Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos - 2

QUOTE(žemuogienė @ 2011 04 03, 22:39)
o kaip kepat duoną su atidėjimu? galvoju kas ten gausis jeigu supilsiu vandenį, mišinį duonai ir mieles iki ryto?

Svarbu,kad mielės nesimaišytu su skysčiais. Turi būti sausai ant miltų pabertos. Su šlapiom mielėm turbūt nesigautų g.gif .
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2011 04 03, 22:39)
o kaip kepat duoną su atidėjimu? galvoju kas ten gausis jeigu supilsiu vandenį, mišinį duonai ir mieles iki ryto?

Drąsiai gali palikti smile.gif Mes net kiaušinius ir pieną paliekam keliom valandom ax.gif
Atsakyti
Gal kas bandet juoda duona su riesutais ir dziovintais vaisias kept? Ar realu tokia iskept su MOULINEX'u is IKI?
Atsakyti
galima ir su slapiom kepti smile.gif palieku ir piena supylusi is saldytuvo salta ir kiausini isplakta palieku tik zinoma produktai salti turi buti, o su atidejimo programa gi neima is karto produktu sildyti, jei palieku kokiom 8 val nakciai tai viskas gaunasi puikiai kaip ir visada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sati @ 2011 04 04, 11:07)
Gal kas bandet juoda duona su riesutais ir dziovintais vaisias kept? Ar realu tokia iskept su MOULINEX'u is IKI?

Va va, mane irgi domina... Norėčiau kepti ruginę duoną, nes tik ją galiu valgyti. Gal kas galit patarti, koks duonkepės modelis man padėtų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2011 04 04, 00:14)
O iš ryto bus duona thumbup.gif . O rimtai ,tai sudėkite produktud, nustatykite funkcijas ir eikite miegoti. Ryte skani, šilta duonytė. Pas mane vasarą balkone stovi ir makaluojas per nakti, nes el. režimas pigesnis ir garsiai ji ten viską maišo. biggrin.gif

4u.gif 4u.gif aciu aciu davet gera minti-balkone, o as suku galva kur ja padet g.gif , be to jei nakti ji ten virtuvej garsus skleis tai su jautresniu miegu kazi ar uzmigsi...
o sakykit ziema inesat i virtuve? g.gif nu taip mazai vietos pas man ner kur jos kist doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 04 04, 15:24)
4u.gif  4u.gif aciu aciu davet gera minti-balkone, o as suku galva kur ja padet g.gif , be to jei nakti ji ten virtuvej garsus skleis tai su jautresniu miegu kazi ar uzmigsi...
o sakykit ziema inesat i virtuve? g.gif  nu taip mazai vietos pas man ner kur jos kist doh.gif

Turėjau vieną duonkepę, kuri po vasaros sugedo, visus metus remontavo, o neiškentus prieš kelis mėn. nusipirkau kitą. Tai kol šalta, iškepdavau savaitgalį dieną virtuvėje, paskui ją užkeldavau į spintos antresoles, nes ji didelė ir neturiu kur laikyt. Ir taip kol neprasidės sezonas balkone biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Vat ir man tuo toliau, tuo daugiau neaiskumu... ar maisymo menteliu pries kepant nereikia isimt ... blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2011 04 04, 18:31)
Vat ir man tuo toliau, tuo daugiau neaiskumu... ar maisymo menteliu pries kepant  nereikia isimt ... blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

man atrodo raso kad jei nenori dideliu skyliu tai isimi, o seip nebutina, ale kaip ten tada isimt jei is vakaro uzstatai tai kol maisi, kyla tai nakti keltis isimt reik? nu neturiu as jos, tai irgi stengiuos visa info susirinkt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2011 04 04, 17:31)
Vat ir man tuo toliau, tuo daugiau neaiskumu... ar maisymo menteliu pries kepant  nereikia isimt ... blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Rašiau prieš kelias žinutes. Netingėkit paskaityt temos smile.gif
Pas mane duonkepėj mentelės yra kubiliuko apačioj, tad net ir norėdama negalėčiau išimt mentelių smile.gif Man tai dėl šito jokio skirtumo, susivalgo ir taip. Lieka skylės duonos apačioj, bet jokia čia bėda..
Atsakyti

Nu rimtai klausimai pas jus tokie thumbup.gif Tai dar galima varikliuką išimti, laidą nukirpti, dangtelį nusukti mastau.gif Nugi nemaišo mažytė skylutė nei skoniui nei grožiui biggrin.gif
Atsakyti

galima aišku išimt, bet iš principo gamintojo yra užmanyta taip, kad kepti visgi su mentelėm.
Atsakyti