sakykit, o frezijų lapkričio mėn. gauti galima?
QUOTE(cheery @ 2011 03 20, 21:53)
mmmm....manau pavyktų
QUOTE(cheery @ 2011 03 20, 21:53)
Freziju be problemu galima gauti istisus metus
Sveiki, gal kas galetu patart del gelyciu musu vestuviu spalva - geltona, todel be abejones mastau ir apie geltona puokste bet va kokios gelytes tiktu ir patvariai laikytusi? MB saulegrazas nurase as mastau apie kalijas kokias... kas dar tiktu? o kaip narcizai birzeli? o kazin bijunai ar buna geltoni? gerberos ir frezijos - kazkaip man su laidotuvem asociajuojasi, nors is kitos puses, kai pagalvoji, ko tik i tas laidotuves nenesa - ir tas pacias kalijas, ir klasikines rozes, ir visokias is esmes
Tik va ko jau ko, o roziu jau kazkaip nesinori o siaip visos geles labai grazios yra
Tik va ko jau ko, o roziu jau kazkaip nesinori o siaip visos geles labai grazios yra
Visada svajojau apie pakalnučių puokštę Bet išteku balandžio pabaigoj, kai dar jos nebus pražydusios..... Turim jų namuose daržely. Gal bandyt kokį šiltnamiuką pastatyt, gal tada anksčiau prasiskleistų??
vasaros metu frezijų tikrai būna, o lepumas toks vidutinis, ne kalijų patvarumas, bet ir ne vėdrynų lepumas
[/quote]
o tai vedrynai labai lepus?
as buvau nusisprendusi is vedrynu puokste darytis rugpjucio pabaigai
[quote=MuzikALI,2011 03 21, 10:59]
vasaros metu frezijų tikrai būna, o lepumas toks vidutinis, ne kalijų patvarumas, bet ir ne vėdrynų lepumas
[/quote]
[/quote]
Man visos geles labai patinka, toks grozis, net ir nezinau, visu gi nepaimsi.
[/quote]
[/quote]
Man visos geles labai patinka, toks grozis, net ir nezinau, visu gi nepaimsi.
QUOTE(Blyksteli @ 2011 03 21, 06:40)
Sveiki, gal kas galetu patart del gelyciu musu vestuviu spalva - geltona, todel be abejones mastau ir apie geltona puokste bet va kokios gelytes tiktu ir patvariai laikytusi? MB saulegrazas nurase as mastau apie kalijas kokias... kas dar tiktu? o kaip narcizai birzeli? o kazin bijunai ar buna geltoni? gerberos ir frezijos - kazkaip man su laidotuvem asociajuojasi, nors is kitos puses, kai pagalvoji, ko tik i tas laidotuves nenesa - ir tas pacias kalijas, ir klasikines rozes, ir visokias is esmes
Mūsų spalva taip pat geltona
Aš nusprendžiau, kad noriu geltonų vėdrynų puokštės vien tik jų žiedų, gal su keletu žalių lapelių. Kalbėjau su floristėmis, kad birželi tikrai bus šių gėlyčių.. tikiuosi
Į geltonų puokščių temą
Papildyta:
Papildyta: