QUOTE(GITALE @ 2011 03 30, 15:30)
oho duoninej ir tokius dalykus galima iskept?
sakykit o duona tai dedasi i ta indeli kur viduj toks su rankenele, seip tai jis man toks nedidelis pasirode , nors aukstokas... nu neisivaizduoju as ten tos duonkepes darbo.. milijonas klausimu ar galima ir savo receptus kepti ar tik tuos kur prideti buna, ar su saulegrazom ir kt.seklom kepa ar jos nesudenga
Taip, duona kepama tame indelyje su rankena
Priklauso nuo dydžio, kokio aukščio duona išeis. Jeigu 500g, tai duona bus maždaug iki indelio viršaus, o jeigu kilograminė - tai daug aukštesnė ir išlips iš indo. Bet šiaip normaliai atrodo ir kai išlipa
Galima ir pagal kitokius receptus kepti, ne tik tuos, kurie yra pridėtoje knygutėje. Tik reikia prisitaikyti sau
Pvz aš vieną kartą kepiau pagal anglišką receptą, kur kiekis buvo parašytas
1 loaf bread (pažiūrėjau, kad tai - 400 g su biškiu), užstačiau 500g programą, o duonos dydis gavosi kaip kilograminės
Bet kai vieną kartą pabandai, kitą kartą jau žinai, ką keisti:)
Saulėgrąžas ir kitokius priedus irgi galima pridėti. Tik reikia pasirinkti programą, kurioje būtų galima jų pridėti. Vienose duonkepėse priedus reikia sudėti po to, kai supypsi (maždaug po 20 min nuo minkymo pradžios), o kitose yra stalčiukas, į kurį sudedi priedus ir juos duonkepė pasiima tada, kai jai jų reikia (tačiau tokios brangesnės).