Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos - 2

QUOTE(keistuole @ 2011 01 20, 11:10)
Dedu pirmiau skysčius, taip duonkepės instrukcija reikalauja.
Ir visos kitos tešlos puikiai gaunasi.
O gal tikrai nuo miltus pirmiau pabandyt dėt  g.gif

Kažin ar tai padėtų. Panasonic pagal instrukciją reikia pirma sausus produktus dėti, tai kitaip manau bet kokios tešlos neišmaišytų. Plius - dar ta spec. mentelė gal irgi savo duoda... O jūsų duonkepės instrukcijoje ar rašo, kad galima kepti ruginę duoną?
Atsakyti
QUOTE(Ragainė @ 2011 01 20, 11:24)
Kažin ar tai padėtų. Panasonic pagal instrukciją reikia pirma sausus produktus dėti, tai kitaip manau bet kokios tešlos neišmaišytų. Plius - dar ta spec. mentelė gal irgi savo duoda... O jūsų duonkepės instrukcijoje ar rašo, kad galima kepti ruginę duoną?

na taip specialiai išskirta nėra, bet pvz programa viso grūdo yra.
Atsakyti
Iš mano pasižiūrėjimo Keistuolės tešlytė minkštesnė nei Ragainės, jei įbertum dar miltų, turėtų ir duonkepė išmaišyt, bet... man patinka būtent tokia minkštesnė tešlą, kurią velia duonkepė, o vat šlapiomis rankomis jau galima formuoti kepaliuką...
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2011 01 20, 20:02)
Iš mano pasižiūrėjimo Keistuolės tešlytė minkštesnė nei Ragainės, jei įbertum dar miltų, turėtų ir duonkepė išmaišyt, bet... man patinka būtent tokia minkštesnė tešlą, kurią velia duonkepė, o vat šlapiomis rankomis jau galima formuoti kepaliuką...

aš anksčiau dėdavau gerokai daugiau miltų, tada padedant su mentele maišydavo duonkepė, bet jei dedi normaliai, kad būtų minkšta tešla (man tada daug skanesnė duonelė), tada mala sau tuščiai ir viskas
Atsakyti
Sveikos, gal galit pasakyti kiek sveria 100 ml miltu (paprastu kvietiniu). Jauciu, kad sugadinau duona vien del lyginimo vienas prie vieno, nes neturiu svarstykliu. Busiu dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BOZZENA @ 2011 01 25, 20:27)
Sveikos, gal galit pasakyti kiek sveria 100 ml miltu (paprastu kvietiniu). Jauciu, kad sugadinau duona vien del lyginimo vienas prie vieno, nes neturiu svarstykliu. Busiu dekinga smile.gif

Pagal mano duonkepės matavimo puodelį, tai maždaug 70 g smile.gif
Atsakyti
Sveikos kepėjėlės smile.gif . smile.gif Vis pažiurinedavau i duonkepes jusu tema paskaitydavau, bet va dabar aptikau Prancuzu pardej (Laredoute pardej rubus uzsisakinedama)Moulinex 5003 duonkepe su GERA nuolaida uz 300 Lt. su trupuciu bigsmile.gif g.gif . Tai ir nebezinau susibalamutinau, reik jos man ar nereik. Noret noriu bet vis i kaina pasiziuriu nepigu g.gif , o Lietuvoj tokia pat 500Lt doh.gif , bet cia garantija yra g.gif .
user posted image (ten 10 eu dar numest eina)
Tai va ka jus manot ar verta ja pirkt? Ar verta ji tu 300 su kapeikom g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2011 01 28, 14:12)
Sveikos kepėjėlės  smile.gifsmile.gif Vis pažiurinedavau i duonkepes jusu tema paskaitydavau, bet va dabar aptikau Prancuzu pardej (Laredoute pardej rubus uzsisakinedama)Moulinex 5003 duonkepe su GERA nuolaida uz 300 Lt. su trupuciu  bigsmile.gif  g.gif . Tai ir nebezinau susibalamutinau, reik jos man ar nereik. Noret noriu bet vis i kaina pasiziuriu nepigu  g.gif , o Lietuvoj tokia pat 500Lt  doh.gif , bet cia garantija yra g.gif .
Tai va ka jus manot ar verta ja pirkt? Ar verta ji tu 300 su kapeikom  g.gif  g.gif

344Lt gaunasi su siuntimu 4u.gif kiek ziurejau, tai geras galingumas, 2 menteles
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2011 01 28, 14:12)
Sveikos kepėjėlės  smile.gifsmile.gif Vis pažiurinedavau i duonkepes jusu tema paskaitydavau, bet va dabar aptikau Prancuzu pardej (Laredoute pardej rubus uzsisakinedama)Moulinex 5003 duonkepe su GERA nuolaida uz 300 Lt. su trupuciu  bigsmile.gif  g.gif . Tai ir nebezinau susibalamutinau, reik jos man ar nereik. Noret noriu bet vis i kaina pasiziuriu nepigu  g.gif , o Lietuvoj tokia pat 500Lt  doh.gif , bet cia garantija yra g.gif .
(ten 10 eu dar numest eina)
Tai va ka jus manot ar verta ja pirkt? Ar verta ji tu 300 su kapeikom  g.gif  g.gif

kaina gera, duonkepė irgi.
Tų bagečių niekam nereikia, ale jei su jom pigiau, nei be jų tai tegu būna.
Metus jau naudoju, tai jokių nusiskundimų neturiu. Duonos joj nekepu, bet visas tešlas maišau ir kildinu.
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2011 01 28, 15:12)
Sveikos kepėjėlės  smile.gifsmile.gif Vis pažiurinedavau i duonkepes jusu tema paskaitydavau, bet va dabar aptikau Prancuzu pardej (Laredoute pardej rubus uzsisakinedama) 5003 duonkepe su GERA nuolaida uz 300 Lt. su trupuciu  bigsmile.gif  g.gif . Tai ir nebezinau susibalamutinau, reik jos man ar nereik. Noret noriu bet vis i kaina pasiziuriu nepigu  g.gif , o Lietuvoj tokia pat 500Lt  doh.gif , bet cia garantija yra g.gif .

Pas mane Moulinex 5023 ir buvo sugedusi doh.gif geriau jau su garantija, bet reiketu pasidometi, gal ta prancuzu garantija galiotu ir LT? Vis delto Europos sajungoje gyvename biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena
turbūt jums jau atsibodęs klausimas, bet dar paklausiu. reikia man duonkepės, nes orkaitė prasta. renkuosi iš Moulinex 5020 ir Bomann CB593 - kainų skirtumas didelis, tai norėčiau sužinoti kuom jos taip skiriasi. kurią geriau būtų įsigyti. mėgstam pusiau ruginę duoną su visokiom sėklytėm.
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2011 01 31, 10:42)
Laba diena
turbūt jums jau atsibodęs klausimas, bet dar paklausiu. reikia man duonkepės, nes orkaitė prasta. renkuosi iš Moulinex 5020 ir Bomann CB593 - kainų skirtumas didelis, tai norėčiau sužinoti kuom jos taip skiriasi. kurią geriau būtų įsigyti. mėgstam pusiau ruginę duoną su visokiom sėklytėm.

mane irgi domina sitie du aparaciukai. Kolkas minkau duona pati ir kepu orkaiteje, bet taip noretusi atsikelus ryte minkstos, nesenai iskeptos duonytes smile.gif
Skaitineju sia tema ir nesuprantu, kodel kai kurios nekepate duonos duonkepeje, o tik maisote ja joje? Ar labai ilgai iseina? orkaiteje apsimoka labiau?
Atsakyti