Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos - 2

QUOTE(22peliukas22 @ 2011 05 07, 17:16)
Sveikos, susigundžiau IKI duonkepe, bet visam Kaune jų nė kvapo, gal kuri ką girdėjote, ar jau nesitikėti, kad atveš.....

vakar maciau ir Sauletekio Iki, ir Partizanu Iki buvo, siandien ar yra nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klakšt @ 2011 05 07, 16:48)
vakar maciau ir Sauletekio Iki, ir Partizanu Iki buvo, siandien ar yra nezinau  ax.gif

lekiu patikrinti biggrin.gif , sitose dvejose vakar ir nebuvau blush2.gif
Atsakyti
Na va, be dalios atgalios. Aplekiau IKI niekur negavau, bet jau savo akimis isitikinau, kad jos is tiesu yra, Savanoriu IKI maciau kaip nelabai blaivas vyrukas nesesi deze, turbut, kad zmonike labai nepyktu biggrin.gif . Gaila, kad kokiu pusvalandziu pavelavau, mergaites, jei uzmatysit kur - parasykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 05 07, 20:20)
Na va, be dalios atgalios. Aplekiau IKI niekur negavau, bet jau savo akimis isitikinau, kad jos is tiesu yra, Savanoriu IKI maciau kaip nelabai blaivas vyrukas nesesi deze, turbut, kad zmonike labai nepyktu  biggrin.gif . Gaila, kad kokiu pusvalandziu pavelavau, mergaites, jei uzmatysit kur - parasykit  4u.gif

Vakar apie 16:30 val. mačiau duonkepę Lituanicos IKI lentynoje.
Atsakyti
Vaišvydavos IKI vakar buvo bent keletas duonkepių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mucka @ 2011 05 08, 14:47)
Vaišvydavos IKI vakar buvo bent keletas duonkepių  4u.gif

Ačiū smile.gif , vaziuoju pasidairyt, gal pavyks.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 05 08, 16:29)
Ačiū  smile.gif , vaziuoju pasidairyt, gal pavyks.

Jau ir pikta, ir liudna....panasu, kad nepavyksta man atsidurti tinkamu laiku, tinkamoje vietoje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 05 08, 17:51)
Jau ir pikta, ir liudna....panasu, kad nepavyksta man atsidurti tinkamu laiku, tinkamoje vietoje  unsure.gif

gaila...o man visai netikėtai vyras nupirko...Nors dar nebuvau apsisprendus, ar man reikia tos duonkepės ax.gif
Atsakyti
Štai kokį atsakymą gavau iš IKI (čia apie Kauną):

Ačiū, kad kreipėtės.

Šios savaitės pabaigoje planuojamas duonkepių papildymas.

Pagarbiai,

UAB "Palink"
Atsakyti
Jovaro "IKI" yra duonkepiu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niekieno @ 2011 05 10, 11:17)
Jovaro "IKI" yra duonkepiu... 4u.gif

Čia kaip suprantu ne Kaune, nes tokios nežinau g.gif
Atsakyti
Laba diena,

noriu ir as isigyti duonkepe. Labiausiai ji man reikalinga mielines teslos ruosimui. Kokia rekomenduotumet?
Atsakyti