Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

keletas ideju.. 4u.gif

1.user posted image
2.user posted image
3.user posted image
4.user posted image
5.user posted image
6.user posted image
7.user posted image
8.user posted image

Papildyta:
9.user posted image
10.user posted image
11.user posted image
12.user posted image
13.user posted image
14.user posted image
15.user posted image
16.user posted image
17.user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gerb.Indre @ 2011 03 17, 14:36)
Merginos, o kokia cia gele? Hortenzija ar tik panasi i ja?  g.gif

Hortenzija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2011 03 17, 15:42)
keletas ideju.. 4u.gif

2.user posted image

Wow, čia tai idėja iš orchidėjų žiedlapių glameriją daryti, tai bent jau garantuotai patvari būtų thumbup.gif

QUOTE(širlė @ 2011 03 17, 15:42)

8.user posted image

Šita labai labai man..patinka toki sprendimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2011 03 17, 12:42)
keletas ideju.. 4u.gif
2.user posted image

be zodziu.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gal jau ir buvo klausta, bet sakykit, tarkim vedrynai/ bijunai birzelio gale-liepos pradzioj dar (ar) buna? biggrin.gif Ir ka dar galetumete patarti siam laikotarpiui is stambesniu pagrinde baltu ziedu?
Atsakyti
o man iskilo klausimas,prie ko reikia derinti puokste....? blush2.gif kaip viska suderinti,kad neatrodytum "be rysio..."? grazios tai grazios tos puokstes,bet as galvoju,jei tarkil ilga suknele su tuom visom uodegom,tai ir puokste turbut graziau ziuretusi ilgais kotais.ir jei suknele nera "tortine",pripusta ir puokste turetu buti tokia "kudesne"..... /ar cia kazka nusisneku...? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2011 03 18, 00:57)
o man iskilo klausimas,prie ko reikia derinti puokste....? blush2.gif kaip viska suderinti,kad neatrodytum "be rysio..."? grazios tai grazios tos puokstes,bet as galvoju,jei tarkil ilga suknele su tuom visom uodegom,tai ir puokste turbut graziau ziuretusi ilgais kotais.ir jei suknele nera "tortine",pripusta ir puokste turetu buti tokia "kudesne"..... /ar cia kazka nusisneku...? blush2.gif

Man irgi tokie klausimai kyla. O kaip su pamergių puokštelėm, ar kažkaip turi derintis puokštelės spalva su jų suknelių spalva? Čia turbūt nuo jaunosios priklauso. Gražiai atrodytų vienodom suknelėm ir puokštelės priderintos, bet kai pamergės skirtingų sudėjimų ir plius ne visom spalva tinka, tai aš galvoju, kad gal nereik įpareigot jų dėl spalvos, tiesiog net nžn pasimetus, nors nuotaka šiuo atveju viršininkas mirksiukas.gif mergaitės kaip jūs darot ar labai derinat sukneles su gėlytėm?
Atsakyti
QUOTE(jurakvepuok @ 2011 03 18, 09:56)
Man irgi tokie klausimai kyla. O kaip su pamergių puokštelėm, ar kažkaip turi derintis puokštelės spalva su jų suknelių spalva? Čia turbūt nuo jaunosios priklauso. Gražiai atrodytų vienodom suknelėm ir puokštelės priderintos, bet kai pamergės skirtingų sudėjimų ir plius ne visom spalva tinka, tai aš galvoju, kad gal nereik įpareigot jų dėl spalvos, tiesiog net nžn pasimetus, nors nuotaka šiuo atveju viršininkas  mirksiukas.gif  mergaitės kaip jūs darot ar labai derinat sukneles su gėlytėm?

smile.gif as stengiuosi derinti,bet bijau kad to derinamumo nebutu per daug nes nezinau kaip atrodys is salies ax.gif
Atsakyti
Nuotakos puoktė yra derinama prie bendros vestuvių stilistikos ir žinoma suknelės. Jeidu vestuvės kuklutės, nepatartina rinktis kaskadinės ir prabandios puokštės, tas pats irgi galioja suknelės atžvilgiu. Jeigu suknytė žuvytės tipo - ją dar labaiu pabrėžia ilgesniais kotais puokštės, jiegu suknytė vadinamoji "tortinė" tuomet gražiai dera pusrutulio formos puokštės, taip pat tinka ir svyranti puokštelė 4u.gif
Jeigu suknytė labai kukli, nėra jokių suvinėjimu, karoliukų ir t.t., neapkraukite ir puokštės, tegul ji būna paprasta, lengvutė, neįpareigojanti. Jeigu suknelė kažkuo ypatingai išsiskiria:savo sulietu, audiniu, detalėmis, galima labai gražia priderinti netradicinių formų puokštes: vėduokles, kaskadinus rutulius, skėtukus ir kt. 4u.gif
Dažniausia pamergių puokštės spalvos yra parenkamos kad derėtų su suknelių spalvomis, jeigu suknelės nėra vienodos spalvos - tuomet geriau rinktis neutralią spalvą, svarbu, tik kad "nesipjautų" biggrin.gif
Dar labai gražu ir dažnai daroma:visos vestuvės gėlių derinimas, nuo nuotakos puokštės iki stalo dekoro 4u.gif
Taip, kad sėkmės viską renkantis mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas žinot, kur Klaipėdoje galima įsigyt tų vadinamųjų "mikrofonų" puokštėms, oazių ir pan? 4u.gif Norėčiau bandyt pati puokštę pasidaryti 4u.gif
Atsakyti
As rinkausi tokia gele, kad galeciau ja puosti visur. Bus hortenzija wub.gif Mano puokste bus balta, pamergiu visgi bus zalios (prie melynu sukneliu), stalas, baznycia - taip pat baltos hortenzijos wub.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
man irgi sitos geles labai grazsio, bet ar jos patvarios? g.gif
Atsakyti