Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos - 2

QUOTE(eglaite2 @ 2011 03 28, 10:35)
(abejojau, kad kaina dirbtinai sukelta, nes pradine 649lt kaina man atrode labai didele unsure.gif ) bigsmile.gif.

Pirminė kaina tai tikrai dirbtinai sukelta, nes internete už 450 Lt tokią mačiau ax.gif Na, bet vis tiek poros šimtų nuolaida gaunasi smile.gif Aš tai ją griebsiu smile.gif
Atsakyti
Mergaites, gal galit pasakyti sios IKI parduodamos duonkepes tikslu modelio pavadinima ax.gif nes labai daug panasiu doh.gif

QUOTE(Daiva35 @ 2011 03 28, 14:23)
Mergaites, gal galit pasakyti sios IKI parduodamos duonkepes tikslu modelio pavadinima  ax.gif nes labai daug panasiu  doh.gif

Ar ji turi toki dvieju aukstu prieda skirta ilgas bandeles kepti?
Atsakyti
QUOTE(Daiva35 @ 2011 03 28, 13:23)
Mergaites, gal galit pasakyti sios IKI parduodamos duonkepes tikslu modelio pavadinima  ax.gif nes labai daug panasiu  doh.gif

Atsizvelgus i visus parametrus manau, kad tai MOULINEX OW 5020
Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2011 03 28, 13:44)
Atsizvelgus i visus parametrus manau, kad tai MOULINEX OW 5020

PAziurejau parduotuvej: MOULINEX OW 502030
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 03 28, 17:16)
PAziurejau parduotuvej:  MOULINEX OW 502030

Man kas keista pasirodė, kad "Iki" ant duonkepės programos surašytos lyg prancūzų kalba, o internetinės parduotuvėse - anglų arba rusų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2011 03 28, 17:37)
Man kas keista pasirodė, kad "Iki" ant duonkepės programos surašytos lyg prancūzų kalba, o internetinės parduotuvėse - anglų arba rusų  ax.gif

pas mane irgi prancūziškai ir kai pirkau visai nepasirodė keista.
(aš ne apie IKI)
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2011 03 28, 17:37)
Man kas keista pasirodė, kad "Iki" ant duonkepės programos surašytos lyg prancūzų kalba, o internetinės parduotuvėse - anglų arba rusų  ax.gif

o kodėl keista? juk moulinex prancūzų firma smile.gif o gamintojas kinija, nes gamykla ten stovi, kaip ir daugelio kitų europinių ir ne tik firmų smile.gif
prieš valandą vyras parnešė duonkepę iš "iki", tai ten įdėti 2 lapai lipdukų su įvairių kalbų užrašais, tame tarpe ir lietuvių mirksiukas.gif eisim studijuot ir ryt jau manau galėsim naminę kepyklą atidaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akbr @ 2011 03 28, 18:42)
o kodėl keista? juk moulinex prancūzų firma smile.gif o gamintojas kinija, nes gamykla ten stovi, kaip ir daugelio kitų europinių ir ne tik firmų smile.gif
prieš valandą vyras parnešė duonkepę iš "iki", tai ten įdėti 2 lapai lipdukų su įvairių kalbų užrašais, tame tarpe ir lietuvių  mirksiukas.gif eisim studijuot ir ryt jau manau galėsim naminę kepyklą atidaryti smile.gif

pas mane irgi prancuziskai ir buvo ideti lipdukai su kitom taip pat LT kalbom. uzklijuoji ir viskas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 03 28, 17:39)
pas mane irgi prancūziškai ir kai pirkau visai nepasirodė keista.
(aš ne apie IKI)

QUOTE(akbr @ 2011 03 28, 17:42)
o kodėl keista? juk moulinex prancūzų firma smile.gif

Na, gal ne taip išsireiškiau, tiesiog mūsų rinkoj buvau susidūrusi tik su rusiškom arba angliškom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 28 kovo 2011 - 21:42
Mes kelis mėnesius naudojam duonkepę, Kenwood BM900 (family size).
Atrodė nebūtinas daiktas, bet žinodama pirkčiau ir antrą kartą, duoną kepam dažnai, ir ne tik ją. Pamiršau, ką reiškia minkyti bet kokią tešlą rankomis smile.gif. Kūdikiui nebijom duoti duonos, nes be priedų thumbup.gif , o jau receptų galima prigalvoti kiek nori. Pas mus einamiausia duona su saulėje džiovintais pomidorais 4u.gif .

Apie šį modelį: Pliusai:
- pritaikyta didesnei šeimai (kepalų dydžiai 1,5kg ir 1kg. Mano šeima nedidelė, kepu ir mažesnius kepalus, tik proporcijas pati paskaičiuoju).
- daug programų (įv.tešlos, duonos rūšys, džemų gamyba, vien kepimas).
- pašildymo funkcija (baigus kepti dar kurį laiką šildo kepinį).
- keli plutos skrudinimo lygiai.
- aiškiai pateiktų receptų knygelė (sudedi ingridientus eilės tvarka ir viskas).

Minusai:
- (dažniausiai laikomas pliusu smile.gif) baigus pagal programą kepti ir norint pratęsti kepimą dar kuriam laikui (pvz.kepu duoną su raugu, tai jai nepakanka 1 val kepimo), tai padaryti galima po berods 10min, nes duonkepė turi išsaugojimo atmintyje funkciją (dingus elektrai ir vėl atsiradus per 10 min dunkepė"atsimena" kaip buvo užprogramuota ir toliau tęsia savo darbą), taigi mašinos išjungimas ir įjungimas šiuo atveju nesuveikia smile.gif.
- ne taip ir tyliai dirba (bet visos duonkepės turbūt taip). Baigus kepti/ruošti tešlą gana ilgai (8-10 k. supypsi).

Tikrai verta duonkepę pirkti, jei planuojat dažnai kepti duoną, jei retai-manau, neverta investuoti. 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eveka: 29 kovo 2011 - 10:43
kvailai paklausiu , o ji kepdama kokia nors siluma skleidzai? noriu statyt prie sienos arti, ale galvoju gal tasko kai maiso, ar garus , siluma ismeta kokia tai kokia siena bus? aciu
Atsakyti
Sveikos, kepėjėlės:) Reikaingas skubus patarimas dėl duonkepės. Išsirinkom pirkti Kenwood BM 450. Ar neprašausim pro šalį? Gal kas naudojatės ir turit nemenkų nusiskundimų?smile.gif
user posted image
Atsakyti