Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(pasiutele @ 2011 03 12, 18:32)
Man si dar  grazi ax.gif
user posted image

labai daili puokštė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 03 12, 20:37)
o kokios čia gėlės?

Stephanotis 4u.gif
Atsakyti
imeskite prasau baltu gvazdiku puoksciu pavyzduku 4u.gif
Atsakyti
iki pat paskutines savaites nezinojau kokios puokstes noriu ir kalijos patiko ir frezijos labai patinka kol Mb nepadovanojo man freziju gelyciu , tada ir apsiprendziau kad visgi frezijos graziausios, o kad nesusilietu su manim balta balta , nes kitos spalvos nenorejau, atsviete raudona roze, foto lb origialiai atrodo blush2.gif
Atsakyti

user posted image]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frezija*: 13 kovo 2011 - 16:13
QUOTE(Frezija* @ 2011 03 13, 17:09)

ta raudona rožė man atrodo kaip ne vietoj nutiškęs kleckas ax.gif
Atsakyti
Per savo vestuves visiškai nenoriu jokios puokštės... Gal kas žinote, kokia puokštės prasmė vestuvėse? Ar ji privaloma?
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2011 03 13, 21:54)

kaip kam fantazija nesa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 03 13, 21:42)
Per savo vestuves visiškai nenoriu jokios puokštės... Gal kas žinote, kokia puokštės prasmė vestuvėse? Ar ji privaloma?

Žinokit, prasmė tai tik simbolinė, čia jei galvojant apie išlydėjimą iš namų, jei toks bus, ir pan. Puokštė nėra privaloma, bet beabejo nuotaka atrodo gražiau. O kodėl nenorit? Yra toks variantas kaip puokštė-apyrankė. Kažkokios gėlės, ko gero, gi dominuos jūsų vestuvėse, tai gal toks variantas tiktų? Tik kaip pavyzdys....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 03 13, 23:43)
Žinokit, prasmė tai tik simbolinė, čia jei galvojant apie išlydėjimą iš namų, jei toks bus, ir pan. Puokštė nėra privaloma, bet beabejo nuotaka atrodo gražiau. O kodėl nenorit? Yra toks variantas kaip puokštė-apyrankė. Kažkokios gėlės, ko gero, gi dominuos jūsų vestuvėse, tai gal toks variantas tiktų?  Tik kaip pavyzdys....
user posted image

O, labai šauni mintis!

Nenoriu puokštės, nes kažkaip nesureikšminu gėlių ir nenoriu nieko laikyti rankose, nes tai tik varžo... Žiedais apsikeičiant kažkam tą puokštę duoti, kažkur ją vis pasidėti fotosesijos metu - žodžiu, man viena problema tos gėlės atrodo... Ir pačios puotos neketinu nukloti gėlėmis - mes apie puošimus visai negalvojame (nei bažnyčios, nei auto, nei vakarėlio vietos).

Bet štai tokia apyrankė būtų neblogas akcentas, manau, dar ir į plaukus reikėtų derančią gėlę įsisegti! Ir būtent orchidėją, nes labai patvari ir mano mėgstama gėlė!

Mano sesuo turėjo apyrankę su ilga gėlių girlianda - man tokia netiktų, nes mano suknia bus trumpa. O štai tokia, vienos gėlės apyrankė - pats tas! Ačiū!
Atsakyti
sveikutes nu ir daug cia grozybiu idejusios net sunku issirinkti ko noretusi. man graziausios puokstes buna baltu geliu su zalumynais, tik va idomu kokias geles reiktu rinktis liepos pabaigai, ir kurios patvaresnes butu ir greit nenuvystu, kazkur skaiciau kad merginos darosi dvi ar net kelias puokstes ir joms pavytus keicia, man to nesinoretu nes tik papildomos islaidos.
O ka merginos mastote apie puokstes metima? kazkur skaiciau kad meta panasia puokste bet ne ta tikraja nuotakos puokste nes jos mesti negalima, nes taip atiduodi savo laime kitai merginai g.gif idomu kaip cia istikruju buna bigsmile.gif nesinoretu savo laimes kitiems atiduoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2011 03 13, 19:54)

man irgi be rožės būtų buvę gražiau ... ax.gif
Atsakyti