Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(vylabusle @ 2011 03 13, 23:39)
O, labai šauni mintis!

Nenoriu puokštės, nes kažkaip nesureikšminu gėlių ir nenoriu nieko laikyti rankose, nes tai tik varžo...

man irgi pasirode gera mintis, tai paieskojau kokiu buna ir kiek variantu.. smile.gif 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image blush2.gif
Papildyta:
dar keletas gelyciu ant rankos 4u.gif : user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(katute422 @ 2011 03 14, 11:24)
sveikutes nu ir daug cia grozybiu idejusios net sunku issirinkti ko noretusi. man graziausios puokstes buna baltu geliu su zalumynais, tik va idomu kokias geles reiktu rinktis liepos pabaigai, ir kurios patvaresnes butu ir greit nenuvystu, kazkur skaiciau kad merginos darosi dvi ar net kelias puokstes ir joms pavytus keicia, man to nesinoretu nes tik papildomos islaidos.
O ka merginos mastote apie puokstes metima? kazkur skaiciau kad meta panasia puokste bet ne ta tikraja nuotakos puokste nes jos mesti negalima, nes taip atiduodi savo laime kitai merginai g.gif  idomu kaip cia istikruju buna bigsmile.gif  nesinoretu savo laimes kitiems atiduoti schmoll.gif

Pasakysiu taip - kiekvienose vestuvėse jaunoji meta savo puokštę. Tiesiog ji jau metama po 24h, skaitos, kad ji jau nėra nuotaka ir puokštė jai nebepriklauso, todėl perduodama kitai.
Atsakyti
sveikos gal kas zinotu apitikria kaina sios puokstes?smile.gif
puokste
Atsakyti
Pavasaris... wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 03 14, 16:34)
Pavasaris...  wub.gif

Mmmm...tulpes! vienos ir graziausiu geliu! wub.gif gaila,kad rugpjuti ju nebus :S
Atsakyti
Labai gražios tulpių puokštelės thumbup.gif , tik, manau labai nepatvarios g.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2011 03 13, 14:22)
imeskite prasau baltu gvazdiku puoksciu pavyzduku  4u.gif

4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Gvazdikai ne visur balti, bet puokštės tipas aiškus manau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(katute422 @ 2011 03 14, 12:24)
sveikutes nu ir daug cia grozybiu idejusios net sunku issirinkti ko noretusi. man graziausios puokstes buna baltu geliu su zalumynais, tik va idomu kokias geles reiktu rinktis liepos pabaigai, ir kurios patvaresnes butu ir greit nenuvystu, kazkur skaiciau kad merginos darosi dvi ar net kelias puokstes ir joms pavytus keicia, man to nesinoretu nes tik papildomos islaidos.
O ka merginos mastote apie puokstes metima? kazkur skaiciau kad meta panasia puokste bet ne ta tikraja nuotakos puokste nes jos mesti negalima, nes taip atiduodi savo laime kitai merginai g.gif  idomu kaip cia istikruju buna bigsmile.gif  nesinoretu savo laimes kitiems atiduoti schmoll.gif

Na variantas su antra puokšte tikrai manau nėra pats geriausias, papildomas pinigų išleidimas... unsure.gif
Geriausia tada jeigu bijote gėlių vytimo rinktis patvaresnes ir puokštę komponuoti į vadinamąjį mikrafoną, tuomet jį išsilaikys ( nes oazė sudrėkinama vandeniu su spec chemikalais) mirksiukas.gif
baltų gėlių asortimentas tikrai nemažas, belieka tik nuspręsti ar norite įprastos, standartinės puokštės ar kažko kitokio, netradicinio, norite trapesnių, gleznesnių gėlių įvazdžio ar kaip tik, konkrečios formos ir stabilios puokštės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 03 14, 14:00)
man irgi be rožės būtų buvę gražiau ...  ax.gif

nugi visiem skoniam neitiksi, kiekvienam savo ,gal to vaizdo nera kai viena puokste be jaunosios ir kliuva ta roze , o as nenorejau susilieti su baltu sniegu ir balta suknele.
Visokiu nuomoniu bus forumuose taip kad dzin , gal kaskam patiks, man tai buvo issikirtine puokste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frezija* @ 2011 03 13, 16:09)

nu jau sita raudona roze doh.gif doh.gif kas ja ten ir ikiso...
Atsakyti
QUOTE(Laimiečka @ 2011 03 14, 16:57)
Labai gražios tulpių puokštelės thumbup.gif , tik, manau labai nepatvarios  g.gif

Pries 2 savaites teko dalyvauti vestuvese, tai jaunosios puokste buvo padaryta is tulpiu, tai zinok taip gerai issilaike, kad net nebuciau pagalvojusi..Po vidurnakcio man teko garbe pagauti jaunosios puokste blush2.gif , tai specialiai dar apziurejau,nei viena gelyte nenuvyto.
Atsakyti
nu labai graži wub.gif
Atsakyti
[quote=ievusia_,2011 03 14, 16:01]
man irgi pasirode gera mintis, tai paieskojau kokiu buna ir kiek variantu.. smile.gif 4u.gif

aš taip pat nenorėjau, tų puokščių.... Vestuvių dieną mane puošė ant rankos puokštytė smile.gif
Atsakyti