Sveikutes,
As taip pat galvoju apie lelimelija balta savo vestuvems tik neturiu zalio supratimo kiek gali ji man kainuoti mazdaug nes mane cia nuteike kad kainuos brangiai o ir as pati galvoju taip kadangi mokinausi kazkada daryti glamelija ir zinau kad darbo cia reik nemazai ideti(o gal as klystu tai pataisykit nes is lelijos lapu neturiu supratimo ar sunku padaryt)
As taip pat galvoju apie lelimelija balta savo vestuvems tik neturiu zalio supratimo kiek gali ji man kainuoti mazdaug nes mane cia nuteike kad kainuos brangiai o ir as pati galvoju taip kadangi mokinausi kazkada daryti glamelija ir zinau kad darbo cia reik nemazai ideti(o gal as klystu tai pataisykit nes is lelijos lapu neturiu supratimo ar sunku padaryt)
QUOTE(aushreete @ 2011 02 25, 13:20)
Sveikutes,
Iš lelijos lapų tokio tipo puokštė yra lepesnė už rožių glameriją, kadangi lelijos lapeliai labai trapūs, ir bet kur paguldžius puokštę, jeigu jie užsilenks, iškart pradės rodytis rudumas
O darbo atžvilgiu daug kantrybės reikia tiek lelimelijai, tiek ir rožių glamerijai
Sveikos, sakykite merginos, kas turejo puokste is hortenziju, ar ilgai laikosi puokste? kaip manote liepos gale bus tos geles ir ar nenuvys per diena?
QUOTE(avilla @ 2011 02 25, 17:36)
Sveikos, sakykite merginos, kas turejo puokste is hortenziju, ar ilgai laikosi puokste? kaip manote liepos gale bus tos geles ir ar nenuvys per diena?
Hortenzijų liepą gausite, bet taip - jos lepokos ir LABAI mėgsta vandenuką Jeigu nuspręsite turėti jų puokštę - pasirūpinkite, kad būtų galimybė jas kur nors atgaivinti
aciukas mmmune kad apsvietet mane
QUOTE(aushreete @ 2011 02 25, 19:02)
aciukas mmmune kad apsvietet mane
Visada prašom
O gal kas turi pavyzdziu su hortenzijom? dar klausimas del bijunu? kiek pamenu 2010 m.birzeli ju jau nebuvo, kaip manote kaip sia vasara bus?
QUOTE(avilla @ 2011 02 25, 20:17)
O gal kas turi pavyzdziu su hortenzijom? dar klausimas del bijunu? kiek pamenu 2010 m.birzeli ju jau nebuvo, kaip manote kaip sia vasara bus?
Situacija panaši - juk bijūnai sezoninė gėlė.. Nors gauti gal ir būtų galima...bet 100% garantijos niekas neduos
sakykite,prasau,ar orchideju ziedeliai labai trapus?ar patartumete jas maisyti tarkim su rozemis? aciu
QUOTE(ingridute88 @ 2011 02 25, 20:58)
sakykite,prasau,ar orchideju ziedeliai labai trapus?ar patartumete jas maisyti tarkim su rozemis? aciu
Cymbidium orchidėjos labai patvarios, o Phalenopsis - lepesnės, tačiau abejas galima maišyti su rožėmis, gaunami labai gražūs kompoziciniai sprendimai
Čia kas pageidavo pvz su Hortenzijomis