po diskusijų kažkaip susimąsčiau apie puokštės trukdymą ir maišymą kažkaip nei ten kas maišė, nei kas trukdė, kaip tik jaučiausi kitokia, išskirtinė, pasipuošusi ir jaučiau, kad vyksta tikra šventė būdama su puokštele rankose dabar net nežinau kaip tarkim atrodytų stovėjimas bažnyčioje su tuščiomis nuleistomis rankomis man regis toks vaizdelis tinka tik vyrams moteriai reik gi būt ką nors nusistvėrus
QUOTE(Jokūba @ 2011 03 10, 21:52)
Tikrai dailus mazos puoksteles variantas Ganetinai skoninga kompozicija Cia Vilniuj tas salonas?
Vilniuj, Mikalojaus g, berods. Nu as is vokieciu gatves einu i ji... Siaip jei bus proga - uzsikit pasizvalgyt, labai grazus dizainas viduje, pasiziuresit kokiu puoksciu jie prigamina. Ten moetrys labai draugiskos ir skoningos dirba. Man asmeniskai mieliausias salonas vilniuje, jei norite kazko minimalaus, nebrangaus ir mielo
Del kitu diskusiju.. jo, man asmeniskai ant rankos puosktes nebent pamergems gali but. Realiai man buvo labai gerai per ceremonija kad buvau i kazka isikabvinusi. Nu taip nejucia gavosi, kad ta puoskte labai gerai buvo rankoms pamaigyt bet kiek zmoniu tiek nuomoniu... gi atbusit baznycioj ir nebereik tos puosktes, bet kazkaip man ispudis - kai eina nuotaka su nuometu ir puokste - sventiska ir nuostabu
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 15, 11:19)
po diskusijų kažkaip susimąsčiau apie puokštės trukdymą ir maišymą kažkaip nei ten kas maišė, nei kas trukdė, kaip tik jaučiausi kitokia, išskirtinė, pasipuošusi ir jaučiau, kad vyksta tikra šventė būdama su puokštele rankose dabar net nežinau kaip tarkim atrodytų stovėjimas bažnyčioje su tuščiomis nuleistomis rankomis man regis toks vaizdelis tinka tik vyrams moteriai reik gi būt ką nors nusistvėrus
Čia, ko gero, galioja toms, kurios be rankinuko namų nepalieka...
Na, o man visiškai priešingai - šventėje turiu būti visiškai laisva (pagaliau be rankinuko ant peties, be kompiuterio su savimi, be telefono ir piniginės, be nieko!), o puokštė - toks daiktas, kurį reikia tausoti, saugoti, vis kam nors perduoti, jeigu reikalinga ranka... Tas pats, kas rankinukas, fe. Ir dar su kotais, ir dar gali koks rožės dyglys išlįsti. Jums nemaišė - puiku, o aš, pvz, ketinu troleibusu į savo vestuves važuoti - ir kur man kišt tą puokštę, ką su ja daryt?
Man apskritai svetimas tas statiškas nuotakos-princesės įvaizdis: pūstas sijonas, korsetas, nuometas, gėlės... Tarsi moters vergovės laikų priminimas. Nu ne, aš jau per savo vestuves savęs neapsunkinsiu ir nuleistose ar pamaldžiai sudėtose rankose prie altoriaus nieko negržaus nematau.
na nemanau, kad geles suteikia princeses ivaizdi
QUOTE(ayrikaa @ 2011 03 15, 12:17)
na nemanau, kad geles suteikia princeses ivaizdi
o as manau,kad suteikia subtilumo,ir prideda elegancijos bet cia mano nuomone,ir man grazu ant rankos tos apyrankes,nesvarbu ar su ja jaunoji bus ar pamerge.
QUOTE(vylabusle @ 2011 03 15, 12:01)
Čia, ko gero, galioja toms, kurios be rankinuko namų nepalieka...
Na, o man visiškai priešingai - šventėje turiu būti visiškai laisva (pagaliau be rankinuko ant peties, be kompiuterio su savimi, be telefono ir piniginės, be nieko!), o puokštė - toks daiktas, kurį reikia tausoti, saugoti, vis kam nors perduoti, jeigu reikalinga ranka... Tas pats, kas rankinukas, fe. Ir dar su kotais, ir dar gali koks rožės dyglys išlįsti. Jums nemaišė - puiku, o aš, pvz, ketinu troleibusu į savo vestuves važuoti - ir kur man kišt tą puokštę, ką su ja daryt?
