Na, gal tai ir ne tie smulkūs žiedeliai, apie kuriuos buvo klausta...
Šitie vadinasi, Wax flowers (anglų k.)
Šitai puokštei būtų gerai, kiek kotelius patrumpint....
Papildyta:
Puokštelė su Hypericum Berry
Papildyta:
Rašo, jog tai hiacintai, bet gal Lietuvoj juos vadina kiek kitaip....
Papildyta:
O čia šiaip mano akimis žiūrint - stilingos ir linksmos
Šita gal kiek santūresnė -
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 18, 14:32)
Rašo, jog tai hiacintai, bet gal Lietuvoj juos vadina kiek kitaip....
Taip taip, Olandai jas vadina hiacintais, o lietuviškai tai yra Armėninė Žydrė Jas bobutės darželiuose augina
Bobutėms tektų visą plantaciją užsodinti, kad išeitų puokštė , net nežinojau kaip tiksiai ji vadinasi, bet pas močutę darželyje esu jų mačius
Papildyta:
Craspedia flowers
Atrodo, kaip veltinio burbuliukai, tai gal tiktų veltinio gerbėjoms
Papildyta:
Papildyta:
Craspedia flowers
Atrodo, kaip veltinio burbuliukai, tai gal tiktų veltinio gerbėjoms
Papildyta:
Kokios gražiso gelsvos puokštės nors ir nesu geltonos spalvos gerbėja
Chrysanthemum Allouise - va, dėl šios gėlės, tai ko gero savo puokštėje ją norėtų matyti reta nuotaka, pasigirstų komentarai, jog tai laidotuvinė gėlė. Asmeniškai man ji labai graži ir jei tekėčiau, ji būtų viena iš mano sąrašo gėlių pasirinkimui....
Čia labai panašu į tai, kaip buvo vengiama gvazdikų, atseit tarybinė gėlė, atgyvena... Bet pernai man pavyko įkalbėt savo draugę, būtent gvazdikus rinktis jos puokštei... Kalbėjom ir apie chrizantemas, bet nusprendėm, kad jos šeima gali nesuprast tokio pasirinkimo - lietuviai pas mus konservatyvūs žmonės...
Papildyta:
O gal reikia, keist nuomonę , jų yra ir kitokių spalvų, bent kiek mačiau internete..
Čia labai panašu į tai, kaip buvo vengiama gvazdikų, atseit tarybinė gėlė, atgyvena... Bet pernai man pavyko įkalbėt savo draugę, būtent gvazdikus rinktis jos puokštei... Kalbėjom ir apie chrizantemas, bet nusprendėm, kad jos šeima gali nesuprast tokio pasirinkimo - lietuviai pas mus konservatyvūs žmonės...
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2011 01 18, 15:06)
Kokios gražiso gelsvos puokštės nors ir nesu geltonos spalvos gerbėja
O gal reikia, keist nuomonę , jų yra ir kitokių spalvų, bent kiek mačiau internete..
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 18, 16:24)
Jus cia apie tuos burbuliukus?
Kartais žmonės įstringa ir nežinau, kaip kitaip išsireikšti "užsiciklina" ties vienu kažkokiu dalyku ir plačiau nebemąsto... Prašau, tik neįsižeiskit - tikrai nieko blogo negalvoju... Juk tie geltoni burbuliukai - juk visai gražu , o jei galima būtų kita spalvą pasirinkti, gal irgi visai nieko... ???
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 18, 16:47)
Kartais žmonės įstringa ir nežinau, kaip kitaip išsireikšti "užsiciklina" ties vienu kažkokiu dalyku ir plačiau nebemąsto... Prašau, tik neįsižeiskit - tikrai nieko blogo negalvoju... Juk tie geltoni burbuliukai - juk visai gražu , o jei galima būtų kita spalvą pasirinkti, gal irgi visai nieko... ???
Na, as klausiu, nes kitu spalvu burbuliuku nesu maciusi
sita grazi
Craspedia assorted
Papildyta:
QUOTE(jums @ 2011 01 18, 15:49)
Na, as klausiu, nes kitu spalvu burbuliuku nesu maciusi
sita grazi
sita grazi
Spalviškai tikrai graži, tik va tos galveles nulenkusios alyvos - liūdnokai atrodo...
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 18, 16:52)
Spalviškai tikrai graži, tik va tos galveles nulenkusios alyvos - liūdnokai atrodo...
Tai cia gal jau i dienos pabaiga pavargo jos
QUOTE(jums @ 2011 01 18, 16:00)
Tai cia gal jau i dienos pabaiga pavargo jos
Kas žino, gal taip ir buvo... Nors alyvos gana lepios...