Sveikutes,
Sulaukiau is as savo duonkepes
Tai tikrai Moulinex Home Bread Baguette
Tik va, receptau knygute - prancuziskai
Manual galima parsisiusti is cia: http://www.moulinex....ges/notice.aspx
Angliski receptai cia: http://www.moulinex....recipe_book.pdf Tik kazkaip FR knygute daug grazesne...
Gal kas turite RU/EN/LT receptu knugute? arba galetumete nurodyti, kur ieskoti? ACIU!!!
QUOTE(Labanga @ 2011 05 19, 05:59)
Sveikutes,
Sulaukiau is as savo duonkepes
Tai tikrai Moulinex Home Bread Baguette
Tik va, receptau knygute - prancuziskai
Manual galima parsisiusti is cia: http://www.moulinex....ges/notice.aspx
Angliski receptai cia: http://www.moulinex....recipe_book.pdf Tik kazkaip FR knygute daug grazesne...
Gal kas turite RU/EN/LT receptu knugute? arba galetumete nurodyti, kur ieskoti? ACIU!!!
Sulaukiau is as savo duonkepes
Tai tikrai Moulinex Home Bread Baguette
Tik va, receptau knygute - prancuziskai
Manual galima parsisiusti is cia: http://www.moulinex....ges/notice.aspx
Angliski receptai cia: http://www.moulinex....recipe_book.pdf Tik kazkaip FR knygute daug grazesne...
Gal kas turite RU/EN/LT receptu knugute? arba galetumete nurodyti, kur ieskoti? ACIU!!!
pas mane prie duonkepės buvo DVD kompaktas, kur receptai keliomis kalbomis, bet kaip jį nukopijuoti tai nžn.
Mergaitės, turiu išsikėlusi DVD į kompą ir nuskenavau lietuvišką aprašymą iš knygutės, kam reikia galiu atsiųsti, rašykit į až.
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 05 19, 10:08)
Mergaitės, turiu išsikėlusi DVD į kompą ir nuskenavau lietuvišką aprašymą iš knygutės, kam reikia galiu atsiųsti, rašykit į až.
LABAI ACIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Isgelbetoja musu.
Na, gal ir kartojasi receptai, bet gal ka nors ir naujo rasite
http://www.moulinex......cipe Book.pdf
http://www.moulinex......cipe Book.pdf
Aš likau labai apsipatenkinus kai įsigijau šią knygutę
http://www.knyguklub...mp;anid=cdb9947
Receptai pritaikyti duonkepėms, nieko perskaičiuot nereikia ir jokių eksperimentavimų - duonutės išeina puikiai pagal visus išbandytus receptus (spėjau išbandyt tik 7 receptus kol kas, bet čia nesustosiu )
http://www.knyguklub...mp;anid=cdb9947
Receptai pritaikyti duonkepėms, nieko perskaičiuot nereikia ir jokių eksperimentavimų - duonutės išeina puikiai pagal visus išbandytus receptus (spėjau išbandyt tik 7 receptus kol kas, bet čia nesustosiu )
QUOTE(pašnekutė @ 2011 06 02, 18:59)
Aš likau labai apsipatenkinus kai įsigijau šią knygutę
http://www.knyguklub...mp;anid=cdb9947
Receptai pritaikyti duonkepėms, nieko perskaičiuot nereikia ir jokių eksperimentavimų - duonutės išeina puikiai pagal visus išbandytus receptus (spėjau išbandyt tik 7 receptus kol kas, bet čia nesustosiu )
http://www.knyguklub...mp;anid=cdb9947
Receptai pritaikyti duonkepėms, nieko perskaičiuot nereikia ir jokių eksperimentavimų - duonutės išeina puikiai pagal visus išbandytus receptus (spėjau išbandyt tik 7 receptus kol kas, bet čia nesustosiu )
Kurie receptai jums gavosi? Nes man tai plikyta nei viena nesigavo, viena juoda nesigavo. Galvoju, kad receptai bele surašyti... Ir sveriu viską, ir matuoju - totalus fiasko
QUOTE(ylang @ 2011 06 02, 19:52)
Kurie receptai jums gavosi? Nes man tai plikyta nei viena nesigavo, viena juoda nesigavo. Galvoju, kad receptai bele surašyti... Ir sveriu viską, ir matuoju - totalus fiasko
Ir man plikyta nesigavo, receptai su klaidomis
o kodėl jūs manot, kad jei jau jums nesigavo, tai receptas būtinai su klaidom
Man irgi anksčiau nevisad gaudavos, dabar gaunasi
Visame kame reik įgūdžių
Man irgi anksčiau nevisad gaudavos, dabar gaunasi
