Sveikinimai su MOTERU diena
QUOTE(Smagute @ 2011 03 08, 01:14)
nuvaziavau i salona, perziurejau kataloga, radau mazdaug kokia noriu, padariau daug pakeitimu, stai kokia gavosi:
Tiesa realiai buvo zymiai grazesne, nes svarovskio krikstalai zaizaravo...
Tiesa realiai buvo zymiai grazesne, nes svarovskio krikstalai zaizaravo...
Graži, man patinka Swarovskiukai
Su MOTERS dienele! bukim laimingos ir grazios!!!
Sveikos
Norėčiau vestuvėms nedidelės baltų rožių puokštelės, kažkas tokio:
Bet man kažkaip per kukliai atrodo ir nesugalvoju, kokios gėlytės pagyvintų puokštelę. Gal galėtumėte patarti?
Turiu tik 1 variantą - frezijas:
O kokios gėlytės dar tiktų? Šiaip nenoriu didelės ir spalvotos puokštės, geriausiai būtų tokia žaliai balta
Bet man kažkaip per kukliai atrodo ir nesugalvoju, kokios gėlytės pagyvintų puokštelę. Gal galėtumėte patarti?
O kokios gėlytės dar tiktų? Šiaip nenoriu didelės ir spalvotos puokštės, geriausiai būtų tokia žaliai balta
QUOTE(Fatela @ 2011 03 08, 14:25)
Sveikos
Pamėginkite įmaišyti eustomas:
Arba paukštapienes:
sveikos mergaite, as naujoke siame tinklapyje
turiu dilema, niekaip negaliu nuspresti, kokia puokste issirinkti savo vestuvems. suknia tokia su didoku sijonu bet neperkrauta, kremine. o vestuviu spalva - rozine sodri, tad noriu ryskios puokstes kad grazios nuotraukos butu. masciau apie lelijas gvazdikus orchidejas ir aisku rozes.
pasiulykite ka nors
turiu dilema, niekaip negaliu nuspresti, kokia puokste issirinkti savo vestuvems. suknia tokia su didoku sijonu bet neperkrauta, kremine. o vestuviu spalva - rozine sodri, tad noriu ryskios puokstes kad grazios nuotraukos butu. masciau apie lelijas gvazdikus orchidejas ir aisku rozes.
pasiulykite ka nors
QUOTE(Fatela @ 2011 03 08, 15:25)
Sveikos
Sveikos,
Man asmeniskai tai roziu su frezijomis derinys jau toks nuvalkiotas atrodo, kad pamacius, net siurpas nueina . Tokia puokste renkasi kas antra nuotaka, tas pats ir del roziu su eustomomis. Na, juk paieskojus galime rasti daug ispudingesniu variantu. Sie deriniai jau yra tape standartiniais, bet kuriam salone Jums pasiulys butent tokius derinius ir tai truputeli liudina, nes rodo, kad floristai tingi galvoti ir neiesko nauju sprendimu ir nauju kompoziciju, o neisrankus pirkejai skatina juos daryti seniai sugalvotas, sabloniskas puokstes.
Todel uzsukus i salonus ir pavarcius albumus darosi liudna, kad esame dar taip nutole nuo pasauliniu tendenciju.
Nieko izeisti nenorejau, tik pagalvokit, ar ta diena, kai norite atrodyti isskirtines, noretumete, kad jus lydetu butent tokia, daug fantazijos nereikalaujanti ir tikrai truputeli pabodusi kompozicija.
QUOTE(Dangė @ 2011 03 08, 16:59)
Sveikos,
Man asmeniskai tai roziu su frezijomis derinys jau toks nuvalkiotas atrodo, kad pamacius, net siurpas nueina . Tokia puokste renkasi kas antra nuotaka, tas pats ir del roziu su eustomomis. Na, juk paieskojus galime rasti daug ispudingesniu variantu. Sie deriniai jau yra tape standartiniais, bet kuriam salone Jums pasiulys butent tokius derinius ir tai truputeli liudina, nes rodo, kad floristai tingi galvoti ir neiesko nauju sprendimu ir nauju kompoziciju, o neisrankus pirkejai skatina juos daryti seniai sugalvotas, sabloniskas puokstes.
Todel uzsukus i salonus ir pavarcius albumus darosi liudna, kad esame dar taip nutole nuo pasauliniu tendenciju.
