Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos - 2

O plutos spalvą kokią pasirinkot? Gal pačią šviesiausią?
Atsakyti
QUOTE(ZITULYA @ 2011 04 10, 20:03)
Nusipirkau duonkepe BOMANN CB 593 Viskas lyg ir gerai. duonyte iskepe. Is apacios pluta labai grazi o is virsaus visai balta lyg neiskepusi unsure.gif . Gal galit ka man patart ax.gif Ar pas jus irgi taip buna? g.gif

Prieš kepant patepk aliejumi.
Atsakyti
Sveiki, perskaiciau temuke ir truputi susimaisiau, sakykit ar visose galima kepti rugine duona (duona is raugo), ar tamepopuliariajame Boman modelyje galima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2011 04 11, 09:31)
Sveiki, perskaiciau temuke ir truputi susimaisiau, sakykit ar visose galima kepti rugine duona (duona is raugo), ar tamepopuliariajame Boman modelyje galima?  g.gif

sveiki, atejau cia su tuo paciu klausymu smile.gif ar visose duonkepese galima kepti duona su raugu? mano anyta isigijo is IKI parduotuves "moulinex" , labai dziaugiasi, jau ir man teko ragauti baltos duonos, labai skani thumbup.gif nesu tokios skanios net ragavus... tik dabar klausymas, ar joje galima kepti duona su raugu g.gif
Atsakyti
O p-l koki recepta balta duona kepe?
Atsakyti
cia ta prasme"bulka" smile.gif visiskai nieko sudetinga sake, tiesiog pagal recepta kur buvo prie duonkepes(recepto turinio nezinau smile.gif ), sake ivairiu receptu ten yra
su sausom mielem atrodo, beje ten visus produktus sudedi sudedi, ijungi, duonkepe tau viska sumaiso, iskepa, jokio vargo, labai suzavejo mane ta duonkepe smile.gif
duonele buvo tokio purumo, minkstute, man tiesiog vos ne piragas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 11 balandžio 2011 - 16:29
QUOTE(mylimaa @ 2011 04 11, 15:26)
sveiki, atejau cia su tuo paciu klausymu smile.gif ar visose duonkepese galima kepti duona su raugu? mano anyta isigijo is IKI parduotuves "moulinex" , labai dziaugiasi, jau ir man teko ragauti baltos duonos, labai skani thumbup.gif nesu tokios skanios net ragavus... tik dabar klausymas, ar joje galima kepti duona su raugu g.gif

Labai gerai gaunasi tiek tamsi rugine duonyte su ruginiu raugu, tiek balta duonyte su svelniu kvietiniu raugu. Puikiai ismaiso, puikiai iskepa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2011 04 11, 16:30)
Labai gerai gaunasi tiek tamsi rugine duonyte su ruginiu raugu, tiek balta duonyte su svelniu kvietiniu raugu. Puikiai ismaiso, puikiai iskepa thumbup.gif

kaip saunu, aciu uz tasakyma 4u.gif o jus rauginat duonkepej, tai yra sudedat visus produktus ir rauga i duonkepe , ar supilat jau rauginta tesla ir tik tada kepat?
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 04 11, 16:34)
kaip saunu, aciu uz tasakyma 4u.gif o jus rauginat duonkepej, tai yra sudedat visus produktus ir rauga i duonkepe , ar supilat jau rauginta tesla ir tik tada kepat?

Sudedu i duonkepe visus produktus ir reikiama kieki jau paruosto, t.y. parauginto raugo, jungiu teslos maisymo programa 11. Pasibaigus siai programai dar 2-3 val. tesla palieku duonkepeje , po to jungiu 10 duonos kepimo programa. Viskas paprasta, jokiu terlioniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2011 04 11, 16:56)
Sudedu i duonkepe visus produktus ir reikiama kieki jau paruosto, t.y. parauginto raugo, jungiu teslos maisymo programa 11. Pasibaigus siai programai dar 2-3 val. tesla palieku duonkepeje , po to  jungiu 10 duonos kepimo programa. Viskas paprasta, jokiu terlioniu  thumbup.gif

o jusu "moulinex"? reiks ir man pradet taupytis ant tokios, suzaveta bigsmile.gif aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 04 11, 16:26)

Čia esu įdėjusi reportažą savo duonos su raugu duonkepėje My Webpage

QUOTE(rausvakase @ 2011 04 11, 17:56)
Sudedu i duonkepe visus produktus ir reikiama kieki jau paruosto, t.y. parauginto raugo, jungiu teslos maisymo programa 11. Pasibaigus siai programai dar 2-3 val. tesla palieku duonkepeje , po to  jungiu 10 duonos kepimo programa. Viskas paprasta, jokiu terlioniu  thumbup.gif

Na man duonkepėj duona su raugu nepakyla per 2-3 val. Jei vis palaikydama temperatūra su gebu nebent per 5-6 val ne greičiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2011 04 11, 18:28)
Na man duonkepėj duona su raugu nepakyla per 2-3 val. Jei vis palaikydama temperatūra su gebu nebent per 5-6 val ne greičiau  schmoll.gif

Siandien kepiau Borodino duona. 1 val tesla pakildino duonos teslos ruosimo programa, o veliau dar reikejo 3 val. Jei kambaryje labai vesu, tai as isimu is duonkepes kibireli ir idedu i truputi prisildyta ir isjungta orkaite. Man daugiau 4 val. (cia kartu su teslos ruosimo programos valanda ) niekada nereikejo net kepant 100proc rugine duona. O kepant balta duona su kvietiniu raugu, pilnai uztenka tik duonos teslos ruosimo programos (tos 1 valandeles) smile.gif
Atsakyti