QUOTE(Envuke @ 2011 01 18, 01:02)
Kuo toliau tuo labiau man pradeda atikti Gypsofilia nuotakos puokštės variante
QUOTE(hazelnut @ 2011 01 15, 09:24)
Merginos, tie mazi smulkus balti ziedeliai, kas tokie? Matau, temoj dalyvauja florisciu, gal galetumet daugiau pateikti mazu baltu ziedu pavyzdziu?
QUOTE(hazelnut @ 2011 01 15, 15:27)
puiki
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 16, 15:14)
Manau, kad kiekviena nuotaka turi savo puokštės viziją, nors man tokios puokštės su "uodegėlėm", taip pat nelabai patinka, bet juk skonio reikalas. Kažkam nepatiks - kažkam net labai patiks
Mano kolegės juokauja,kad tokių puokščių "galiojimas jau baigėsi" ,kad jos jau nėra madingos,kad tokias puokštes kurti nebeįdomu.Bet praeitą vasarą teko dar kelias puokšteles sukurt su "uodegėlėm".Tikrai,kad skonio reikalas.
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 16, 16:14)
Jei žiūrint paprasto žmogaus akimis - tai nieko, bet jei turi "profesinę ligą", tokią kaip floristas (čia mano vyro žodžiai) - tuomet tikrai rasi prie ko "prikibti"
Būna, kad ne visada ir viskas tobulai gaunasi Kitaip tariant, būna dienų, kai tiesiog nėra įkvėpimo, ar viskas gaunasi na taip kaip sugalvojai
Būna, kad ne visada ir viskas tobulai gaunasi Kitaip tariant, būna dienų, kai tiesiog nėra įkvėpimo, ar viskas gaunasi na taip kaip sugalvojai
va čia 100% su tavim sutinku .Būna tokių dienų,kai gėlytės tarsi "nelimpa" prie rankų.....
QUOTE(berta75 @ 2011 01 18, 09:12)
Mano kolegės juokauja,kad tokių puokščių "galiojimas jau baigėsi" ,
Visiškai sutinku, tik retai kuri nuotaka ieško kažko dar nematyto. Gal bijo, netradicinių sprendimų, sunku pasakyti...
Na, o kartais tiesiog iš tiesų būna taip, jog matai, jog puokštė - neišbaigta ir jai tikrai reikia paskutinio, ją užbaigiančio akcento.
Berods, šitoj temoj skaičiau, jog floristės labai mėgsta įdėti kažką "savo" - manau, kad šiuo atveju reikia iki smulkmenų susitarti, kas puokštėje turėtų būti, kad paskui nebūtų nesusipratimo ir nepasitenkinimo... O sunkiausia būna su nuotakomis, kurios nežino ko nori, neturi jokios savo puokštės vizijos, tuomet toks žmogus labai blaškosi ir jam ką bepasiūlytum vis neįtinka, arba jau atrodo radai sprendimą ir jau aptarta - ir vėl viskas iš naujo, vėl nuomonė keičiasi...
Suprantama, jog tai priešvestuvinis jaudulys - tačiau tikrai su tokiom nuotakom sunku dirbti.
QUOTE(Envuke @ 2011 01 18, 00:02)
QUOTE(mmmune @ 2011 01 18, 00:49)
Ir man labai grazu . O dar jas vadina "baby breath" - kudikio kvepavimas - kaip grazu ir romantiska
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 18, 10:18)
Suprantama, jog tai priešvestuvinis jaudulys - tačiau tikrai su tokiom nuotakom sunku dirbti.
Čia kaip toje kažkada rodytoje laidoje "Nuotakos siaubūnės"
Visiškai sutinku, tik retai kuri nuotaka ieško kažko dar nematyto. Gal bijo, netradicinių sprendimų, sunku pasakyti...
Na, o kartais tiesiog iš tiesų būna taip, jog matai, jog puokštė - neišbaigta ir jai tikrai reikia paskutinio, ją užbaigiančio akcento.
Berods, šitoj temoj skaičiau, jog floristės labai mėgsta įdėti kažką "savo" - manau, kad šiuo atveju reikia iki smulkmenų susitarti, kas puokštėje turėtų būti, kad paskui nebūtų nesusipratimo ir nepasitenkinimo... O sunkiausia būna su nuotakomis, kurios nežino ko nori, neturi jokios savo puokštės vizijos, tuomet toks žmogus labai blaškosi ir jam ką bepasiūlytum vis neįtinka, arba jau atrodo radai sprendimą ir jau aptarta - ir vėl viskas iš naujo, vėl nuomonė keičiasi...
Visiškai su Jumis sutinku. Išties labai sunku, kai žmogus nežino ko nori, net neįsivaizduoja. Bet toks ir yra šis darbas, tada bandai kalbėti apie suknelės stilių, visą vestuvių stilistiką, spalvinę gamą, kokios gėlės patinka, kokių nekenčia ir t.t. Taip po truputį po truputį mažais žingsneliais ir prienama prie galutinio nuotakai priimtino varianto Kantrybė - dorybė, čia taikytina abiems pusėms
QUOTE(mmmune @ 2011 01 18, 01:49)
O man dar ligi šiol nelimpa
QUOTE(Jokūba @ 2011 01 18, 02:38)
Merginos, tie mazi smulkus balti ziedeliai, kas tokie? Matau, temoj dalyvauja florisciu, gal galetumet daugiau pateikti mazu baltu ziedu pavyzdziu?
Aš matau frezijas
Bet jei visad būtų lengva - netobulėtume, neišieškotume kažkokių sprendimų, nesukurtume kažko tokio
QUOTE(*monikute* @ 2011 01 18, 11:45)
Bet jei visad būtų lengva - netobulėtume, neišieškotume kažkokių sprendimų, nesukurtume kažko tokio
100proc.sutinku
QUOTE(*monikute* @ 2011 01 18, 11:45)
Tikra tiesa, o kantrybė manau, kad ji visur reikalinga, kad ir kokioj srityje bedirbtum, ypač, jei tie darbai susiję su bendravimu. Ir tai taikytina abiems pusėms
QUOTE(Jokūba @ 2011 01 18, 02:38)
Kad čia yra rožių ir frezijų tai faktas, o kiti žiedeliai man labai panašūs į pilnavidurio jazmino