Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

sakykit, o frezijų lapkričio mėn. gauti galima? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2011 03 20, 21:53)

mmmm....manau pavyktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2011 03 20, 21:53)

Freziju be problemu galima gauti istisus metus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 03 19, 10:15)

thumbup.gif ypac vidurine wub.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas galetu patart del gelyciu blush2.gif musu vestuviu spalva - geltona, todel be abejones mastau ir apie geltona puokste ax.gif bet va kokios gelytes tiktu ir patvariai laikytusi? g.gif MB saulegrazas nurase doh.gif as mastau apie kalijas kokias... kas dar tiktu? o kaip narcizai birzeli? o kazin bijunai ar buna geltoni? bigsmile.gif gerberos ir frezijos - kazkaip man su laidotuvem asociajuojasi, nors is kitos puses, kai pagalvoji, ko tik i tas laidotuves nenesa - ir tas pacias kalijas, ir klasikines rozes, ir visokias is esmes doh.gif
Tik va ko jau ko, o roziu jau kazkaip nesinori schmoll.gif o siaip visos geles labai grazios yra wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blyksteli: 21 kovo 2011 - 05:42
Visada svajojau apie pakalnučių puokštę thumbup.gif Bet išteku balandžio pabaigoj, kai dar jos nebus pražydusios..... verysad.gif Turim jų namuose daržely. Gal bandyt kokį šiltnamiuką pastatyt, gal tada anksčiau prasiskleistų?? g.gif
Atsakyti

vasaros metu frezijų tikrai būna, o lepumas toks vidutinis, ne kalijų patvarumas, bet ir ne vėdrynų lepumas biggrin.gif
[/quote]
o tai vedrynai labai lepus? sad.gif
as buvau nusisprendusi is vedrynu puokste darytis rugpjucio pabaigai ax.gif
Atsakyti
[quote=MuzikALI,2011 03 21, 10:59]
vasaros metu frezijų tikrai būna, o lepumas toks vidutinis, ne kalijų patvarumas, bet ir ne vėdrynų lepumas biggrin.gif
[/quote]
o tai vedrynai labai lepus? sad.gif
as buvau nusisprendusi is vedrynu puokste darytis rugpjucio pabaigai ax.gif
[/quote]
Man visos geles labai patinka, toks grozis, net ir nezinau, visu gi nepaimsi.
Atsakyti
QUOTE(Blyksteli @ 2011 03 21, 06:40)
Sveiki, gal kas galetu patart del gelyciu  blush2.gif musu vestuviu spalva - geltona, todel be abejones mastau ir apie geltona puokste  ax.gif bet va kokios gelytes tiktu ir patvariai laikytusi?  g.gif MB saulegrazas nurase  doh.gif as mastau apie kalijas kokias... kas dar tiktu? o kaip narcizai birzeli? o kazin bijunai ar buna geltoni? bigsmile.gif gerberos ir frezijos - kazkaip man su laidotuvem asociajuojasi, nors is kitos puses, kai pagalvoji, ko tik i tas laidotuves nenesa - ir tas pacias kalijas, ir klasikines rozes, ir visokias is esmes  doh.gif
Tik va ko jau ko, o roziu jau kazkaip nesinori  schmoll.gif o siaip visos geles labai grazios yra  wub.gif

Mūsų spalva taip pat geltona 4u.gif
Aš nusprendžiau, kad noriu geltonų vėdrynų puokštės rolleyes.gif vien tik jų žiedų, gal su keletu žalių lapelių. Kalbėjau su floristėmis, kad birželi tikrai bus šių gėlyčių.. tikiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2011 03 21, 06:09)
thumbup.gif ypac vidurine  wub.gif

Pirmoji puiki smile.gif
Atsakyti
Į geltonų puokščių temą mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image