Sveiki, kas pamatysit Klaipedoj IKI duonkepiu, praneskit. Jau baigiu prarast vilti, lakstau po visas IKI kaip 22peliukas22 Aciu pranesusiems.
Laba
Na ir pas mus i miesteli atveze duonkepiu, tad kaip tik paskutine supakuota nusipirkau, nors stende dar liko viena. Galejo buti ir be bageciu deklo, bet gal ir nieko bus pusryciams karstu bandeliu.
Tikiuosi si duonkepe tarnaus ilgiau, nei pirmoji, nes Philipsui gamyklinis brokas buvo
Na ir pas mus i miesteli atveze duonkepiu, tad kaip tik paskutine supakuota nusipirkau, nors stende dar liko viena. Galejo buti ir be bageciu deklo, bet gal ir nieko bus pusryciams karstu bandeliu.
Tikiuosi si duonkepe tarnaus ilgiau, nei pirmoji, nes Philipsui gamyklinis brokas buvo
QUOTE(mafiene @ 2011 05 13, 10:18)
Laba
Man parupo vienas klausimas, o cia kokios duonkepes uz lipdukus?
tos su bagetem? moulinex ow 5023 1650 w, ar ta ow 5020 860w? Jau pasimeciau...
QUOTE(Eks @ 2011 05 13, 11:18)
Man parupo vienas klausimas, o cia kokios duonkepes uz lipdukus?
Ant dezes neradau tikslaus modelio bet pagal programas ir galinguma tai MOULINEX HOME BREAD BAGUETTE OW 5023
QUOTE(mafiene @ 2011 05 13, 14:22)
Ant dezes neradau tikslaus modelio bet pagal programas ir galinguma tai MOULINEX HOME BREAD BAGUETTE OW 5023
ant duonkepės dugno turėtų būti parašyta
Tos duonkepes tai is vidaus teflonines, nes kitaip neissiimtu duona, o juk visur rasoma, kad tefloninese keptuvese maistas tampa nesveikas ir pavojingas....
QUOTE(Monstras @ 2011 05 13, 13:29)
ant duonkepės dugno turėtų būti parašyta
Nevarciau jos
QUOTE(NickaD @ 2011 05 14, 13:55)
Artimiausiom dienom turi man atvešti šią duonkepę. Tikiuosi sulauksiu geros kokybės daikto...
Turetu buti sekmes duonytes kepime.
Del kenksmingo teflono, tai gal maziau kenkia kai be riebalu kepama, nes keptuveje naudoji alieju, kur papildomai kancerogenai gaunasi
QUOTE(saules zuikis @ 2011 05 16, 11:07)
Tos duonkepes tai is vidaus teflonines, nes kitaip neissiimtu duona, o juk visur rasoma, kad tefloninese keptuvese maistas tampa nesveikas ir pavojingas....
kiek dabar perskaičiau, tai iki 250 laipsnių temp. nieko blogo jos neišskiria. Taip pat blogai, kai teflonas yra pažeistas, nes tada iš vidaus kažkokie kenksmingi priedai eina.
Na, esmė tame, kad kaip ir kiekvieną daiktą reikia prižiūrėt ir niekas nenumirs.
QUOTE(mafiene @ 2011 05 16, 11:47)
Turetu buti sekmes duonytes kepime.
QUOTE(saules zuikis @ 2011 05 16, 12:07)
jo, paziurekit kokios teflonuose kepa kepykloj plius rar dadeda "e" kad skaniau butu, ir gaunasi dvigubas teflonas, ir nieks neziuri ten pazeistas jis ten ar ne
Sveika,
jei rasi Klaipedoj kur duonkepiu, pranesk ir man prasau; as taip pat jei ka parasysiu, nes tikrai jau vilti praradau, bet bandysiu ieskoti aplinkiniuose miesteliuose
jei rasi Klaipedoj kur duonkepiu, pranesk ir man prasau; as taip pat jei ka parasysiu, nes tikrai jau vilti praradau, bet bandysiu ieskoti aplinkiniuose miesteliuose
QUOTE(aurum2010 @ 2011 05 11, 19:12)
Sveiki, kas pamatysit Klaipedoj IKI duonkepiu, praneskit. Jau baigiu prarast vilti, lakstau po visas IKI kaip 22peliukas22 Aciu pranesusiems.