, ir tik ištraukiam iškeptą thumbup.gif
Dažniausiai kepam prancūzišką ir šokoladinę duonas. Bandėm ir kitokias smile.gif Tik mums jos nelabai patiko.
Su ruginiais miltais nekepiau. Kiek žinau, viena mentelė ruginių neišmaišo blush2.gif
Atsakyti
Merginos kepejeles-SOS!!
Nusipirkau duonkepe. Be informacines knygeles. Tik nelabai sekasi atsirinkti kas prie ko,negaliu issiaiskinti galutinai. Niekada duonos nekepiau,todel dar siuo atveju kyla klausymu visokiu .
Labai prasau,gal galite parasyti,ka reiskia funkcijos( nes vertejas,itariu,vercia netiksliai unsure.gif ),ir kokiomis funkcijomis naudotis ,norint iskepti balta ar juoda duona. LAAAAABAI lauksiu ziniu is Jusu,nes jau labai noreciau pabandyti gal jau ir sendien ka nors issikepti 4u.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratere: 08 vasario 2011 - 13:07