Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

mmmune aciu jum labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ką manote apie panašią puokštę? Tiesiog vietoje žalių rožių lapelių apačioje būtų dekoratyvinės uogos? Galbūt floristės patars, kokios čia labiau tiktų 4u.gif

Čia tik iliustracija :
Atsakyti
QUOTE(Everlasting @ 2011 02 27, 23:22)
Sveikos 4u.gif
Ką manote apie panašią puokštę? Tiesiog vietoje žalių rožių lapelių apačioje būtų dekoratyvinės uogos? Galbūt floristės patars, kokios čia labiau tiktų 4u.gif

Čia tik iliustracija :

Jeigu dėtumte Hypericum uogytes tai nebūtų tokio nusvirusio efekto, su jomis gautųsi gražus tradicinis pusrutuliukas.. 4u.gif
Atsakyti
mmmune, labai teisingas pastebėjimas, o ir Tavo pačios darbai (tik šiandien peržiūrėjau blush2.gif ) thumbup.gif - labai skoningi - šaunuolė smile.gif
Atsakyti
O kokias gėlytes galima rinktis rugpjūčio mėnesį, o tiksliau rugpjūčio pabaigoj?
Atsakyti
QUOTE(jurakvepuok @ 2011 02 28, 12:19)
O kokias gėlytes galima rinktis rugpjūčio mėnesį, o tiksliau rugpjūčio pabaigoj?

Na iš sezoninių tai kardeliai ir saulėgrąžos pats bumas būna bigsmile.gif O šiaip tai įvairių galite gauti, tik nepavasarinių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 28 vasario 2011 - 16:43
QUOTE(Everlasting @ 2011 02 28, 00:22)
Sveikos 4u.gif

Čia tik iliustracija :

Oi tos uogytes nerealiai pagyvina ta roziu bumbuliuka, gaunasi kontrastas geras;)!
Atsakyti
Ši man pasirodė tokia pavasariška wub.gif
Toks vaizdas, kad nuotaka iškarto pagiedrėjo bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 02 28, 20:17)
Ši man pasirodė tokia pavasariška  wub.gif
Toks vaizdas, kad nuotaka iškarto pagiedrėjo  bigsmile.gif
user posted image

wub.gif superinė, tik tulpės man jau nereikalingos atrodo...
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 02 28, 08:51)
Jeigu dėtumte Hypericum uogytes tai nebūtų tokio nusvirusio efekto, su jomis gautųsi gražus tradicinis pusrutuliukas.. 4u.gif

Tai tokios uogytės? rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2011 02 28, 20:16)
wub.gif  superinė, tik tulpės man jau nereikalingos atrodo...

Aha drinks_cheers.gif Man irgi kazkaip atrodo, kad be tulpiu butu kuo puikiausia puokste.
Atsakyti
Kaip manote, ar neatrodo tokio tipo puokštės kaip kalėdinės dekoracijos? g.gif
http://a1128.g.akama...stletoe_gv10_PF
Atsakyti