Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos - 2

QUOTE(Monstras @ 2011 05 03, 14:18)
užmačiau www.knyguklubas.lt

Lietuvos pašte ir be nuolaidos tokia kaina smile.gif. Beje, receptuose (bent poroje yra klaidų sad.gif ).
Beje, niekas nerašo, gal jau visur užvežė tų Moulinex duonkepių, nes šeštadienį Vilniuję Minsko IKI tikrai mačiau stovinčią vieną ekspozicijoje, nesidomėjau, kiek jų turi smile.gif. Beje, aš mažumą nusivyliau. Kepiau nedaug, bet pagal tą patį receptą - Pain au lait, pvz. (Duona su pienu) kepta bulka (na, liežuvis man nesiverčia vadinti duona...) duonkepėje ir orkaitėje buvo labai skirtingos (abu kartus maišė duonkepė) struktūros. Orkaitėje man patiko ženkliai labiau- toks beveik tobulas batonas, o duokepėje - labiau porėta, sausesnė, labiau apskrudusi (man apskrudimo visada perdaug, net ant mažiausio apskrudinimo).
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2011 05 03, 14:16)
Lietuvos pašte ir be nuolaidos tokia kaina smile.gif. Beje, receptuose (bent poroje yra klaidų sad.gif

Gal galit pasakyt, kuriuose, kad nenusimaut bekepant ax.gif
Atsakyti
Šiandien Vilijampolės Iki mačiau tų duonkepių su lipdukais. Tik dar geresnės, su formelėmis bandelėms. Kaip ten vadinasi, bagetės ar kažkaip panašiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ad libitum @ 2011 05 03, 20:53)
Šiandien Vilijampolės Iki mačiau tų duonkepių su lipdukais. Tik dar geresnės, su formelėmis bandelėms. Kaip ten vadinasi, bagetės ar kažkaip panašiai smile.gif

Ir mane pasieke info,kad parduotuves gaus kazkoki kieki mirksiukas.gif
Atsakyti
o tai kokios ten markes tos duonkepes , kaip supratau ne tokios pacios kaip anksciau?
ir dar klausimas ar bagetem indelis gali tikti visom duonkepem , ta prasme isemus is vienos moulinex ir idet i kita moulinex?

gal jau kas nuziurejot parduotuvej, pasidalinkit info....
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 05 04, 06:17)
o tai kokios ten markes tos duonkepes , kaip supratau ne tokios pacios kaip anksciau?
ir dar klausimas ar bagetem indelis gali tikti visom duonkepem , ta prasme isemus is vienos moulinex ir idet i kita moulinex?

gal jau kas nuziurejot parduotuvej, pasidalinkit info....

Tai čia tas pats modeliukas tik naujesnis. Išvaizda ta pati tik naujesnėms yra papildoma funkcija bandelėms ir viskas. Parametrai tie patys kaip ir buvo anksčiau pardavinėtoms.
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2011 05 04, 08:49)
Tai čia tas pats modeliukas tik naujesnis. Išvaizda ta pati tik naujesnėms yra papildoma funkcija bandelėms ir viskas. Parametrai tie patys kaip ir buvo anksčiau pardavinėtoms.

Tai vat mane domina ar galiu is kitos isimt tas groteles ir idet i sita moulinex, ar pacioj duonkepej turėtu but bagetem skirtas mugtukas, jei jo nera tai gal sitoj anksciau pirtoj senesnej (kalbu apie iki duonkepes) neiseis iskept bageciu....
jei kas konkreciai zinotu prasau pasidalinkit info.... ACIUUUU
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 05 04, 10:55)
Tai vat mane domina ar galiu is kitos isimt tas groteles ir idet i sita moulinex, ar pacioj duonkepej turėtu but bagetem skirtas mugtukas, jei jo nera tai gal sitoj anksciau pirtoj senesnej (kalbu apie iki duonkepes) neiseis iskept bageciu....
jei kas konkreciai zinotu prasau pasidalinkit info.... ACIUUUU

bagetems yra speciali programa, ji uzminko tesla, po to supypsi kai reikia isimti ir formuoti bandeles, o po to suformavus kepa mirksiukas.gif teoriskai galima iskept bagetes ir senesneje istacius ta prieda, bet tada reiks statyti kepimo programa biggrin.gif bet praktiskai neverta kepti bageciu duonkepeje, nes gaunasi tik 4 nedideles bandeles, o laiko ir energijos iseikvojama daug doh.gif galima pagal bageciu receptuka susiminkyti tesla duonkepeje, tik didesni kieki ir kepti orkaiteje, juk formuot bandeles reiks abiem atvejais, bet i orkaite daugiau telpa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2011 05 04, 13:13)
bagetems yra speciali programa, ji uzminko tesla, po to supypsi kai reikia isimti ir formuoti bandeles, o po to suformavus kepa  mirksiukas.gif  teoriskai galima iskept bagetes ir senesneje istacius ta prieda, bet tada reiks statyti kepimo programa  biggrin.gif  bet praktiskai neverta kepti bageciu duonkepeje, nes gaunasi tik 4 nedideles bandeles, o laiko ir energijos iseikvojama daug  doh.gif galima pagal bageciu receptuka susiminkyti tesla duonkepeje, tik didesni kieki ir kepti orkaiteje, juk formuot bandeles reiks abiem atvejais, bet i orkaite daugiau telpa  4u.gif

Aciū už kantrumą ir paaiškinimą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
modelis geresnis ir naujesnis moulinex ow5023 kiek ziurejau parduotuvese bangesne uz buvuse ir sita galingesne 1650w galingumas smile.gif beje vakar zveryno iki seliu gatvej 1 buvo vitrinoj.
Atsakyti
QUOTE(aspirinas @ 2011 05 04, 14:48)
modelis geresnis ir naujesnis moulinex ow5023 kiek ziurejau parduotuvese bangesne uz buvuse ir sita galingesne 1650w galingumas smile.gif beje vakar zveryno iki seliu gatvej 1 buvo vitrinoj.

nu apgaule, nors nunesk sena ir paimk nauja... nors daug ju turbut ir neuzveze , galima rasti tik kai kur, nebus kokia brokuota partija..
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 05 04, 18:26)
nebus kokia brokuota partija..

Oi negasdinkit! blush2.gif Katik nusipirkom.Vitrinoj tik 1buvo,bet pas administratore kelios.Na galgi nebrokuotos.2m.garantija?O jums(kurios pirkot IKI)koki garantini lapa isdave?

Mums dave paprasta atkopijuota lapa su "BOSH"KLIENTU APTARNAVIMO ADRESAIS.Sake,kad ten pat ir MOULINEX. g.gif Keistai kazkaip.Bet,kad dabar lyg ir visur tik ceki gauni.Ar ne?Gal apgavo mus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 04 gegužės 2011 - 19:38