Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Emmmka @ 2011 02 15, 04:07)
jungiuosi ir as prie jusu smile.gif as svajoju apie pakalnuciu puokste  rolleyes.gif  tik va klausimas kur ju gauti rugsejo menesi  g.gif  bet manau kaip rutas,taip ir pakalnutes galima uzsiauginti bent kuriuo metu laiku,juk ju svoguneliu yra pirkti  ax.gif

Na matot, rūtos kai pavasarį atželia, tai visą vasarą žaliuoja smile.gif O pakalnutės juk kitoks augalėlis. Galite pati mėginti eksperimentuoti ir augintis jas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ingridute88 @ 2011 02 14, 21:49)
sakykit mergytes ar lelijos patvarios gelytes? smile.gif

Šiaip lelijos patvari gėlė, tik reikia pasaugoti, kad neužlankstyti jos žiedlapių, nes jie trapoki, tuomet pažeistose vietose greitai ruduoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 02 15, 18:30)
Šiaip lelijos patvari gėlė, tik reikia pasaugoti, kad neužlankstyti jos žiedlapių, nes jie trapoki, tuomet pažeistose vietose greitai ruduoja  4u.gif

ir jei neklystu, tai skledzia specifini kvapa, nuo kurio daznam skauda galva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2011 02 15, 19:32)
ir jei neklystu, tai skledzia specifini kvapa, nuo kurio daznam skauda galva  doh.gif

Yra ir bekvapių mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, panelės:) jungiuosi prie Jūsų. Mano vestuvės rugpjūčio pradžioje. Man labai patinka saulėgrąžos todėl galvoju iš jų ir daryti sau puokštę. Gal kas iš nuotakų turėjot tokią puokštę ir galite pasidalinti patirtimi. mirksiukas.gif
taip pat norėčiau tokios kuklios puokštytės bet nerandu pavyzdžių blush2.gif
ir dar vienas klausimėlis, kaip manote jei ir mano ir pamergiu puokstes bus is saulegrazu ir dar ju sukneles geltonos ir sales puosyboje bus geltonu elementu ir saulegrazu, ar nebus visko per daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2011 02 16, 14:03)
Sveikos, panelės:) jungiuosi prie Jūsų. Mano vestuvės rugpjūčio pradžioje. Man labai patinka saulėgrąžos todėl galvoju iš jų ir daryti sau puokštę. Gal kas iš nuotakų turėjot tokią puokštę ir galite pasidalinti patirtimi.  mirksiukas.gif
taip pat norėčiau tokios kuklios puokštytės bet nerandu pavyzdžių blush2.gif
ir dar vienas klausimėlis, kaip manote jei ir mano ir pamergiu puokstes bus is saulegrazu ir dar ju sukneles geltonos ir sales puosyboje bus geltonu elementu ir saulegrazu, ar nebus visko per daug biggrin.gif

Na jeigu visur viskas bus skoningai padaryta, tikrai nebus per daug mirksiukas.gif Jums į puokštę patarčiau įmaišyti šiek tiek baltų gėlių, kad per daug nesusivienodintumėte su pamergėmis 4u.gif
O čia keletas idėjų 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Dėkoju mmmune[B], 4u.gif

aš vat galvoju norėčiau puokštytės iš vienos saulėgrąžos, bet ar nebus per maža?
ir dar ką sugalvoti jaunikiui ir pabroliams į atlapą įsegti blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivita: 16 vasario 2011 - 14:51
QUOTE(vivita @ 2011 02 16, 15:46)
Dėkoju mmmune[B],  4u.gif

aš vat galvoju norėčiau puokštytės iš vienos saulėgrąžos, bet ar nebus per maža?
ir dar ką sugalvoti jaunikiui ir pabroliams į atlapą įsegti blush2.gif
user posted image

na jeigu Jūsų pamergės taip pat turės saulėgrąžas, tai Jums vieno žiedo mažoka...Tegul vieną turi pamergės, o Jūs bent jau tris tuomet...Įmaisyti galima kokios žalumėlė, pvz: Hypericum.
O į atlapą galima segtu jum mažiuką žiedelį, o paproliams išvis arba taip pat sulėgražos žiedelį arba chrizantemos būna panačios geltonos, tuomet ją, arba tiesiog kokia specifinę žalumėlę 4u.gif
Jaunajam keli pasiūlymai mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
labai dekoju iz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Va čia tai bent miela puokštė thumbup.gif clap.gif
user posted image
Atsakyti
Man šita puokštė - labiau valentiniša, nei nuotakos smile.gif Kas dovanoja daug rožių, o kas meškučius... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 02 18, 11:56)
Man šita puokštė - labiau valentiniša, nei nuotakos smile.gif Kas dovanoja daug rožių, o kas meškučius... smile.gif

Aš net nežinau kokiam tikslui skirta ši puokštė mastau.gif bet ji man pasirodė labai miela, užtat čia ir įdėjau.. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2011 01 27, 12:14)
user posted image

Gražios, ypač ta viršuje dešiniam kamputyje. wub.gif Jei dabar vėl tekėčiau tai tempčiau floristei parodyt lotuliukas.gif
Atsakyti