Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(aveiieva @ 2011 02 23, 12:15)
Esanti kairėje - ryškioji - mane tiesiog užbūrė  blush-anim-cl.gif: wub.gif

Puikus spalvinis akentas, o jiegu vestuvės dar turi ir spalvinę temą - tuomet pasirinkimas nerealus 4u.gif Vaizdą labai pagyvina tarp rožių esančios kalijos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 02 23, 11:15)
Jis pradeda žydėti balandžio - gegužės mėnesiais, tai iš Olandijos turėtumėte gauti...Bet tai brangus malonumas, kadangi ši gėlė yra medelis, nuo korio skabomi žiedeliai... 4u.gif

Hm, na aciu uz perspejima smile.gif Kadangi as apskritai nesu puoksciu megeja, tai si dar buvo tokia prie sirdies smile.gif Jei kaina labai kandziosis, bandysiu pakeisti paukstpienemis derinyje su baltomis orchidejomis.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 02 23, 12:11)

Birzelio viduryje ju gauti imanoma?  ax.gif

kiek žinau šios gėlytės yra labai labai trapios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 23, 16:02)
kiek žinau šios gėlytės yra labai labai trapios  smile.gif

Na patys žiedeliai nėra trapūs, pati gėlė visa kaip vaškinė, todėl ir žiedeliai patvarūs. Tik esmė, kad ji visa nuskaboma, va kaip atrodo žiedeliai kai būna nuskabyti nuo kamieno unsure.gif
user posted image
Joms paskui reikia papildomo apdibimo, "butaforinių" kotelių kad galėtum kur nors įkomponuoti... verysad.gif
Atsakyti
O kokiu spalvu puokstes rekomenduotumet prie dramblio kaulo spalvos sukneles?
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 02 23, 16:41)
O kokiu spalvu puokstes rekomenduotumet prie dramblio kaulo spalvos sukneles?

Na jeigu pasirinksite visiškai baltą yra grėsmė, kad suknelė tuomet atrodys tarsi pagaltusi.. blush2.gif Tuomet patarčiau rinktis rausvos,kreminės, gelsvos spalvos gėles, maišyti jas jau galite ir su visiškai baltomis, taip pat galima įnešti žalumos, kuri puokštę tik pagyvins 4u.gif
Taip pat tiktų ir viensplavė ryški puokštė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Envuke @ 2011 01 18, 00:02)
user posted image

Na taip, balta jau atpuola. Va man tai sita labai labai grazi.
Suknele bus tokio kreminio blizgaus silko, kaip manot, tiktu?
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
ziurineju puokstes, visokiu grozybiu yra, bet as labai noriu baltu geliu ir rugiu derinio, taciau problema, niekur neradu graziu pavyzdziu, gal kuri turite kazka su rugiais g.gif ar man reiketu persigalvoti kol dar laikas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 02 23, 17:36)
Na taip, balta jau atpuola. Va man tai sita labai labai grazi.
Suknele bus tokio kreminio blizgaus silko, kaip manot, tiktu?

Manau, kad tiktų 4u.gif Švelnus kreminis atspalvis puikiai derės bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(linneka @ 2011 02 23, 17:48)
Sveikos, merginos 4u.gif
ziurineju puokstes, visokiu grozybiu yra, bet as labai noriu baltu geliu ir rugiu derinio, taciau problema, niekur neradu graziu pavyzdziu, gal kuri turite kazka su rugiais g.gif  ar man reiketu persigalvoti kol dar laikas rolleyes.gif

Na aš turiu tik derinį geltonų kalijų ir rugių blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 23 vasario 2011 - 16:53
QUOTE(mmmune @ 2011 02 23, 17:52)
Manau, kad tiktų  4u.gif  Švelnus kreminis atspalvis puikiai derės  bigsmile.gif
Papildyta:

Na aš turiu tik derinį geltonų kalijų ir rugių  blush2.gif
user posted image

idomus variantas, o man sake, kad kalijos su rugiais netinka,visai grazu 4u.gif
Atsakyti
Į rugių tematiką bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(linneka @ 2011 02 23, 17:54)
idomus variantas, o man sake, kad kalijos su rugiais netinka,visai grazu 4u.gif

Aš manau ir patys neįtikėtiniausi variantai pasitelkus fantaziją ir gerą akį gali atrodyti išties stulbinamai mirksiukas.gif Svarbu nebijoti eksperimentuoti ir nusižengti nusistovėjusiems kanonams 4u.gif
Papildyta:
Šiaip jeigu norite baltos puokštės su rugiais, tai patarčiau rinktis trapesnes gėles, kurios sudarytų tarsi laukinių įvaizdį (aišku jiegu toks variantas priimtinas). Tai galėtų būti eustomos, tiek pilnavidurės, tiek paprastos, paukštapienės, Gybsofilia, smulkiažiedžiai gvazdikėliai, frezijos. Rugių varpas galima šmaišyti į pačią visumą arba išdėlioti aplinkui 4u.gif O jeigu nenorite tarsi laukinės puokštės - tuomet rinkitės kontrastuojančias su rugių keliamu įvaizdžiu gėlės, kaip tik, gal rezultatas maloniai nustebins tongue.gif Čia jau viskas priklausys nuo Jūsų norų ir floristės fantazijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 02 23, 11:18)
Puikus spalvinis akentas, o jiegu vestuvės dar turi ir spalvinę temą - tuomet pasirinkimas nerealus  4u.gif Vaizdą labai pagyvina tarp rožių esančios kalijos  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Pritariu, ispudingai bordo puokste atrodo. Taip isryskeja, grazus akcentas. Baltos puokstes labai jau pabode g.gif Nors maniske buvo irgi sviesi is baltu freziju rolleyes.gif
Atsakyti