Curcuma
QUOTE(jums @ 2011 01 18, 15:49)
Man primeną mano puokštelę
Pastaruoju metu labai madingi - rugiai
Čia, kaip ir kėdės papuošimas, bet iš jo galima ir puokštę "išfantazuot"
Papildyta:
Dar viena iš egzotinių -
Papildyta:
Papildyta:
Čia, kaip ir kėdės papuošimas, bet iš jo galima ir puokštę "išfantazuot"
Papildyta:
Dar viena iš egzotinių -
Papildyta:
Papildyta:
Ačiū, bet ne pagyrimuose esmė - man šiaip patinka ieškoti ir pasidalinti.
Svarstau, kodėl nėra nuotakoms puokščių iš lubinų, bent jau sales lubinais galėtų puošti, juk taip gražu būtų ...
Svarstau, kodėl nėra nuotakoms puokščių iš lubinų, bent jau sales lubinais galėtų puošti, juk taip gražu būtų ...
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 18, 19:44)
Ačiū, bet ne pagyrimuose esmė - man šiaip patinka ieškoti ir pasidalinti.
Mano nuomone jie per dideli puoštei o dėl salės puošybos tai taip variantas neblogas tik bėda, kad jie labai trumpai žydi
Nemanau, kad dėl to, jog jie ilgais kotais, juk galima žiedelius paskabyti ir gausis - norimas ilgis... Galvoju, gal kartais jie ilgai neišsilaiko...
Bet jei jais puošti salę - atrodytų nerealiai aukštose vazose - ir nieko nekainuoja, jei randi vietą, kur jie žydi pakelėse ....
Bet jei jais puošti salę - atrodytų nerealiai aukštose vazose - ir nieko nekainuoja, jei randi vietą, kur jie žydi pakelėse ....
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 18, 18:36)
Sekant Bertos75 pavyzdžiu su netradiciniais puokščių sprendimais -
Protea
Protea
Protea išties šaunus ekstravagantiškas pasirinkimas, pliusas tas, kad ją galima susidžiovinti ir niekas joje nepasikaičia, na tik lapai prie kotelio šiek tiek paruduoja, bet žiedas nepasikeičia Bet ji turi ir minusą - ši gėlė bent jau man turi nemalonų savotišką kvapą, ypač kai sudžiovinama
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(mmmune @ 2011 01 18, 20:30)
Protea išties šaunus ekstravagantiškas pasirinkimas, pliusas tas, kad ją galima susidžiovinti ir niekas joje nepasikaičia, na tik lapai prie kotelio šiek tiek paruduoja, bet žiedas nepasikeičia Bet ji turi ir minusą - ši gėlė bent jau man turi nemalonų savotišką kvapą, ypač kai sudžiovinama
Aš tai neužuodžiau jokio kvapo , teko ją džiovint...
QUOTE(hazelnut @ 2011 01 18, 18:36)
wau kaip man cia grazu kazko panasaus i sias noriu arba baltos/zalios, arba siltu spalvu kreminiu
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 18, 21:37)
Aš tai neužuodžiau jokio kvapo , teko ją džiovint...
Ne vieną dešimtį esu jų sudžiovinusi,kvapo tikrai nėra ,bet va vaizdas ,tai man visai ne prie širdies