Man apskritai svetimas tas statiškas nuotakos-princesės įvaizdis: pūstas sijonas, korsetas, nuometas, gėlės... Tarsi moters vergovės laikų priminimas. Nu ne, aš jau per savo vestuves savęs neapsunkinsiu ir nuleistose ar pamaldžiai sudėtose rankose prie altoriaus nieko negržaus nematau.
labai jau sutirstinate spalvas
nenorit geliu, neimkit. yra kas zeninasi pagoniskai is vis ne baznycioj, arba su juoda suknele. Tas pats ir del geliu. Labai individualus reikalas jei manot kad jum maisys, tai bukit be geliu ir taskas
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 03 15, 11:25)
nenorit geliu, neimkit. yra kas zeninasi pagoniskai is vis ne baznycioj, arba su juoda suknele. Tas pats ir del geliu. Labai individualus reikalas jei manot kad jum maisys, tai bukit be geliu ir taskas
pritariu kiekviena is musu turim nuomone
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 03 15, 12:25)
Na, ne tai, kad maišys, bet kam gi imtis kažko, kas nesuteikia džiaugsmo? Galiausiai, ir ta apyrankių mada ne šiaip sau atsirado, manau - matyt, ne man vienai norisi kažko minimalaus, nevaržančio. O suvaržymą irgi visos skirtingai suprantame. Viena jausis patogiai tiktai su tobulu korsetu ir aukštakulniais su svarovskiais, o kitai ir suknia žemiau kelių - kažkokia bausmė. Taip kad, jep, kiekvienai savo.
O kas nebūtų visiškas off topic:
http://static.w-wedd...ng-bouquets.jpg
http://www.elegancea.../artichokes.jpg
http://www.wedding-f...bouquets-08.jpg
http://www.perfect-w...bouquets-36.jpg
vestuves ir yra tokia svente kad kiekvieni renkasi ta ka nori, kaip jiems grazu ir patogu
zinoma jei zmogus apskritai nemegsta geliu ir nenori tos puokstes tasytis visur tai aisku kam ja imt kad po to metyt visur
As saviske pasidariau pati (toks ten ir darymas ) tai buvau patenkinta ja ir labai mielai nesiojau su savim o kai reikia pasirasyt gi gali padet ant staliuko... Juk ne puoksteje vestuviu esme
zinoma jei zmogus apskritai nemegsta geliu ir nenori tos puokstes tasytis visur tai aisku kam ja imt kad po to metyt visur
As saviske pasidariau pati (toks ten ir darymas ) tai buvau patenkinta ja ir labai mielai nesiojau su savim o kai reikia pasirasyt gi gali padet ant staliuko... Juk ne puoksteje vestuviu esme
Pritariu pašnekovei dėl laisvumo ir kt. Ne vienas vestuves mačiau, kaip su puokšte šlaikštosi, liudininkams ar piršliams paduoda pasiraštant, jaunikiui lipant ir kt.,..
Stovėjau prie altoriaus nuleidusi rankas, tačiau jos laikė mano mylimo vyro ranką Tad laisvumo suteikė ir net nežiūrėčiau į tas puokštes. Tai duoda išskirtinumo.
Tad kiek nuomonių tiek - skonių
Beje, Norvegijoje, nuotakų puokštės - iki pat žemių arba, kaip kokį "krestį" neštųsi. Tad visur skirtingas supratimas
Stovėjau prie altoriaus nuleidusi rankas, tačiau jos laikė mano mylimo vyro ranką Tad laisvumo suteikė ir net nežiūrėčiau į tas puokštes. Tai duoda išskirtinumo.
Tad kiek nuomonių tiek - skonių
Beje, Norvegijoje, nuotakų puokštės - iki pat žemių arba, kaip kokį "krestį" neštųsi. Tad visur skirtingas supratimas
Gal kas susidūrėt su orchidėjų patvarumu? Ar orchidėjų šakelę perrišus kaspinu, ji atlaikytų kelias valandas be vandens? Ar ją būtina įsmeigti į drėgna oazę?