Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(miskouoga @ 2011 01 19, 00:13)
Matau, cia florisciu yra, noriu parodyt ,kokia puokste buvau pasidarius vestuvems, kuriose svociavau. Labai butu idomi profesionalu nuomone  blush2.gif

Puiku thumbup.gif Viskas atrodo gražiai ir viena tematika 4u.gif Šaunu, kad nepabijojote pati visko darytis, tikrai pagirtina 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sorceress @ 2011 01 19, 03:27)
Floristės panikės, gal galit parašyt kokių žalumynų pavadinimų, kurie tiktų derinti su gėlėmis butonjerėms? Labai dėkoju iš anksto.

Na jei norite konkretesnių formų lalelio tai rinkitės Floridą, jei tokio lengvesnio stiliaus, trapesnio įvaizdžio - Plimoza, taip pat gražiai galite pasikomponuoti iš smilgelių - Bergrasas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 01 19, 10:59)
Na jei norite konkretesnių formų lalelio tai rinkitės Floridą, jei tokio lengvesnio stiliaus, trapesnio įvaizdžio - Plimoza, taip pat gražiai galite pasikomponuoti iš smilgelių - Bergrasas  mirksiukas.gif

Va va, būtent Plumosa labai man patinka, baisingai dėkoju už pagelbėjimą smile.gif
Atsakyti
Man ten patiko nuotraukoje esantis vyras su ūsais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2011 01 19, 12:10)
Kokios cia geles?
user posted image

norejau ir as siandien kelti sita biggrin.gif labai man daili
Atsakyti
Bet kažin kaip laikytųsi tokia karštą vasaros dieną? g.gif Nes man irgi labai graži... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 01 19, 01:13)
Matau, cia florisciu yra, noriu parodyt ,kokia puokste buvau pasidarius vestuvems, kuriose svociavau. Labai butu idomi profesionalu nuomone  blush2.gif

man tai viskas grazu, nes neperkrauta ir skoninga thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2011 01 19, 21:47)
Bet kažin kaip laikytųsi tokia karštą vasaros dieną?  g.gif  Nes man irgi labai graži...  4u.gif

Na pas mus jie yra paprastučiai vijokliniai, tai tikrai gležni, iš Olandijos jie yra kitoki. Atvirai gamyboje man neteko su jais susidurti....Negaliu net ką ir pasakyti, gal Olandiškieji ir neblogai laikosi... unsure.gif
Va čia kaip jie atrodo pas tiekėjus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 01 20, 13:37)
Na pas mus jie yra paprastučiai vijokliniai, tai tikrai gležni, iš Olandijos jie yra kitoki. Atvirai gamyboje man neteko su jais susidurti....Negaliu net ką ir pasakyti, gal Olandiškieji ir neblogai laikosi... unsure.gif
Va čia kaip jie atrodo pas tiekėjus  4u.gif
user posted image

Kokie grazus!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 01 19, 12:59)
Puiku  thumbup.gif Viskas atrodo gražiai ir viena tematika  4u.gif Šaunu, kad nepabijojote pati visko darytis, tikrai pagirtina  4u.gif
Papildyta:

QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 20, 10:59)
man tai viskas grazu, nes neperkrauta ir skoninga thumbup.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
gal pasakytumet kokiu spalvu vedrynai buna?
noreciau savo puokste darytis is baltu ir tokiu ale violetiniu vedrynu, bet violetiniu ju gal nebuna g.gif ar buna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2011 01 20, 17:16)
gal pasakytumet kokiu spalvu vedrynai buna?
noreciau savo puokste darytis is baltu ir tokiu ale violetiniu vedrynu, bet violetiniu ju gal nebuna  g.gif  ar buna? g.gif

Na šiaip yra tokių tarsi bordo šiek tiek į violetinę... unsure.gif Bet Olandijos tinklalapiai tokių neturi savo pasiūloje.... g.gif Šiaip populiariausi yra balti, rausvi ir geltoni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 20 sausio 2011 - 20:24
QUOTE(jums @ 2011 01 19, 13:10)
Kokios cia geles?
user posted image
Papildyta:
wub.gif
user posted image

Oi pasaka, labai skoningai atrodo:) Ir šių pelėžirnių tai ir pas močiutę kaime/sode galima rasti:)
Atsakyti