Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Jokūba @ 2011 02 08, 21:18)
O sakykit tulpiu turbut lengvai rast jau nebebus galima birzelio gale - liepos pradzioj? biggrin.gif

Na ne.. unsure.gif o kad ir rastumėt nauda iš jų jokia, juk šitaip šilta bus, iškarto "dubenėliais" pavirs tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 02 08, 21:41)
Na ne.. unsure.gif  o kad ir rastumėt nauda iš jų jokia, juk šitaip šilta bus, iškarto "dubenėliais" pavirs  tongue.gif

eh gaila... norejau sale papuost keliom vazom gausiu tulpiu smile.gif
Atsakyti
puela, labai graži puokštytė wub.gif gaila aš tokių prieš savo vestuves niekur neužmačiau, būčiau ir aš tokios spalvos puokštytę užsisakius ax.gif
Atsakyti
Truputį ne į temą, bet gavau dovanų labai įdomią tulpę bigsmile.gif ji su dviem žiedukais iš vieno koto bigsmile.gif labai panorau ją nufotografuoti prisiminimui parodau ir jums ax.gif keistas reiškinys toks neįprastas ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 02 10, 12:23)
puela, labai graži puokštytė wub.gif  gaila aš tokių prieš savo vestuves niekur neužmačiau, būčiau ir aš tokios spalvos puokštytę užsisakius ax.gif

Ačiū labai 4u.gif

Kaip minėjau, pamačiau tą spalvą ir užsimaniau būtent šių gvazdikų ax.gif pas MB į atlapą irgi tokios spalvos gvazdikas buvo įsegtas, gražiai atrodė prie grafito spalvos švarko ir pieno baltumo marškinių wub.gif wub.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 02 10, 12:34)
Truputį ne į temą, bet gavau dovanų labai įdomią tulpę  bigsmile.gif  ji su dviem žiedukais iš vieno koto  bigsmile.gif  labai panorau ją nufotografuoti prisiminimui parodau ir jums  ax.gif keistas reiškinys toks neįprastas  ax.gif

Labai gražiai atrodo wub.gif kaip pavasariškai nuteikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 10, 13:34)
Truputį ne į temą, bet gavau dovanų labai įdomią tulpę  bigsmile.gif  ji su dviem žiedukais iš vieno koto  bigsmile.gif  labai panorau ją nufotografuoti prisiminimui parodau ir jums  ax.gif keistas reiškinys toks neįprastas  ax.gif
user posted image

Tulpė nuostabi 4u.gif Beje, laaaaaabai graži foto thumbup.gif Jūs gal kartais kokia menine veikla užsiiminėjate kai foto aparatas rankose būna? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 02 10, 17:45)
Tulpė nuostabi  4u.gif Beje, laaaaaabai graži foto  thumbup.gif Jūs gal kartais kokia menine veikla užsiiminėjate kai foto aparatas rankose būna?  bigsmile.gif

turiu tokią aistrą blush2.gif turiu visokių aistrų aš lotuliukas.gif sakyčiau net per daug doh.gif nebespėju jau nieko, trūksta laiko paroje hihihi.gif

Čia dar viena foto tos pačios tulpės blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 10 vasario 2011 - 16:53
QUOTE(mafijozė @ 2011 02 05, 22:53)
gal nesupyks niekas, kad šią nuotrauką kelių į puokščių temukę. Labai noriu paklausti, kas čia per augalas ir kur ir kada jo galima gaut ?
user posted image

Dianthus Barbatus Green Trick

Bandykit teirautis gėlių salonuose, arba ten kur pardavinėja gėles didmenininkai.
Atsakyti
Noriu pagirti RASITA LIULIENE uz nuostabias puokstes,mano vestuves buvo nuostabiuos visi sveciai buvo patenkinti jusu darytom puokstem.ACIU JUMS LABAI thumbup.gif
Atsakyti
sakykit mergytes ar lelijos patvarios gelytes? smile.gif
Atsakyti
jungiuosi ir as prie jusu smile.gif as svajoju apie pakalnuciu puokste rolleyes.gif tik va klausimas kur ju gauti rugsejo menesi g.gif bet manau kaip rutas,taip ir pakalnutes galima uzsiauginti bent kuriuo metu laiku,juk ju svoguneliu yra pirkti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emmmka: 15 vasario 2011 - 03:08
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 02 12, 14:51)
Dianthus Barbatus Green Trick
Bandykit teirautis gėlių salonuose, arba ten kur pardavinėja gėles didmenininkai.

ačiū 4u.gif
Atsakyti