Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(ayrikaa @ 2011 03 18, 12:51)
man irgi sitos geles labai grazsio, bet ar jos patvarios?  g.gif

kiek girdejau tai nera lepios g.gif gal kuri pasisakys?
Atsakyti
Dėl hortenzijų gal ir glystu, bet lyg nepatvarios jos g.gif Atsimenu buvau sumąsčius irgi jomis puošti salę, tai kaimynė (gėlių mylėtoja) pasakė, jog jos skintos jau nėra tokios patvarios.

O aš tuo tarpu pasisakysiu dėl savo būsimos puokštės - labai noriu iš frezijų, nes ir plaukuose norisi gėlių, o frezijos nuostabiai atrodo plaukuose wub.gif
Suknelė bus undinėlės silueto, pakankamai kukli, bet kartu ir elegantiška, tai norisi kažko tokio:
user posted image

Bet kol rašiau, tai pagalvojau... SUknelė bus balta baltutėlė. O Frezijos tai turi tokį žalsvą atspalvį... g.gif Ar nesipjaus tos spalvos tarpusavy? Patarkit prašau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 03 18, 13:25)
Dėl hortenzijų gal ir glystu, bet lyg nepatvarios jos  g.gif  Atsimenu buvau sumąsčius irgi jomis puošti salę, tai kaimynė (gėlių mylėtoja) pasakė, jog jos skintos jau nėra tokios patvarios.

del skintu tai taip, esu girdejusi kad nubyra ziedeliai.. Bet as turejau omenyje veztines mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerb.Indre @ 2011 03 18, 13:54)
del skintu tai taip, esu girdejusi kad nubyra ziedeliai.. Bet as turejau omenyje veztines mirksiukas.gif

Vežtinės bet kokiu atveju geriau laikosi nei paprastos nuo krūmo skintos biggrin.gif Bet visumoje, hortenzija nėra jau tokia labai patvari gėlė, turėkite kažką tokio, kur galėtumėte ją pamerkti, kad ir laikinai ir taip "atgaivinti". 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2011 03 18, 13:25)

Bet kol rašiau, tai pagalvojau... Suknelė bus balta baltutėlė. O Frezijos tai turi tokį žalsvą atspalvį...  g.gif Ar nesipjaus tos spalvos tarpusavy? Patarkit prašau  ax.gif

Tikrai nesipjaus, frezijos ganėtinai baltos, o jų žali galiukai tik suteiks puokštei natūralaus gyvumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 03 18, 16:10)
Tikrai nesipjaus, frezijos ganėtinai baltos, o jų žali galiukai tik suteiks puokštei natūralaus gyvumo  mirksiukas.gif

Ačiū,labai šaunu smile.gif Nes jau sunerimau. Nors ir labai dažnas derinys, bet ir rožės man labai patinka, tik plaukuose jau jau man nesižiūri jos ax.gif
Atsakyti
beskatydama radau straipsnelį, kur yra keletas puokšelių smile.gif
http://gyvenimas.del...s.d?id=43159523
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 03 18, 17:02)
beskatydama radau straipsnelį, kur yra keletas puokšelių smile.gif
http://gyvenimas.del...s.d?id=43159523

Priešpaskutinė kokia įdomi bigsmile.gif
Atsakyti
širlė 1,2,3 ir 10 visai gražios smile.gif
Atsakyti
user posted image

super man ši puokštė thumbup.gif manau, kad tikrai puikus pasirinkimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raseliukass: 18 kovo 2011 - 22:00
Pasižiūrinėjimui puokštelės su frezijomis, bet ne vien iš jų 4u.gif
1.user posted image
2.user posted image
3.user posted image
4.user posted image
5.user posted image
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 03 18, 16:12)
Ačiū,labai šaunu smile.gif Nes jau sunerimau. Nors ir labai dažnas derinys, bet ir rožės man labai patinka, tik plaukuose jau jau man nesižiūri jos  ax.gif

o as galvoju is roziu darytis puokste ir kazka i plaukus, bet kai pasakei kad plaukuose nesiziuri jos, tai dabar susimasciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele* @ 2011 03 19, 13:17)
o as galvoju is roziu darytis puokste ir kazka i plaukus, bet kai pasakei kad plaukuose nesiziuri jos, tai dabar susimasciau  g.gif

Puokštę galite darytis iš stambesnių ar visai stambių, o į plaukus galite dėti smulkiažiedes 4u.gif Taip gausis ta pati gėlių rušis, tematika, bet tuo pačiu ir vientisa mirksiukas.gif
Atsakyti