Nieko izeisti nenorejau, tik pagalvokit, ar ta diena, kai norite atrodyti isskirtines, noretumete, kad jus lydetu butent tokia, daug fantazijos nereikalaujanti ir tikrai truputeli pabodusi kompozicija.
Na kaip supratau Jūs labai jau išmani ekspertė, kuri sekate visas pasaulines tendencijas, todėl pati patarkite nuotakai Fatela ką rinktis, kad neatrodytų įprastai
Beje, gal nuotaka ir nori kažko tradicinio, nepasakyčiau kad nuvalkioto, greičiau klasikinio Juk rožės nėra nuvalkiotos, jos amžina klasika
QUOTE(mmmune @ 2011 03 08, 18:20)
Na kaip supratau Jūs labai jau išmani ekspertė, kuri sekate visas pasaulines tendencijas, todėl pati patarkite nuotakai Fatela ką rinktis, kad neatrodytų įprastai
Beje, gal nuotaka ir nori kažko tradicinio, nepasakyčiau kad nuvalkioto, greičiau klasikinio Juk rožės nėra nuvalkiotos, jos amžina klasika
As ne del roziu, kurios tikrai pretenduoja i klasikines geles titula , si sprendima sukritikavau, o del derinio, kuri renkasi nuotaka.
Tikriausiai sutiksite, jog sis derinys Lietuvoje yra labai paplites ir paplites todel, jog nereik ipatingo ismanymo ji igyvendinant. O tai, kas paplite ilgainiui gal ir taps tradicija, nors dabar veikiau bumu, nes tradicija, turi gyvuoti maziausiai keleta desimtmeciu, kad igytu tradicijos verte.
Tad sis derinys i tradicinio statusa vargiai ar galetu pretenduoti, nes jo klestejimo era tikrai nesiekia ne desimtmecio, o del pavienes roziu puokstes tikrai nesigincysiu, tai jau drasiai galime pavadinti tradicija.
O del eksperciu tai Lietuva, deja, negali pasigirti ekspertu gausa ir vos keleta tikrai profesionaliu florisciu galeciau priskirti ekspertam. Manes tarp ju nera.
Man tai daugiau hobis, taciau, kaip zinote, hobiui kartais zmones skiria daugiau laiko ir lesu nei kiti asmenys savo darbui tinkamai ismanyti
Lankausi floristikos parodose, pagal galimybes stengiuosi aplankyti kasmetine Londone vykstancia floristiniu tendenciju paroda, kurioje garsiausi geliu dizaineriai skaito paskaitas, vykdo uzsiemimus. bei pristato kitu metu floristines naujoves, apie kurias musu floristai, tiksliau dauguma, ne nezino,nes neskiria laiko tobulejimui, o kam tai daryti, jei klientai nereiklus ir nera butinybes tobuleti.
Lankausi ir Berlyno ziedu mugeje bei kas menesi prenumeruoju floristine spauda, taciau saves nei eksperte nei zinove tikrai nelaikau. Tad ir patarti tikrai nesiimsiu, tegu kiekvienas dirba savo darba, bet dirba profesionaliai, o pakomentuoti, manau, galiu. Savo komentaru tik norejau suzadinti busimu nuotaku reikluma puokstems.
QUOTE(Dangė @ 2011 03 08, 18:36)
Savo komentaru tik norejau suzadinti busimu nuotaku reikluma puokstems.
as manau, kad kiekviena nuotaka turi savo puokstes vizija ir tai tikrai nera susije su reiklumu puokstems Jei nuotaka bus originali, isskirtine, tai naturalu, kad ir puokstes nores isskirtines, kitokios..o jei nuotakai patinka klasika, tai ir puokste rinksis klasikine
QUOTE(Dangė @ 2011 03 08, 17:36)
As ne del roziu, kurios tikrai pretenduoja i klasikines geles titula , si sprendima sukritikavau, o del derinio, kuri renkasi nuotaka.
<...>
<...>
Labai keista... Nuotaka pateike savo isivaizdavima. Jus ji sukritikavote. Bet kazko sustresnio nepasiulete, tik pasigyrete, kiek parodu aplankete...
Jeigu jums net bloga nuo roziu su frezijom ar eustomom, tai nuo ko gera? Kazkaip balanso islaikymui noretusi ir ta kita puse suzinot