QUOTE(solo @ 2011 03 13, 23:43)
Žinokit, prasmė tai tik simbolinė, čia jei galvojant apie išlydėjimą iš namų, jei toks bus, ir pan. Puokštė nėra privaloma, bet beabejo nuotaka atrodo gražiau. O kodėl nenorit? Yra toks variantas kaip puokštė-apyrankė. Kažkokios gėlės, ko gero, gi dominuos jūsų vestuvėse, tai gal toks variantas tiktų? Tik kaip pavyzdys....
O, labai šauni mintis!
Nenoriu puokštės, nes kažkaip nesureikšminu gėlių ir nenoriu nieko laikyti rankose, nes tai tik varžo... Žiedais apsikeičiant kažkam tą puokštę duoti, kažkur ją vis pasidėti fotosesijos metu - žodžiu, man viena problema tos gėlės atrodo... Ir pačios puotos neketinu nukloti gėlėmis - mes apie puošimus visai negalvojame (nei bažnyčios, nei auto, nei vakarėlio vietos).
Bet štai tokia apyrankė būtų neblogas akcentas, manau, dar ir į plaukus reikėtų derančią gėlę įsisegti! Ir būtent orchidėją, nes labai patvari ir mano mėgstama gėlė!
Mano sesuo turėjo apyrankę su ilga gėlių girlianda - man tokia netiktų, nes mano suknia bus trumpa. O štai tokia, vienos gėlės apyrankė - pats tas! Ačiū!