Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(mmmune @ 2011 03 03, 11:25)
Visos Jūsų išvardintos gėlės lepokos.. unsure.gif  Birželio antroj pusėj lengviausia gauti bijūnus ir hortenzijas. Šiaip galite rinktis šias gėles, tik puokštėjė įmaišykite tvirtesnių, kad lepokos gėlės tvirčiau laikytųsi. Pvz: gvazdikai, smulkiažiedės rožytės (nes suprantu, kad įprastų nenorėsite jau  tongue.gif ), paukštapienė (Ornithogalum), taip pat aplink naudokite patvarią žalumą, nes dažnai paliekami bijūnų lapai, kurie LABAI parodo, kad leipsta, paskui kabės tarsi skuteliai koki... mirksiukas.gif  Na šiaip Jums pati floristė turi viską normaliai paaiškinti ir parinkti geriausią variantą  4u.gif

Aciu mmmune 4u.gif Taip ir zinojau doh.gif Kadangi labai nenoriu maisyt keliu rusiu geles + zaluma ir t.t., tai jauciu teks rinktis atsargini varianta - spalvotas kalijas (tiesa, su ju gavimu nebus problemu birzeli? g.gif )
Dar aisku gvazdikai, bet kad as ju labai nemegstu blush2.gif Nors padarius is ju ta rutulio formos puokste, net nepasakysi, kad ten gvazdikai, bet velgi - nenoriu apvalios puokstes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2011 03 03, 16:37)
Aciu mmmune 4u.gif Taip ir zinojau doh.gif  Kadangi labai nenoriu maisyt keliu rusiu geles + zaluma ir t.t., tai jauciu teks rinktis atsargini varianta - spalvotas kalijas (tiesa, su ju gavimu nebus problemu birzeli? g.gif )
Dar aisku gvazdikai, bet kad as ju labai nemegstu blush2.gif Nors padarius is ju ta rutulio formos puokste, net nepasakysi, kad ten gvazdikai, bet velgi - nenoriu apvalios puokstes doh.gif

Na jau spręsti tik Jums pačiai beliks, kas labiausiai prie širdies 4u.gif
Atsakyti
[quote=Karelija,2011 01 19, 00:32]
http://s7d3.scene7.com/is/image/CathysConc...036;large$
geriausia: biggrin.gif

lotuliukas.gif

[quote=mmmune,2011 02 28, 20:17]
Ši man pasirodė tokia pavasariška wub.gif
Toks vaizdas, kad nuotaka iškarto pagiedrėjo bigsmile.gif
user posted image
[/quote]

drinks_cheers.gif

Na ir man reikia patarimo ax.gif
Noreciau derinti mazas kalijas su dar vienomis gelemis. Ar tiktu kalijos su hortenzijomis? Ka dar galite pasiulyti ankstyvam pavasariui? Reiktu tokiu garbiniuotu kaliju rolleyes.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurkita @ 2011 03 04, 01:19)
Na ir man reikia patarimo  ax.gif
Noreciau derinti mazas kalijas su dar vienomis gelemis. Ar tiktu kalijos su hortenzijomis? Ka dar galite pasiulyti ankstyvam pavasariui? Reiktu tokiu garbiniuotu kaliju  rolleyes.gif
4u.gif

Garbiniuotų kalijų??? g.gif Ar kažką ne taip supratau? unsure.gif Na garbiniuotų kalijų nzn aš jokių... unsure.gif
O šiaip su kalijomis galima daug ką paderinti, kad ir Jūsų minėtąsias hortenzijas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 04 kovo 2011 - 09:45
mmmune, dekavoju labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal galite patarti, ką manote apie lelijų ir gerberų derinį? Man pačiai labai patinka lelijos, bet bijau dėl kvapo ir to geltono dažymo, be to žadu dėtis gyvą gėlę į plaukus (bus kuodas), todėl manau lelija labai gražiai plaukuose turėtų atrodyti.
Atsakyti
QUOTE(Nosiukas @ 2011 03 04, 17:59)
Gal galite patarti, ką manote apie lelijų ir gerberų derinį? Man pačiai labai patinka lelijos, bet bijau dėl kvapo ir to geltono dažymo, be to žadu dėtis gyvą gėlę į plaukus (bus kuodas), todėl manau lelija labai gražiai plaukuose turėtų atrodyti.

Tinkamai sukomponavus derinukas gautųsi visai gražus, tik rinkitės smulkesnes lelijas, o dėl dažymo, juk išskinami tie rudi kankėjai tongue.gif
Pora pavyzdėlių 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 03 04, 10:44)
Garbiniuotų kalijų???  g.gif Ar kažką ne taip supratau? unsure.gif  Na garbiniuotų kalijų nzn aš jokių... unsure.gif
O šiaip su kalijomis galima daug ką paderinti, kad ir Jūsų minėtąsias hortenzijas  4u.gif

Jos man tik atrodo garbiniuotos biggrin.gif mazosios kalijos. Gal ir man kokiu pavyzdeliu turit? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, o mano vestuvine puokste bus tokia kaip Godos Alijevos, atsiprasau bet nemoku ikelti foto biggrin.gif gal zinote kaip vadinasi sios gelytes? man labai patinka, tie ilgi kotai smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2011 03 05, 01:34)
Sveikos, o mano vestuvine puokste bus tokia kaip Godos Alijevos, atsiprasau bet nemoku ikelti foto  biggrin.gif  gal zinote kaip vadinasi sios gelytes? man labai patinka, tie ilgi kotai smile.gif  wub.gif

Godos puokštės - tai lelimelija (puokštė dirbtinai padaryta iš nuskabytų lelijų žiedlapių) ,o kotai - tai bergrasas (smilgelės). Puokštė graži, tik vienas mano galva LABAI didelis minusas, kad bergrasas pritaisytas koteliais žemyn (apačioje matosi rudumas), turėtū būti atvirkščiai schmoll.gif Bet tai tik mano nuomonė blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(jurkita @ 2011 03 05, 01:12)
Jos man tik atrodo garbiniuotos  biggrin.gif mazosios kalijos. Gal ir man kokiu pavyzdeliu turit?  ax.gif

Pavyzdžiai 4u.gif
user posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted image
Itin stilinga ir pavasariška wub.gif user posted image
Atsakyti
gal kuri pati daresi jau vestuviu puokste? 4u.gif
Atsakyti
nuvaziavau i salona, perziurejau kataloga, radau mazdaug kokia noriu, padariau daug pakeitimu, stai kokia gavosi:

user posted image

Tiesa realiai buvo zymiai grazesne, nes svarovskio krikstalai zaizaravo... wub.gif
Atsakyti