Ar verta dėmesio ši duonkepė?
http://pigu.lt/buiti...00034?id=737225
as turiu Moulinex 5023. man jinai super, galinga. isminko pilnai rugine duona ir gerai iskepa. dziaugiuosi ja.
Gal yra neišvengusių techninių problemų Mano duonkepė Bomann CB593, įjungus tik ūžia, nesuka velionėlio. Garantija pasibaigusi, taisymas pusė tiek kiek nauja duonkepė. O gal kas taisėt, panašų gedimą, kad buvo, kokių detalių prireikė? Gal savas meistrelis pakrapštytų ir susitaisytume.
Dėkoju už bet kokią info
Baisiai trūksta tos maišymo funkcijos, nes visas palengvinimas tame.
Dėkoju už bet kokią info
Baisiai trūksta tos maišymo funkcijos, nes visas palengvinimas tame.
QUOTE(Angele @ 2011 03 16, 22:09)
Gal yra neišvengusių techninių problemų Mano duonkepė Bomann CB593, įjungus tik ūžia, nesuka velionėlio. Garantija pasibaigusi, taisymas pusė tiek kiek nauja duonkepė. O gal kas taisėt, panašų gedimą, kad buvo, kokių detalių prireikė? Gal savas meistrelis pakrapštytų ir susitaisytume.
Pažįstamo kažkokiai duonkepei trūko dirželis. Jei tai toks pat gedimas, gal būtų galima ką prisitaikyti... O gal dirželis tik nukritęs, reikėtų išsiardyti ir pažiūrėti.
QUOTE(Ragainė @ 2011 03 16, 21:37)
Pažįstamo kažkokiai duonkepei trūko dirželis. Jei tai toks pat gedimas, gal būtų galima ką prisitaikyti... O gal dirželis tik nukritęs, reikėtų išsiardyti ir pažiūrėti.
Ačiū, bandysim ardyti
Tai va mano BOMAN CB 593, kaip minėjau po poros mėnesių naudojimo pradėjo luptis teflonas ties grioveliais iš abiejų pusių. Nuvežiau į garantinį, o jie man pareiškia kad tai mechaninis pažeidimas ir jie nieko negali padėti, o atskirai įsigyti kubiliuko galimybės nėra. Esu žiauriai pikta, aš gi zvyro į duona tai nededu, koks cia mechaninis pazeidimas, jokių įbrėžimų kitose vietose, o būtent ties abiem grioveliais. Negana to kad duona tose vietose prilimpa ir neina iškratyti, vietoje sveiko produkto gauname porcija nuodingo teflono
QUOTE(keistuole @ 2011 01 20, 11:10)
Dedu pirmiau skysčius, taip duonkepės instrukcija reikalauja.
Ir visos kitos tešlos puikiai gaunasi.
O gal tikrai nuo miltus pirmiau pabandyt dėt
Ir visos kitos tešlos puikiai gaunasi.
O gal tikrai nuo miltus pirmiau pabandyt dėt
Pas mane instrukcijoj pirma mieles, po to miltai, cukrus ir pabaigoje skysciai Susiduriau su rimta problema: sumaisiau programas. Ar galima sustabdyti, atsaukti, ar pamirs po atjungimo (panasonic sd-257)?
QUOTE(Alezee @ 2011 03 21, 21:10)
Pas mane instrukcijoj pirma mieles, po to miltai, cukrus ir pabaigoje skysciai Susiduriau su rimta problema: sumaisiau programas. Ar galima sustabdyti, atsaukti, ar pamirs po atjungimo (panasonic sd-257)?
Galima, paspausti start/stop mygtuką ir palaikyti šiek tiek... Dažnai tenka panaudoti.
Aciu, spaudinejau spaudinejau ji, kol dasilo, kad ne tuo eiliskumu spaudineju Dabar labai nustebsiu, jei pakepintos sausos mieles, kurios ant dugno, iskels tesla (gaila buvo ismest).
Va i tema dabar, pamaciau nuolaida, gal ka sudomins
http://www.azon.lt/S...ml?redirected=1
Va i tema dabar, pamaciau nuolaida, gal ka sudomins
http://www.azon.lt/S...ml?redirected=1
QUOTE(Ragainė @ 2011 03 16, 21:37)
Labai ačiū už mintį. Nusimanantis žmogus atidarė, pasirodo nukritęs dirželis. Kaip ir nerimtas gedimas, nors gali ir kartotis. Bet jei negarantinis, tai geriau jau bandyt patiems aiškintis, nes už darbą sumos nemažos
QUOTE(Angele @ 2011 03 23, 23:12)
Labai ačiū už mintį. Nusimanantis žmogus atidarė, pasirodo nukritęs dirželis. Kaip ir nerimtas gedimas, nors gali ir kartotis. Bet jei negarantinis, tai geriau jau bandyt patiems aiškintis, nes už darbą sumos nemažos
Svarbu, kad pasisekė sutvarkyti
QUOTE(Angele @ 2011 03 23, 23:12)
Pradedant darbą tikrinkite ar lengvai sukasi mentelė inde. Jeigu stringa sutepkite ir prasukite rankomis kol atsilaisvins.Papildyta:
QUOTE(Alezee @ 2011 03 21, 21:10)
Pas mane instrukcijoj pirma mieles, po to miltai, cukrus ir pabaigoje skysciai
Geriau iš karto aliejus, ir palaukti, jeigu įmanoma, kad nors kiek suteptu ašį. Aliejui netrukdo druska. Paskui miltai, ant viršaus mieles su skysčiais ir cukrumi. Kad ko ilgiau mieles butu su vandeniu ir cukrumi, bet toli nuo aliejaus ir druskos.i | Ištrinta reklaminė nuoroda. |