Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(mmmune @ 2011 03 19, 13:23)
Puokštę galite darytis iš stambesnių ar visai stambių, o į plaukus galite dėti smulkiažiedes  4u.gif Taip gausis ta pati gėlių rušis, tematika, bet tuo pačiu ir vientisa  mirksiukas.gif

bigsmile.gif reikes pasidometi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūba @ 2011 03 18, 00:51)
Gal jau ir buvo klausta, bet sakykit, tarkim vedrynai/ bijunai birzelio gale-liepos pradzioj dar (ar) buna? biggrin.gif

Kiek pamenu birzelio gale - jau labai ant ribos. Berods jie birzelio pradzios geles g.gif
Bet gal dar kazkas tiksliau parasys 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, savo šventę planuojame rugpjūčio antroje pusėje. Labai noriu saulėgrąžų ir mėlynų kermėkų (Limonium) puokštės. Kažin ar tokiu laiku įmanoma būtų gauti kermėkų? Gal kas turit kokį pavyzdėlį tokios ar panašios puokštės ax.gif būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
sveikutes man frezijos, ta baltoji puokstele labai grazi as ir noreciau kazka tokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raseliukass @ 2011 03 18, 23:00)
user posted image

super man ši puokštė  thumbup.gif manau, kad tikrai puikus pasirinkimas  mirksiukas.gif

fantastiška wub.gif thumbup.gif
man atrodo dabar visos nuotakos su tokia bus, nes be galo ji graži biggrin.gif na gal ir ne visos biggrin.gif
Atsakyti
vau as tai tokios noriu idomu liepos pabaigoje ju dar buna? ir ar nera jos labai lepios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2011 03 19, 18:04)
fantastiška wub.gif  thumbup.gif
man atrodo dabar visos nuotakos su tokia bus, nes be galo ji graži biggrin.gif na gal ir ne visos biggrin.gif

kas norės paprastos, bet gražios ir elegantiškos puokštės tai bus su tokiom ar labai panašiomis thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raseliukass @ 2011 03 18, 23:00)
user posted image

super man ši puokštė  thumbup.gif manau, kad tikrai puikus pasirinkimas  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif ankstesniuose psl. buvo labai is freziju, tik vien is pumpuru irgi atrode thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raseliukass @ 2011 03 19, 19:06)
kas norės paprastos, bet gražios ir elegantiškos puokštės tai bus su tokiom ar labai panašiomis  thumbup.gif  mirksiukas.gif

būtent smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnutytea @ 2011 03 19, 16:10)
Sveikos, savo šventę planuojame rugpjūčio antroje pusėje. Labai noriu saulėgrąžų ir mėlynų kermėkų (Limonium) puokštės. Kažin ar tokiu laiku įmanoma būtų gauti kermėkų? Gal kas turit kokį pavyzdėlį tokios ar panašios puokštės  ax.gif  būčiau labai dėkinga  4u.gif

Ir kermėkų, ir saulėgrąžų turėtumėte tikrai gauti 4u.gif
Čia kažkas panašaus smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(katute422 @ 2011 03 19, 18:24)
vau as tai tokios noriu idomu liepos pabaigoje ju dar buna? ir ar nera jos labai lepios? g.gif

vasaros metu frezijų tikrai būna, o lepumas toks vidutinis, ne kalijų patvarumas, bet ir ne vėdrynų lepumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 03 20, 17:06)
Ir kermėkų, ir saulėgrąžų turėtumėte tikrai gauti  4u.gif

Labai ačiū 4u.gif sakykit, o kaip saulėgrąžos laikosi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnutytea @ 2011 03 20, 21:29)
Labai ačiū  4u.gif  sakykit, o kaip saulėgrąžos laikosi? ax.gif

Na ji viena kai būna tai silpnokai, bet kai apilnk ją visko sudėta, prikaišiota, susidaro atrama - tuomet viskas gerai 4u.gif
Atsakyti