Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos - 2

QUOTE(Fuzy @ 2011 04 13, 16:21)
Buvau užsidegus pirkti iš IKI, bet kad ta akcija kažkaip nevykusiai pateikta, pasitikėjimą numušė.. tokių kainų nėra kurios nubrauktos ir aprašymai su klaidomis.. net nežinau ką daryt, o taip norisi duonkepės  doh.gif

norisi tai ir pirkit, gera ta duonkepė ir kaina gera 4u.gif
gi ne cd jums duona keps.

Pas mane buvo visa knygutė su receptais, na ir vis tiek kepu pagal save ar iš SM ar iš rusų forumo atrastus receptus.
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2011 04 13, 16:45)
pilnai pritariu  drinks_cheers.gif  Jei netureciau savosios pirkciau is IKI net negalvodama.

aš irgi
tik kad jie visais gerais metais pavėlavo su ta savo akcija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 04 13, 16:53)
aš irgi
tik kad jie visais gerais metais pavėlavo su ta savo akcija  doh.gif

Daug kas, aišku, iki to prisipirko, bet dar daug ir dvejojančių buvo. Aš taip ir nespėjau nusipirkti savo norėto Panasonic'o už priimtiną kainą (tai banko korteles pavogė, kol viską susitvarkiau, tai paskui poreikis praėjo smile.gif ). Vis dvejojau - ar pirkti bet kokią pigią, ar iš karto krūtą, o dabar ėmė ir atkrito visos dvejonės biggrin.gif . Nors pradinę kainą jie ir nelabai realią užsirašę, bet variantas, manau, tikrai neblogas. Aišku, labiau pasigirsiu, kai išbandysiu. Šiaip MB visus metus orkaitėj kepa naminę duoną, bet aš tai tingiu blush2.gif , tai pasitelksiu aparačiuką, ypač bulkom, nes vis dar perkam batonus.
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2011 04 13, 15:54)
Vakar įsigijau. CD nebuvo, tik knygelė. Nu mane tai suerzino tie receptai su ingredientų piešinukais, nes neįprasta, ir reikia išmokti, kas ką reiškia, nes ne viskas akivaizdu vien iš piešinuko. Norėjosi iškart pulti bandyti, bet racionalus protas sulaikė, nes gi rekomenduojama pradžiai paprasta balta duona, o pas mus dar  2 batonai namie buvo smile.gif.

Ir mes ne nuo standartinės duonos pradėjom. Be jokių priedų neskani schmoll.gif Nu turiu omeny, ne E priedus, o svogūnus, rozmarinus ir pan biggrin.gif

Jeigu turėčiau ne tik receptų knygelę, bet ir CD, vis tiek to CD nenaudočiau biggrin.gif Man labiau patinka, kai turiu receptą prie rankos, virtuvėje, ir kai nereikia bėgioti prie kompo vis pasitikrinti, ką toliau daryti.
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2011 04 13, 17:20)
Jei maniskis keptu duona pats nepirkciaus duonkepes  schmoll.gif  Gink dieve, kad tik neatsoktu noras seimininkauti  biggrin.gif

Tai ilgai delsiau smile.gif. Bet mielines tešlas tenka man minkyt biggrin.gif . Tai aš sau gyvenimą pasilengvinsiu ir be didesnių pastangų paįvairinsiu asortimentą, nes jam leidžiu kepti tik tą vienintelę duoną, kuri man labiausiai patinka smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2011 04 13, 17:44)
Tai ilgai delsiau smile.gif. Bet mielines tešlas tenka man minkyt biggrin.gif . Tai aš sau gyvenimą pasilengvinsiu ir be didesnių pastangų paįvairinsiu asortimentą, nes jam leidžiu kepti tik tą vienintelę duoną, kuri man labiausiai patinka smile.gif.

as turbut jei ant karstuju nebuciau nusipirkus duonkepe(nes gi labai reikejo ir negi lauksiu smile.gif ) tai dabar ir nepirkciau schmoll.gif kazkokia kitokia ir bent jau man skanesne orkaitej iskepta thumbup.gif duonkepe man tarnauja bet kokios teslos gamybai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 04 13, 18:58)
as turbut jei ant karstuju nebuciau nusipirkus duonkepe(nes gi labai reikejo ir negi lauksiu smile.gif ) tai dabar ir nepirkciau  schmoll.gif  kazkokia kitokia ir bent jau man skanesne orkaitej iskepta  thumbup.gif  duonkepe man tarnauja bet kokios teslos gamybai  thumbup.gif

aš ir kepu orkaitėj, bet visos bandelės koldūna picos ir t.t. jei ne duonkepė niekada nekepčiau schmoll.gif
Gal ir kombaino aišku užtektų, bet toks kokio man reik 10 kart brangesnis už iki duonkepę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2011 04 13, 20:44)
jei gali parasyk kuldunu teslos recepta

man šis labiausiai patinka (imtas iš SM tik nebežinau kieno)

"3 stiklinės miltų
3 šaukštai aliejaus
1 stiklinė VERDANČIO vandens

Į miltus supilti aliejų, pamaišyti ir viską užpilti vERDANČIU vandeniu, tada pamaišyti šaukštu, o kai kiek pravės, minkyti, kol gausis elastinga tešla. Proporcijos idealios, nesusigundykite įdėti daugiau miltų!!!

Mesos 400 gr"
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 04 13, 20:49)
man šis labiausiai patinka (imtas iš SM tik nebežinau kieno)

oij dekui, o uztenka 15 min minkymo su duonkepe?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 04 13, 20:38)
aš ir kepu orkaitėj, bet visos bandelės koldūna picos ir t.t. jei ne duonkepė niekada nekepčiau  schmoll.gif
Gal ir kombaino aišku užtektų, bet toks kokio man reik 10 kart brangesnis už iki duonkepę  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as taip pat visiem siems dalykams tesla maisau tik
duonkepej , viska sumeti ir issiimi gatava tesla thumbup.gif
o kokio kombaino noretum?jis tik tesla maiso ar turi ir n kitu funkciju?
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2011 04 13, 21:01)
oij dekui, o uztenka 15 min minkymo su duonkepe?

užtenka 4u.gif

QUOTE(dagli @ 2011 04 13, 21:34)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  as taip pat visiem siems dalykams tesla maisau tik
duonkepej , viska sumeti ir issiimi gatava tesla  thumbup.gif
o kokio kombaino noretum?jis tik tesla maiso ar turi ir  n kitu funkciju?

va tokio cool.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 13 balandžio 2011 - 20:42
QUOTE(juratere @ 2011 04 11, 21:16)
Bet man vis kyla klausymas,-ar gerai Jusu  duonytes su raugu is duonkepes kubilelio  issiima?...

Kubiliuka patepu aliejum mirksiukas.gif
Kartą pamiršau patept, tai minkymo eigoj šlakeli šliūkštelėjau. Išsiima puikiai su visom mentelėm.

QUOTE(dagli @ 2011 04 11, 22:01)
o pagal koki recepta kepi?beje, ar gaunasi tokia pat kaip orkaitej (dregnumas ir pan.) ?

Receptas nuo VISO GRŪDO RUGINIŲ MILTŲ pakelio. Gaunasi šiek tiek kitokia nei kepant orkaitėje.

QUOTE(riešutėlis @ 2011 04 12, 00:15)
... bet vis galvoju kad geras daiktas kai gali be didelio vargo sau duonytę išsikepti be jokių E

Tai jau taip - pasirodo jokio vargo, kai viską perpranti. Bandai, eksperimentuoji, sekasi -nesiseka, jei pasiseka - valgai, jei ne - meti lauk, bet užtat niekas nedurnina dėl neaiškumų...

QUOTE(Restar @ 2011 04 13, 15:54)
... Nu mane tai suerzino tie receptai su ingredientų piešinukais, nes neįprasta, ir reikia išmokti, kas ką reiškia, nes ne viskas akivaizdu vien iš piešinuko. Norėjosi iškart pulti bandyti, bet racionalus protas sulaikė, nes gi rekomenduojama pradžiai paprasta balta duona, o pas mus dar  2 batonai namie buvo smile.gif.

O man receptų knygelė visai patiko...būtent tas vaizdavimas visos eigos paveikslėliuose. Tereikėjo įsimint kas ką reiškia ir assa.gif

Pirmas kepinys buvo trapus citrininis pyragas, tai dėl to, kad greitas - nu jau labai norėjosi išbandyt "aparatą". Gavosi skanus, iš išorės kietas, bet labai trapus, gal kiek persaldus.
Balta be jokių priedų mielinė duonelė labai skani, o jau ragaišis su riešutais ir razinom (nors pagal receptą turėjo būti konservuotos vynuogės) tai išvis fantastiškas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti