Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos - 2

QUOTE(GITALE @ 2011 03 31, 05:14)
kaip supratau moteriske pirma kart kepe? tai jai cia pavyko ar ne? kazkaip daug miltu ant apacios matos like? galutinis rezultatas tai nekoks
http://www.youtube.c...feature=related

aiškiai nepavyko doh.gif bet kita vertus žiūrint kaip ji produktus dėjo, tai visiškai nieko nuostabaus schmoll.gif tuo jos "eksperimentas" ir turėjo baigtis verysad.gif pati žiopla - o kalta duonkepė, nes "nekepa" duonos doh.gif cool.gif
Atsakyti
1)o kiek laiko dunkepe maiso? (mazdaug 1 val)
2)ir kiek laiko kepa?

3)sako kad su ja negalima iskept juodos duonos, tik balta?
ar iseitu joj iskept pagal toki recepta kur dedas 0,5 kg kvietiniu miltu, 0,5 ruginiu miltu, sezamas, linų sėmenys, selenos, aviziniai dribsniai, semkos, vanduo ...

gal kas man atsakys i siuos kvailokus klausimus, aciu
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 03 31, 08:58)
1)o kiek laiko dunkepe maiso? (mazdaug 1 val)
2)ir kiek laiko kepa?

3)sako kad su ja negalima iskept juodos duonos, tik balta?
ar iseitu joj iskept pagal toki recepta kur dedas 0,5 kg kvietiniu miltu, 0,5 ruginiu miltu, sezamas, linų sėmenys, selenos, aviziniai dribsniai, semkos, vanduo ...

gal kas man atsakys i siuos  kvailokus klausimus, aciu

1 priklauso nuo duonkepės, kepamos duonos pasirinktos programos. Visas ciklas gali užtrukt iki 4 valandų

2 kepa apie valandą

3 duonos spalva apie duonos sudėtį nedaug tepasako. Spalva išgaunama paprastai dedant salyklo, o jis maišymui kažokios įtakos nedaro.
pagal tą receptą jei griežtai jo laikysitės nelabai kas pavyks su duonkepe, nes čia gaunas pakankamai skysta tešla ir bent jau mano nuomone, duonkepė labai nevykusiai ir netolygiai tokias maišo.
Iš principo duonkepei visgi reikia, kad teša galėtų sušokt į rutuliuką, ar bent jau kažkas panašaus būtų. Tiesiog jei daugiau ruginių miltų tuo atveju jai reiktų padėt, nes ruginiai sunkiau maišos.
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 03 31, 06:14)
kaip supratau moteriske pirma kart kepe? tai jai cia pavyko ar ne? kazkaip daug miltu ant apacios matos like? galutinis rezultatas tai nekoks
http://www.youtube.c...feature=related

O siaubas, total košmar doh.gif Kaip produktus dėjo doh.gif Reik skaityt instrukcijas, o ne savo nuožiūra sudėti viską lotuliukas.gif O kaip pakelį su peiliu atidarinėjo lotuliukas.gif Ir dar su peiliu duoną bandė krapštyti lauk doh.gif Geriausias pavydys, kaip nereikia daryti..
Atsakyti
pasityčiojimas ir produktų gadinimas doh.gif
Atsakyti
nutarem tevam padovanoti duonkepe, nes gyvena ne LT, tai pasiilgsta juodos rugines duonos smile.gif na ir ka, mb buvo kategoriskai pries toki irengima musu virtuveje, duonele kepdavau orkaiteje smile.gif kai nupirkome tevam duokepe, ji pas mus prastovejo apie men kol ja issiunteme, tai visa ta men kepiau joje duona... viena diena duonkepe iskeliavo i isp, namuose atsirado pirktines duonos ir susiraukusi mb israiska valgant lotuliukas.gif po nepilnai savaites griztant is darbo parveze nauja duokepe ir pareiske, kad daugiau duonos nepirksim lotuliukas.gif thumbup.gif
turim eta ir tikrai esu patenkinta ja, nes orkaiteje kepant duonyte tikrai labai daug laiko sugaisdavau, ne kiekvienam kartui iskepdavau jos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2011 03 31, 05:49)
Gal tu ne duonkepe turi biggrin.gif  g.gif

biggrin.gif Aš tik į kepimo maišiuką įdedu, mes bijau, kas viduj neprisitaštytu. Bandžiau šiand varškėtukų-tinginukų tešlą maišyti doh.gif Totalus fiasko schmoll.gif Viskas vėlėsi, košmaras.
Atsakyti

QUOTE(akbr @ 2011 03 28, 19:42)
o kodėl keista? juk moulinex prancūzų firma smile.gif o gamintojas kinija, nes gamykla ten stovi, kaip ir daugelio kitų europinių ir ne tik firmų smile.gif
prieš valandą vyras parnešė duonkepę iš "iki", tai ten įdėti 2 lapai lipdukų su įvairių kalbų užrašais, tame tarpe ir lietuvių  mirksiukas.gif eisim studijuot ir ryt jau manau galėsim naminę kepyklą atidaryti smile.gif

ar jau kepet?kaip pavyko , ar verta buvo pirkt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 31 kovo 2011 - 18:26
QUOTE(GITALE @ 2011 03 31, 18:25)
ar jau kepet?kaip pavyko , ar verta buvo pirkt?

taip, kepiau, viskas puikiai gavosi thumbup.gif thumbup.gif dabar reiks sviesto sukimo mašiną įsitaisyt, nes šeimyna vis tepasi ant naujos duonos ir šlamčia, net nuvyt neįmanoma doh.gif lotuliukas.gif
pirkiniu esu patenkinta thumbup.gif bandysim receptus toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Guziukas9 @ 2011 03 29, 17:57)
Sveikos, kepėjėlės:) Reikaingas skubus patarimas dėl duonkepės. Išsirinkom pirkti Kenwood BM 450. Ar neprašausim pro šalį? Gal kas naudojatės ir turit nemenkų nusiskundimų?smile.gif
user posted image

Mes irgi galvojom apie sia duonkepe,bet pirkom Kenwood BM 900,nes musiske
1.gali kepti ir 1,5kgkepaliuka,o 450 modelis tik iki 1kg
2.galingesne
3.pigesne

Pirkiniu esam labai patenkinti thumbup.gif

Dar vienas pastebejimas apie duonkepes.Turejau pasiskolinus is kaimynes duonkepe su vertikaliu kibireliu su 1mentele,tai toj duonkepej iskepa labai storas kepaliukas,man labai nesmagiai pjaustosi,sumustiniams per dideles riekes.O toj,kur dabar turim,su 2mentelem,kepaliukas gaunasi ''normalaus'' storio,kaip parduotuvej,smagiau pjaustyti smile.gif
Atsakyti
o kaip kepat duoną su atidėjimu? galvoju kas ten gausis jeigu supilsiu vandenį, mišinį duonai ir mieles iki ryto?
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2011 04 03, 22:39)
o kaip kepat duoną su atidėjimu? galvoju kas ten gausis jeigu supilsiu vandenį, mišinį duonai ir mieles iki ryto?

O iš ryto bus duona thumbup.gif . O rimtai ,tai sudėkite produktud, nustatykite funkcijas ir eikite miegoti. Ryte skani, šilta duonytė. Pas mane vasarą balkone stovi ir makaluojas per nakti, nes el. režimas pigesnis ir garsiai ji ten viską maišo. biggrin.gif
Atsakyti