mmmune aciu jum labai
Sveikos
Ką manote apie panašią puokštę? Tiesiog vietoje žalių rožių lapelių apačioje būtų dekoratyvinės uogos? Galbūt floristės patars, kokios čia labiau tiktų
Čia tik iliustracija :
Ką manote apie panašią puokštę? Tiesiog vietoje žalių rožių lapelių apačioje būtų dekoratyvinės uogos? Galbūt floristės patars, kokios čia labiau tiktų
Čia tik iliustracija :
QUOTE(Everlasting @ 2011 02 27, 23:22)
Sveikos
Čia tik iliustracija :
Čia tik iliustracija :
Jeigu dėtumte Hypericum uogytes tai nebūtų tokio nusvirusio efekto, su jomis gautųsi gražus tradicinis pusrutuliukas..
mmmune, labai teisingas pastebėjimas, o ir Tavo pačios darbai (tik šiandien peržiūrėjau ) - labai skoningi - šaunuolė
O kokias gėlytes galima rinktis rugpjūčio mėnesį, o tiksliau rugpjūčio pabaigoj?
QUOTE(jurakvepuok @ 2011 02 28, 12:19)
O kokias gėlytes galima rinktis rugpjūčio mėnesį, o tiksliau rugpjūčio pabaigoj?
Na iš sezoninių tai kardeliai ir saulėgrąžos pats bumas būna O šiaip tai įvairių galite gauti, tik nepavasarinių
QUOTE(Everlasting @ 2011 02 28, 00:22)
Sveikos
Čia tik iliustracija :
Čia tik iliustracija :
Oi tos uogytes nerealiai pagyvina ta roziu bumbuliuka, gaunasi kontrastas geras;)!
Ši man pasirodė tokia pavasariška
Toks vaizdas, kad nuotaka iškarto pagiedrėjo
Toks vaizdas, kad nuotaka iškarto pagiedrėjo
QUOTE(mmmune @ 2011 02 28, 20:17)
superinė, tik tulpės man jau nereikalingos atrodo...
QUOTE(mmmune @ 2011 02 28, 08:51)
Jeigu dėtumte Hypericum uogytes tai nebūtų tokio nusvirusio efekto, su jomis gautųsi gražus tradicinis pusrutuliukas..
Tai tokios uogytės?
QUOTE(krista-30 @ 2011 02 28, 20:16)
superinė, tik tulpės man jau nereikalingos atrodo...
Aha Man irgi kazkaip atrodo, kad be tulpiu butu kuo puikiausia puokste.
Kaip manote, ar neatrodo tokio tipo puokštės kaip kalėdinės dekoracijos?
http://a1128.g.akama...stletoe_gv10_PF
http://a1128.g.akama...stletoe_gv10_PF