Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Va tokia puokste yra mano antras variantas( po veduokles), tik ji turetu buti raudona...
Atsakyti
Sveikutes,
As taip pat galvoju apie lelimelija balta savo vestuvems tik neturiu zalio supratimo kiek gali ji man kainuoti mazdaug nes mane cia nuteike kad kainuos brangiai o ir as pati galvoju taip kadangi mokinausi kazkada daryti glamelija ir zinau kad darbo cia reik nemazai ideti(o gal as klystu tai pataisykit nes is lelijos lapu neturiu supratimo ar sunku padaryt)
Atsakyti
QUOTE(aushreete @ 2011 02 25, 13:20)
Sveikutes,
As taip pat galvoju apie lelimelija balta savo vestuvems tik neturiu zalio supratimo kiek  gali ji man kainuoti mazdaug nes mane cia nuteike kad kainuos brangiai o ir as pati galvoju taip kadangi mokinausi kazkada daryti  glamelija  ir zinau kad darbo cia reik nemazai ideti(o gal as klystu tai pataisykit nes is lelijos lapu neturiu supratimo ar sunku padaryt)

Iš lelijos lapų tokio tipo puokštė yra lepesnė už rožių glameriją, kadangi lelijos lapeliai labai trapūs, ir bet kur paguldžius puokštę, jeigu jie užsilenks, iškart pradės rodytis rudumas doh.gif
O darbo atžvilgiu daug kantrybės reikia tiek lelimelijai, tiek ir rožių glamerijai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, sakykite merginos, kas turejo puokste is hortenziju, ar ilgai laikosi puokste? kaip manote liepos gale bus tos geles ir ar nenuvys per diena? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avilla @ 2011 02 25, 17:36)
Sveikos, sakykite merginos, kas turejo puokste is hortenziju, ar ilgai laikosi puokste? kaip manote liepos gale bus tos geles ir ar nenuvys per diena?  4u.gif

Hortenzijų liepą gausite, bet taip - jos lepokos ir LABAI mėgsta vandenuką 4u.gif Jeigu nuspręsite turėti jų puokštę - pasirūpinkite, kad būtų galimybė jas kur nors atgaivinti 4u.gif
Atsakyti
aciukas mmmune kad apsvietet mane thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aushreete @ 2011 02 25, 19:02)
aciukas mmmune kad apsvietet mane thumbup.gif

Visada prašom mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal kas turi pavyzdziu su hortenzijom? dar klausimas del bijunu? kiek pamenu 2010 m.birzeli ju jau nebuvo, kaip manote kaip sia vasara bus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(avilla @ 2011 02 25, 20:17)
O gal kas turi pavyzdziu su hortenzijom? dar klausimas del bijunu? kiek pamenu 2010 m.birzeli ju jau nebuvo, kaip manote kaip sia vasara bus?  smile.gif

Situacija panaši - juk bijūnai sezoninė gėlė.. 4u.gif Nors gauti gal ir būtų galima...bet 100% garantijos niekas neduos ax.gif
Atsakyti
sakykite,prasau,ar orchideju ziedeliai labai trapus?ar patartumete jas maisyti tarkim su rozemis? 4u.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridute88 @ 2011 02 25, 20:58)
sakykite,prasau,ar orchideju ziedeliai labai trapus?ar patartumete jas maisyti tarkim su rozemis? 4u.gif aciu 4u.gif

Cymbidium orchidėjos labai patvarios, o Phalenopsis - lepesnės, tačiau abejas galima maišyti su rožėmis, gaunami labai gražūs kompoziciniai sprendimai 4u.gif
Atsakyti
Čia kas pageidavo pvz su Hortenzijomis 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti