Kažkada su drauge kalbėjom apie vestuvines sukneles, tai ji sako, kartais kai pagalvoju kokios man patiko suknelės - tai baisu ir prisimint, ir juokas ima... Tai man panašiai būna, kai žiūriu į puokštes, atrodo, lyg ir nedaug laiko praėjo, bet skonis keičiasi - ir į kai kurias šiai dienai net nežiūrėčiau... Gal ir Jums taip būna ???
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 18, 17:25)
Kažkada su drauge kalbėjom apie vestuvines sukneles, tai ji sako, kartais kai pagalvoju kokios man patiko suknelės - tai baisu ir prisimint, ir juokas ima... Tai man panašiai būna, kai žiūriu į puokštes, atrodo, lyg ir nedaug laiko praėjo, bet skonis keičiasi - ir į kai kurias šiai dienai net nežiūrėčiau... Gal ir Jums taip būna ???
kolkas mano skonis nesikeicia ir kas buvo anksciau grazu, tas ir dabar tiesiog gal todel kad megstu klasika
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 18, 15:24)
Čia labai panašu į tai, kaip buvo vengiama gvazdikų, atseit tarybinė gėlė, atgyvena... Bet pernai man pavyko įkalbėt savo draugę, būtent gvazdikus rinktis jos puokštei... Kalbėjom ir apie chrizantemas, bet nusprendėm, kad jos šeima gali nesuprast tokio pasirinkimo - lietuviai pas mus konservatyvūs žmonės...
Man va šita su gvazdikais labai
QUOTE(jums @ 2011 01 18, 15:49)
Labai spalvytės gražios
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 18, 15:52)
Bet jos dažytos
va dar kokia pavasariska
Sorry uz dydi
Sorry uz dydi
QUOTE(almutte @ 2011 01 18, 16:59)
klausykit, merginos, gal žinot ar rugpjūčio pradžioj dar galima rasti rugiagėlių žydinčių? labai noriu puokštės iš jų, bet žmonės kalba, kad jau nelabai..
kitu atveju, gal turit kokių mėlynai/baltų puokščių idėjų?
kitu atveju, gal turit kokių mėlynai/baltų puokščių idėjų?
Mačiau šią puokštę viename reklaminiame žurnale apie vestuves, jį platino nemokamai Klaipėdos prekybos centre...
Papildyta:
QUOTE(jums @ 2011 01 18, 17:01)
va dar kokia pavasariska
Labai gražus derinys
Sekant Bertos75 pavyzdžiu su netradiciniais puokščių sprendimais -
Protea
Papildyta:
Protea
Papildyta:
Sukulentai
Hazelnut, prasau nebedeti tokiu grozybiu, nes visai susisuks galva! O jau kaip ir apsisprendziau del puokstes!