Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Sveikutes, norejau florisciu pasiteirauti ar liepos pacioje pabaigoje su gvazdikais problemu nebus, nes juos dievinu!!! tik nesugalvoju ka jaunikiui sugalvoti grazaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdele1 @ 2011 02 19, 21:26)
Sveikutes, norejau florisciu pasiteirauti ar liepos pacioje pabaigoje su gvazdikais problemu nebus, nes juos dievinu!!!  tik nesugalvoju ka jaunikiui sugalvoti grazaus  g.gif

Tikrai nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdele1 @ 2011 02 19, 20:26)
Sveikutes, norejau florisciu pasiteirauti ar liepos pacioje pabaigoje su gvazdikais problemu nebus, nes juos dievinu!!!  tik nesugalvoju ka jaunikiui sugalvoti grazaus  g.gif

Tikrai nebus wink.gif mūsų vestuvės buvo pernai liepos 17 d., radom puikių gvazdikų wink.gif prieš kelis psl. buvau pvz, įdėjus smile.gif o ir jaunikiui tikrai galima ką nors sumąstyti wink.gif pas mano vyrą atrodė taip:
Atsakyti
QUOTE(Puella* @ 2011 02 19, 23:43)
Tikrai nebus wink.gif mūsų vestuvės buvo pernai liepos 17 d., radom puikių gvazdikų wink.gif prieš kelis psl. buvau pvz, įdėjus smile.gif o ir jaunikiui tikrai galima ką nors sumąstyti wink.gif pas mano vyrą atrodė taip:

Oi dailuma kokia!!! smile.gif))

O kaip jusu puokste atrode?
Papildyta:
QUOTE(vivita @ 2011 02 16, 15:03)
Sveikos, panelės:) jungiuosi prie Jūsų. Mano vestuvės rugpjūčio pradžioje. Man labai patinka saulėgrąžos todėl galvoju iš jų ir daryti sau puokštę. Gal kas iš nuotakų turėjot tokią puokštę ir galite pasidalinti patirtimi.  mirksiukas.gif
taip pat norėčiau tokios kuklios puokštytės bet nerandu pavyzdžių blush2.gif
ir dar vienas klausimėlis, kaip manote jei ir mano ir pamergiu puokstes bus is saulegrazu ir dar ju sukneles geltonos ir sales puosyboje bus geltonu elementu ir saulegrazu, ar nebus visko per daug biggrin.gif

Cia stai variantas us lelijom, gal nieko?
user posted imageHosted on Fotki
Ir dar

Atsakyti
QUOTE(sirdele1 @ 2011 02 19, 20:26)

sveikos smile.gif musu vestuves irgi pacioj liepos pabaigoj- 30d, gal galetu kas patarti is kokiu gelyciu geriausiai darytis puokste? blush2.gif neskaitant roziu biggrin.gif
Atsakyti
o as florisciu noriu pasiteirauti, kaip orchidejos, rozes ir kalijos atlaiko didelius karscius(jei tokie butu musu diena)? nes ketinu is siu geliu puokste darytis, ir idomu pasidare, jei vel tokie karsciai papuls musu diena, kaip praeita vasara, tai ar sios geles patvarios? g.gif
Atsakyti
Mano vestuvės gegužės pabaigoje, visada galvojau baltų eustomų puokštę darytis, bet dabar užsimaniau ko nors spalvingesnio, gal kokią rožinę spalvą ir batukus rožinius, kad būtų pavasariška, net nežinau unsure.gif dry.gif
Atsakyti
QUOTE(ievusia_ @ 2011 02 20, 10:31)
sveikos smile.gif musu vestuves irgi pacioj liepos pabaigoj- 30d, gal galetu kas patarti is kokiu gelyciu geriausiai darytis puokste? blush2.gif neskaitant roziu  biggrin.gif

Ir musu taip pat liepos 30d, tad irgi laukiu patarimu ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Puella* @ 2011 02 19, 22:43)

labai grazu, musu sventes liepos 30d. o tarp gvazdiku man grazu tos smullios geytes su juodais viduriukais lyg paukstpienes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(abzora @ 2011 02 20, 02:00)
Oi dailuma kokia!!! smile.gif))

O kaip jusu puokste atrode?

Šios temos 24 psl. esu dvi nuotraukas įkėlusi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ievusia_ @ 2011 02 20, 10:31)
sveikos smile.gif musu vestuves irgi pacioj liepos pabaigoj- 30d, gal galetu kas patarti is kokiu gelyciu geriausiai darytis puokste? blush2.gif neskaitant roziu  biggrin.gif

Na merginos liepą gėlyčių būna įvairių, bet jeigu mus užpuls nežmoniški karščiai, tuomet reikia šiek tiek pamąstyti kurias iš jų pasirinkus ax.gif Vasarai patarčiau šias gėlės (be rožių): gerberos-lepokos, gvazdikai (normalūs ir smulkiažiedžiai)-labai patvaru, frezijos - vidutinis patvarumas, kalijos - labai patvaru, eustomos - lepu, Ornithogalum - patvaru, chrizantemos(Bakardi, Santini rūšys) - labai patvaru, lelijos - patvaru, hortenzijos - lepoka, Celiosa - labai patvaru, Aconitum - lepu, Eryngium(vadinamieji kadagiukai) - labai patvaru, rudbekija, zinaja - ganėtinai patvaru 4u.gif Liepos gale prasideda Phalenopsis orchidėjų sezonas, vidutinis patvarumas, nes Cymbidium orchidėjos yra LABAI patvarios, bet jų sezonas baigiasi birželio pabaigoje. Taip pat patvaru, žaisminga - Hyperikum uogytės bigsmile.gif
Na o toms kas mėgsta rožes dėl karščių nepatariu jų atsisakyti, yra rūšių kurios išties puikiai laikosi 4u.gif
Tik toks paprastas patarimas: gėlytes galite rinktis įvairiausias, bet jeigu užsinorėsite lepesnių, puokštę darykite į "mikrafoną", tuomet gėlės išbus mirksiukas.gif O jau ne kartą esu minėjusi, kad kotelius galma pridėti, jeigu nepatinka "mikrafono" laikiklis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasiux23 @ 2011 02 20, 10:58)
Mano vestuvės gegužės pabaigoje, visada galvojau baltų eustomų puokštę darytis, bet dabar užsimaniau ko nors spalvingesnio, gal kokią rožinę spalvą ir batukus rožinius, kad būtų pavasariška, net nežinau unsure.gif  dry.gif

Jeigu mėgstate eustomas - puiku, jas ir rinkitės, jų spalvinė gama platoka, galėsite rinktis ir rausvas (pilnavidures ar paprastas arba baltas tik su rausvais krašteliais).
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Puella* @ 2011 02 20, 14:10)
Šios temos 24  psl. esu dvi nuotraukas įkėlusi wink.gif

Oi atsiprasau, ziopla as blush2.gif Jusu puokste irgi labai grazi ir tokia ryski! Niam:)
Papildyta:
QUOTE(vivita @ 2011 02 16, 15:03)
Sveikos, panelės:) jungiuosi prie Jūsų. Mano vestuvės rugpjūčio pradžioje. Man labai patinka saulėgrąžos todėl galvoju iš jų ir daryti sau puokštę. Gal kas iš nuotakų turėjot tokią puokštę ir galite pasidalinti patirtimi.  mirksiukas.gif
taip pat norėčiau tokios kuklios puokštytės bet nerandu pavyzdžių blush2.gif
ir dar vienas klausimėlis, kaip manote jei ir mano ir pamergiu puokstes bus is saulegrazu ir dar ju sukneles geltonos ir sales puosyboje bus geltonu elementu ir saulegrazu, ar nebus visko per daug biggrin.gif

As dar pora variantu radau siandien...va pvz. kotukai galima mantriau apsukti norint issiskirti is pulko:) Gal visai nieko?

Atsakyti