Visame kame reik įgūdžių
QUOTE(keistuole @ 2011 06 02, 20:24)
o kodėl jūs manot, kad jei jau jums nesigavo, tai receptas būtinai su klaidom
Man irgi anksčiau nevisad gaudavos, dabar gaunasi
Visame kame reik įgūdžių
Man irgi anksčiau nevisad gaudavos, dabar gaunasi
Visame kame reik įgūdžių
54 pusl. "Rugine plikyta duona", pagal recepta kepant duonkepeje tikrai truksta vandens, nes sudejus plikini ir kitus ingredientus duonkepen, maisesi tokie padriki teslos gabalai ir tiek, nesusoko jie i vientisa mase. Minkant rankomis, gal ir butu pavyke ka nors is tu gabaliuku suminkyt, bet pasirinkus kepima duonkepeje teko dapilt gera puodeli vandens, kad apskritai galetu vykt minkymas, o ne teslos gabaliuku sukimasis
Gerai, kad turiu kepimo igudziu, kitu atveju viskas butu keliave siukliadezen
QUOTE(rausvakase @ 2011 06 02, 21:39)
54 pusl. "Rugine plikyta duona",
Šitos nebandžiau, nes neturiu salyklo. Bet paskaičius receptą, keista, kad taip gavosi. Nes čia nurodyta bendroj sumoj net nuo 510 iki 560ml. vandens. Retai, į kokį receptą taip daug skysčių įeina. Atkreipkit dėmesį ne tik į "Duonkepėje", bet paskaitykite ir "Orkaitėje" . Ten pasidaro aišku, kad dedamas ne šaukštas, bet VISAS raugas. Sutinku, kad yra klaidelių knygoje. Bet esu mačius tokių baisių receptų, ypač, kai knygos verstos iš kitų kalbų, kad dėl tiek tai galima atleist. Ir visad sveika vadovautis sveiku protu
O dėl tešlos kietumo ar skystumo - pastebėjau, kad labai priklauso dar ir kaip semi tą puoduką. Man būdavo vis per skysta, tai semiant miltus lengvai spūstelėjau ir pastebėjau, kad ten susidaręs oro tarpas Taigi, miltų būdavo per mažai. Matuodama šaukštu irgi gavau per skystą tešlą Taigi, ne visada receptai kalti, o gali būti bėda matavimo priemonėse.
Išbandžiau 14, 15, 33,34,35,42,43,53 psl. duonytes. Kas nepavyko, tai bananinė Bet manau, kad gal bananų padauginau ir pernelyg sutryniau su kombainu - gavosi nebe tyrė, o skystis Matyt tų skysčių pasidarė per daug, tai tokia drėgna ir prastai iškilus duonelė buvo. Tai kitą kart, kai rasiu papigintų pernokusių bananų - vėl bandysiu, tik trinsiu šakute.
O ypač ypatingai rekomenduoju 15ps. duonytę. Gaunasi pyragas, tik nesaldus. Jei dedat gerą sviestą, ne tep. rieb. miš., tai toks sviestinis skonis būna apsirijimas Kai pirmą išsikepiau, tai namiškių grįžusių tik galiukas sulaukė Dar pridėjau sezamų, saulėgrąžų ir sėmenų Nyyyygaliu atsispirt (bet figūrai tai gal nelebai ) Tai pasakiau sau, kad kepsiu tik savaitaglį. Tai visą savaitę apie jį svajojau - kaip narkomanė kokia Ir visvien iki šeštadienio neištempiau - penktadienį iškepiau. Ir, žinoma, iš kart dar karšto pusę surijau Toks traaaaškantis, kvapnus, ... eeeehhh... Atia, figūra ir S dydi...
Dar skanūs, saldūs, "pyraginiai" 33, 34, 35 psl. O kiti bandyti - kasdieniams sumuštiniams. Irgi geri.
Papildyta:
Šiandien žadėjau bandyti su svogūnais ir gr riešutais (38psl), bet ... vyras iš giminių parvilko dyyyydelį puskepalį duonos, keptos krosnyje Tai dabar teks ją pirmiau suvartot
QUOTE(pašnekutė @ 2011 06 04, 10:55)
O ypač ypatingai rekomenduoju 15ps. duonytę. Gaunasi pyragas, tik nesaldus. Jei dedat gerą sviestą, ne tep. rieb. miš., tai toks sviestinis skonis būna apsirijimas
Sugalvojau ir as iskept ta Jusu isgirta duonyte is 15 psl. pagal recepta:
60ml pieno
2 kiausiniai
150 g minksto sviesto
1a.s. druskos
3 a.s. cukraus
360 g kvietiniu miltu
100 g sviesto
2 a.s. sausu mieliu
Nesuprantu del sviesto. Cia reikia 150 g minksto sviesto ir dar 100 g kitokio neminksto sviesto? Is viso 250 g sviesto?
Ar cia nera klaidos sitame recepte?